Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και στα γρήγορα, πήρα μία τηλεόραση απ'εξω συγκεκριμένα την Xiaomi Mi TV 4a 43".

Μέχρι στιγμής όλα καλά, έβαλα και τα Αγγλικά. Κάνω scan στα κανάλια βρίσκει ένα αναλογικό κρατικό μόνο (ΕΡΤ1). Αλλάζω σε DTMB, πατάω scan να βρει ψηφιακά και δε βρίσκει ούτε ένα.

Έχει κανείς καμια ιδέα;

Δημοσ.

Είχα πετύχει ένα κουπονακι διαμάντι με 50% έκπτωση, πληρωμένα μεταφορικά με ups και πληρωμένο τελώνιο και μου άρεσε η προσφορουλα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jackess είπε

Καλησπέρα και στα γρήγορα, πήρα μία τηλεόραση απ'εξω συγκεκριμένα την Xiaomi Mi TV 4a 43".

Μέχρι στιγμής όλα καλά, έβαλα και τα Αγγλικά. Κάνω scan στα κανάλια βρίσκει ένα αναλογικό κρατικό μόνο (ΕΡΤ1). Αλλάζω σε DTMB, πατάω scan να βρει ψηφιακά και δε βρίσκει ούτε ένα.

Έχει κανείς καμια ιδέα;

Δεν εχει ψηφιακό δέκτη, παρα μονο αναλογικό. Δες το παρακατω link μια συγκριση με μια αλλα τηλεοραση και ειδικοτερα την συγκριση TV Tuner και θα καταλαβεις

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/35fe43504

Δημοσ.

Χμμ περίεργο μου φαίνεται μιας και μέσα έχει επιλογή για εναλλαγή ψηφιακών/αναλογικών καναλιών. Τώρα την έχω κουμπωμένη με έναν απλό δέκτη εξωτερικό.

Προσωπικά δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει, στο πισι θέλω να την συνδέω και στην κονσόλα.

Επειδή δεν είμαι μόνος στο σπίτι όμως και οι γυναίκες του σπιτιού θέλουν να βλέπουν τηλεόραση, ξέρετε αν αξίζουν οι full hd dvb-t mpeg4 δέκτες ή να το προσπαθήσω μέσω kodi; H Αλήθεια ειναι δεν θέλω κουτάκια παρακουτάκια και καλώδια χύμα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jackess είπε

Επειδή δεν είμαι μόνος στο σπίτι όμως και οι γυναίκες του σπιτιού θέλουν να βλέπουν τηλεόραση, ξέρετε αν αξίζουν οι full hd dvb-t mpeg4 δέκτες ή να το προσπαθήσω μέσω kodi; H Αλήθεια ειναι δεν θέλω κουτάκια παρακουτάκια και καλώδια χύμα 

Οτι ειναι ο απλός εξωτερικος sd δεκτης θα ειναι και ο hd δέκτης. Το μονο σου κερδος θα ειναι οτι θα πιάνουν και τα hd καναλια (πχ star hd).

Οσο για τα κουτάκια, ασε τα όπως ειναι γιατί τα live μεσω kodi κατα καιρους κάνουν κοψίματα και νάζια και βλέπω τις γυναίκες να σε πρηζουν κάθε 3 και λιγο "αυτο δε δουλευει, εκεινο κολλάει, κλπ". 

Δημοσ.
1 minute ago, isay said:

Οτι ειναι ο απλός εξωτερικος sd δεκτης θα ειναι και ο hd δέκτης. Το μονο σου κερδος θα ειναι οτι θα πιάνουν και τα hd καναλια (πχ star hd).

Οσο για τα κουτάκια, ασε τα όπως ειναι γιατί τα live μεσω kodi κατα καιρους κάνουν κοψίματα και νάζια και βλέπω τις γυναίκες να σε πρηζουν κάθε 3 και λιγο "αυτο δε δουλευει, εκεινο κολλάει, κλπ". 

Μόνο για μουρμούρα δεν έχω όρεξη. Θα τους περάσω κάνα youtube app & netflix στην tv και τηλεόραση από ένα full hd δέκτη με 20€.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jackess είπε

Χμμ περίεργο μου φαίνεται μιας και μέσα έχει επιλογή για εναλλαγή ψηφιακών/αναλογικών καναλιών. Τώρα την έχω κουμπωμένη με έναν απλό δέκτη εξωτερικό.

Προσωπικά δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει, στο πισι θέλω να την συνδέω και στην κονσόλα.

άλλο σύστημα ψηφιακής τηλεόρασης η Κίνα (δικό τους), άλλο η Ευρώπη. Τώρα για το πρόβλημα σου μπορείς να πάρεις έναν compact δέκτη που κρύβεται πίσω από την τηλεόραση και πετάει μόνο ένα ματάκι μπροστά για το χειριστήριο του και γλιτώνεις τα ορατά καλώδια (όχι φυσικά το κρυφό μπάχαλο από πίσω)

Δημοσ.
Στις 19/1/2018 στις 11:03 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Άστοχες αγορές

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ευγενικά οτι μπήκες σε μία διαδικασία  αγοράς με μεγαλο ρίσκο (καθώς λόγω απόστασης η τηλεόραση θα  μπορούσε να έρθει χτυπημένη..) χωρίς καν να δεις τα  specs  της τηλεόρασης....και πόσο ανταγωνιστική ήταν η τιμή της που να δικαιολογεί τέτοια αγορα?

Με άλλα λόγια σε μια χώρα ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΊΣΗ ΕΜΕΙΣ πάμε και χαρίζουμε ευρώ στο κάθε τυχαίο κινεζομάγαζο  και πέρνουμε σαβούρα..

• Like 1
Δημοσ.
On 20/1/2018 at 10:29 AM, yositosi said:

άλλο σύστημα ψηφιακής τηλεόρασης η Κίνα (δικό τους), άλλο η Ευρώπη. Τώρα για το πρόβλημα σου μπορείς να πάρεις έναν compact δέκτη που κρύβεται πίσω από την τηλεόραση και πετάει μόνο ένα ματάκι μπροστά για το χειριστήριο του και γλιτώνεις τα ορατά καλώδια (όχι φυσικά το κρυφό μπάχαλο από πίσω)

Λογικά αυτό θα κάνω αν και με τον αποκωδικοποιητή που τους έβαλα τώρα δουλεύει άψογα και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Δεν βρίσκω τέτοιο όμως (που να μπαινει απο πίσω.)

13 hours ago, heros said:

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ευγενικά οτι μπήκες σε μία διαδικασία  αγοράς με μεγαλο ρίσκο (καθώς λόγω απόστασης η τηλεόραση θα  μπορούσε να έρθει χτυπημένη..) χωρίς καν να δεις τα  specs  της τηλεόρασης....και πόσο ανταγωνιστική ήταν η τιμή της που να δικαιολογεί τέτοια αγορα?

Με άλλα λόγια σε μια χώρα ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΊΣΗ ΕΜΕΙΣ πάμε και χαρίζουμε ευρώ στο κάθε τυχαίο κινεζομάγαζο  και πέρνουμε σαβούρα..

Κοίτα, ρίσκο δε πήρα κανένα. Αν ερχόταν χτυπημένη θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω. Υπερβολικά δύσκολο όμως διότι ήρθε συσκευασμένη σε κουτί πάχους 3 πόντων σκληρό σαν ξύλο με εξτρά αφρολέξ μέσα. Τώρα όσο αφορά τα "specs" της, με ενδιέφερε ότι φοράνε samsung/lg πάνελ, ότι είναι 1080P και υποστηρίζουν HDR. Το θέμα του ψηφιακού δέκτη δεν το έψαξα γιατί πολύ απλά δεν βλέπω τηλεόραση. Φαντάσου η τηλεόραση που υπήρχε στο σαλόνι μέχρι τώρα ήταν μια CRT κοντά στην ηλικία μου.

H τιμή της ήταν στα 200€ με μεταφορικά και τελωνείο πληρωμένα (και 20€ επιστροφή σε πόντους) και παράδοση στο σαλόνι μου. Άσε που έχει και το patchwall από το mibox ενσωματωμένο. Δηλαδή για την χρήση που με ενδιαφέρει να της κάνω (Netflix, steam, ps4 κλπ) μου είναι παραπάνω από αρκετή. 

Τώρα για το αν μία χώρα μαστίζεται από κρίση και αν χάρισα ευρώ σε κάθε τυχαίο κινεζομάγαζο δεν γνωρίζω τι σχέση έχει με το θέμα

Ούτε με μαστίζει η κρίση, ούτε θεωρώ πως "χάρισα ευρώ", ούτε θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι σαβούρα. Αντιθέτως, αν εξαιρέσεις το θέμα του ψηφιακού δέκτη,  το πάνελ είναι έτη ανώτερο από οποιαδήποτε είδα στα διπλά λεφτά σε media markt και κωτσοβολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...