MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, darkman είπε Ναι μπορείς να κανεις την γραμμη σου fast path ποσο ping εχεις τωρα ? στα ποσα λεφτα το εκανες και με τι ? Με 27 ευρώ σύνολο απεριόριστα σταθερά και κινητά και τα παρακάτω..
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Με 27 ευρώ σύνολο απεριόριστα σταθερά και κινητά και τα παρακάτω.. Μια χαρα αν το κανεις fast path θα εισαι κατω απο το 10 εμενα ειναι στο 7
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε Γιατί 46? Για αθηνα μου φαινεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε ποια περιοχή είσαι? Πατήσια είμαι,ενταξει με αυτό δεν εχω θέμα εγώ γιατί ήδη υπερβαίνει την χρήση μου.. αν τις επόμενες μέρες δηλαδή διαπιστώσω ότι εχω την αξιοπιστία κ σταθερότητα που είχα και με την ADSL είμαι ευχαριστημένος πιο πολύ ρώτησα για τα margin και attenuation αν οι τιμές τους είναι οκ η καμιά ρύθμιση που δεν σου λένε απο τον παροχο..
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Πατήσια είμαι,ενταξει με αυτό δεν εχω θέμα εγώ γιατί ήδη υπερβαίνει την χρήση μου.. αν τις επόμενες μέρες δηλαδή διαπιστώσω ότι εχω την αξιοπιστία κ σταθερότητα που είχα και με την ADSL είμαι ευχαριστημένος πιο πολύ ρώτησα για τα margin και attenuation αν οι τιμές τους είναι οκ η καμιά ρύθμιση που δεν σου λένε απο τον παροχο.. Η γραμμή σου είναι μια χαρά αυτά τα errors που βλέπεις είναι ένα από τα ποιο σύνηθες φαινόμενα στο vdsl και λίγα έχεις το ότι σε ένα Speedtest σε 50αρα έπιασες 46 είναι σούπερ πάρε ένα τηλέφωνο στον isp σου και ρωτά η ψάξε σε παλιότερα ποστ εδώ στο ινσομνια για να δεις Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από darkman 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, divo said: Γιατί 46? Για αθηνα μου φαινεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε ποια περιοχή είσαι? Συγχρονισμό στο ρουτερ τι σου δινει? Γιατί ποιος πιάνει στο speedtest πάνω από 46.κατι σε 50αρα? Τον έδωσε στην προηγούμενη σελίδα, 49999/4999 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα