iCyd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το αν με καλυπτει στην περιπτωση μου. Πριν λιγο καιρο τα επαιξε το λαπτοπ της κοπελα μου και σκεφτομαι να τις παρω ενα apple tv για να μην βγαζει τα ματια της στο κινητο με τις ταινιες. Βρισκω κατι Apple Tv 3rd Gen στα 50-70 ευρω, αξιζει να προχωρησω σε μια τετοια αγορα ή ειναι παλιο πλεον? Η χρηση ειναι καθαρα για netflix και αραια και που Youtube και mirror απο το iphone της. Οποιαδηποτε αποψη δεκτη, ευχαριστω
papajohn1987 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν είναι σε καλή κατάσταση δεν είναι καθόλου κακή αγορά , αν παρόλα αυτά θες να της πάρεις κάτι πιο διαδραστικό (νέας γενιάς Apple TV με store και Δυνατότητα για κάποιες εφαρμογές )τότε θα πας πιο ακριβά
iCyd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, papajohn1987 είπε Αν είναι σε καλή κατάσταση δεν είναι καθόλου κακή αγορά , αν παρόλα αυτά θες να της πάρεις κάτι πιο διαδραστικό (νέας γενιάς Apple TV με store και Δυνατότητα για κάποιες εφαρμογές )τότε θα πας πιο ακριβά Η αληθεια ειναι πως στα πιο μετα μοντελα οι τιμες διπλασιαζονται και ξεφευγουν. Δεν θα το αξιοποιησει και πολυ , θα ειναι καθαρα για τη χρηση που ανεφερα , οποτε το κατι παραπανω θα ειναι overkill στην περιπτωση μου Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από iCyd
iYannis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 αποκλειστικά για χρήση Netflix το Apple Tv 3rd Gen είναι τέλειο αλλά ΟΧΙ πάνω από 50 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα