darkman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, timos71 είπε Επειδή μίλησες για τις υπηρεσίες go των 2 εταιριών ας κάνω και εγώ μια αξιολογηση τους. Πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω οτι ειμαι συνδρομητης και των 2 σχεδον απο το ξεκινημα του καθενος οποτε πιστευω μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Τώρα για το cosmote και το nova go εχουμε τα εξης: 1.cosmote go μπορεις να δεις οπουδηποτε και αν εισαι και οποιο καναλι θελεις αρκει να εχεις mb. τα mb τα χρειαζεσαι μονο για να συνδεθεις στην υπηρεσια. απο τη στιγμη που συνδεεσαι βλεπεις απο οποιοδηποτε wifi για 48 ωρες. μετα το περας των 48 ωρων χρειαζεται να ξανασυνδεθεις με mb(νομιζω το εκαναν για να μην μοιραζουν τους κωδικους απο εδω και απο εκει). Κανοντας ενα hotspot απο το κινητο εισαι μια χαρα. nova go μπορεις να δεις απο οποιοδηποτε wifi χωρις καποια επιπλεον διαδικασία αλλα δεν μπορεις να δεις παιχνιδια της superleague ή της euroleague. Αν θελεις να τα δεις πρεπει να κοψεις την προβολη απο την τηλεοραση κατι που δεν το απαιτει η cosmote. 2. Στο cosmote go μπορεις να παρακολουθησεις απο οποια συσκευη θελεις (desktop,laptop,tv box,smartphone κτλ) ακομα και να τα συνδεσεις με hdmi σε τηλεοραση και μπορεις να εχεις εγγεγραμενες μεχρι και 2 συσκευες στην υπηρεσια με δυνατοτητα αλλαγης τους καθε 30 μερες(εχω υπολογιστη που συνδεεται στην τηλεοραση με το hdmi και το κινητο μου). Στο nova go πρεπει απαραιτητα να εχεις καποια φορητη συσκευη για να παρακολουθησεις και οποιαδηποτε συνδεση με hdmi διακοπτει την παρακολουθηση της υπηρεσιας(βεβαια υπαρχουν λυσεις με android emulator αλλα απαιτει καλο υπολογιστη για να δεις σαν ανθρωπος). Τελος μπορεις να εχεις μονο 1 συκευη εγγεγραμενη στην υπηρεσια με δυνατοτητα αλλαγης της καθε 30 μερες. 3. Στο cosmote go η αναλυση που δειχνει η υπηρεσια ειναι 720p/25fps αλλα με αρκετα χαμηλο bitrate με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα πιξελιασματα ειδικα σε γρηγορες σκηνες Στο nova go η αναλυση ειναι 576p/25fps επισης με χαμηλο bitrate και αρκετα πιξελιασματα και ποιοτητα 1 κλικ κατω απο αυτη της κοσμοτε. Νομιζω αυτα ειναι πανω κατω οποιος θελει να ρωτησει κατι παραπανω μπορει να το κανει. Τωρα οσον αφορα τις τιμες. Για χρονια πληρωνα 60ευρω το μηνα για nova full pack επειδη απλα ειχε το μονοπώλιο και επισης δεν ηθελα να κανω φασαριες με διακοπη συμβολαιου κτλ ωστε να διεκδικησω καποια ελαχιστα καλυτερη τιμη. Πλεον πληρωνω ~30 ευρω το μηνα αλλα με προπληρωμη καθε χρονο. Τωρα στον οτε στο ξεκινημα αν θυμαμαι καλα το κοστος ηταν καπου στα 18 ευρω το μηνα και πλεον με τις προσθηκες που εχει κανει στα αθλητικα κυριως champions league,europa league,la liga, premier league,serie a,bundesliga,nba,formula 1,moto gp εχει ανεβασει την τιμη στα 25 ευρω το μηνα δηλαδη λιγοτερα απο οσα δινω στη nova για να βλεπω superleague και euroleague. Βεβαια κανεις δεν μας λεει οτι αν μεινει μονη της κοσμοτε δεν θα ανεβασει και αυτη τις τιμες εκει που τις ειχε η νοβα. Εγώ σήμερα έβλεπα την μπάλα και στο λαπτοπ και στην τηλεόραση δεν με βάζει να διαλέξω όταν πάω κάπου που έχει WiFi η είμαι με το ταμπλετ η με το λαπτοπ παίζει δεν θέλει κάτι ούτε mb ούτε κάτι άλλο. Για να σε ρωτήσω κάτι αφού τα έχεις και τα δυο αν έχω wind και κωδικούς ΟΤΕ βλέπω σε κινητό με mb ? 11 λεπτά πριν, divo είπε περιμένω και σχόλιο για τα υπόλοιπα..... χαχαχαχ όλη μέρα κινητά από το σταθερό παίρνεις? πρεπει να εισαι ο μοναδικος Ελληνας που το χρησιμοποιεί ακόμα. Εσύ και οι γιαγιάδες... Εσυ είπαμε στην Αλίκη και γρήγορα
timos71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, divo said: Αν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά της nova μπορείς να τα πάρεις και από τη Vodafon me 12€ Δεν τη συμφέρει να μεινει μόνη της γατι θα πέσει και το οτετβ στην ΕΕΤΤ. Αν και πριν καποια χρόνια έκανε πρόταση γι αγορά της nova. Αν θυμαμαι καλά το 14. οπως επισεις πυστευω οτι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ το Ελληνικό πρωτάθλημα για ευνοητους λόγους. Δεν εχω vodafone σταθερο και δεν ξερω αν δινει την υπηρεσια μεσω αλλου παροχου καθως ειναι iptv. Επισης νομιζω τα καναλια ειναι σε sd ποιοτητα σε αντιθεση με τη nova μεσω δορυφορου που ειναι σε hd. οποτε προς το παρον θα μεινω με το δορυφορικο. 11 minutes ago, darkman said: Εγώ σήμερα έβλεπα την μπάλα και στο λαπτοπ και στην τηλεόραση δεν με βάζει να διαλέξω όταν πάω κάπου που έχει WiFi η είμαι με το ταμπλετ η με το λαπτοπ παίζει δεν θέλει κάτι ούτε mb ούτε κάτι άλλο. Για να σε ρωτήσω κάτι αφού τα έχεις και τα δυο αν έχω wind και κωδικούς ΟΤΕ βλέπω σε κινητό με mb ? Εβγαλαν τη διαχειριση θεασης; γιατι αν συνεβει κατι τετοιο ειναι θετικο νεο(Η "Διαχείριση Θέασης" αφορά σε επιλεγμένους ζωντανούς αγώνες των Novasports. Εφόσον στο Nova GO σου εμφανιστεί το μήνυμα Διαχείρισης Θέασης μπορείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις την θέαση του αγώνα στη Nova GO συσκευή σου πατώντας εδώ ή αν θα εξακολουθείς να τον παρακολουθείς από την τηλεόραση σου). Τωρα οσον αφορα το δευτερο που ρωτησες νομιζω πως δεν γινεται πρεπει να εχεις κινητο κοσμοτε για να δεις μεσω mb (Για χρήση/θέαση περιεχομένου της υπηρεσίας απαιτείται σύνδεση Internet: - Μέσω σταθερής OTE ADSL/VDSL σύνδεσης (η σύνδεση που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση) - Μέσω κινητής 3G/4G, στο κινητό COSMOTE που δήλωσες κατά την ενεργοποίηση (δεν είναι συμβατά τα προγράμματα: COSMOTE Mobile MΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ, COSMOTE Μy Way, COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας, COSMOTE Economy & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα). Επιπλέον, αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία από τη συσκευή smartphone ή tablet με την COSMOTE κάρτα SIM σου, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σου. ) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από timos71
darkman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, divo είπε τη εχω βαλει και παιζει....Ειναι ανοιχτο το καναλι ...δεν χει καναλια κλειστα, οπως η nova. θα μας πεις τωρα ποσο πηρωσες για το ρουτερ σου? και ποσο πληρωνεις καθε φορα που παιρνεις τις βλαβες? Βγαλε μας και ενα λογαριασμο να δουμε αυτα που λες για τις τιμες.. Άμα βλέπεις Αλίκη αυτά παθενεις δεν πιστεύεις τίποτα έχει μέσα και κάτι 5 ψηφία από burger εντάξει τώρα ; 2 λεπτά πριν, timos71 είπε Δεν εχω vodafone σταθερο και δεν ξερω αν δινει την υπηρεσια μεσω αλλου παροχου καθως ειναι iptv. Επισης νομιζω τα καναλια ειναι σε sd ποιοτητα σε αντιθεση με τη nova μεσω δορυφορου που ειναι σε hd. οποτε προς το παρον θα μεινω με το δορυφορικο. Εβγαλαν τη διαχειριση θεασης; γιατι αν συνεβει κατι τετοιο ειναι θετικο νεο(Η "Διαχείριση Θέασης" αφορά σε επιλεγμένους ζωντανούς αγώνες των Novasports. Εφόσον στο Nova GO σου εμφανιστεί το μήνυμα Διαχείρισης Θέασης μπορείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις την θέαση του αγώνα στη Nova GO συσκευή σου πατώντας εδώ ή αν θα εξακολουθείς να τον παρακολουθείς από την τηλεόραση σου). Τωρα οσον αφορα το δευτερο που ρωτησες νομιζω πως δεν γινεται πρεπει να εχεις κινητο κοσμοτε για να δεις μεσω mb (Για χρήση/θέαση περιεχομένου της υπηρεσίας απαιτείται σύνδεση Internet: - Μέσω σταθερής OTE ADSL/VDSL σύνδεσης (η σύνδεση που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση) - Μέσω κινητής 3G/4G, στο κινητό COSMOTE που δήλωσες κατά την ενεργοποίηση (δεν είναι συμβατά τα προγράμματα: COSMOTE Mobile MΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ, COSMOTE Μy Way, COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας, COSMOTE Economy & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα). Επιπλέον, αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία από τη συσκευή smartphone ή tablet με την COSMOTE κάρτα SIM σου, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σου. ) Και εγώ έτσι ήξερα ότι θες COSMOTE άμα δεν εχεις την εκατσεσ κοιτά δεν το έχω τσεκάρει σε ντέρμπι αλλά σήμερα με τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό τα έβλεπα σε δυο και όποτε το έχω κάνει παίζει δεν το έχω δει σε ντέρμπι για να σου πω σίγουρα .
timos71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, darkman said: Και εγώ έτσι ήξερα ότι θες COSMOTE άμα δεν εχεις την εκατσεσ κοιτά δεν το έχω τσεκάρει σε ντέρμπι αλλά σήμερα με τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό τα έβλεπα σε δυο και όποτε το έχω κάνει παίζει δεν το έχω δει σε ντέρμπι για να σου πω σίγουρα . Δεν ξέρω ισως παιζει ρολο το οτι εχεις ιντερνετ απο τη nova και να μην εχεις προβλημα με τη διαχειριση θεασης. Θυμαμαι πριν 1-1.5 χρονο ξεκινησε να το εφαρμοζει και οτι και να δοκιμασα δεν καταφερα να το κανω να παιζουν ταυτοχρονα. 1
darkman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, timos71 είπε Δεν ξέρω ισως παιζει ρολο το οτι εχεις ιντερνετ απο τη nova και να μην εχεις προβλημα με τη διαχειριση θεασης. Θυμαμαι πριν 1-1.5 χρονο ξεκινησε να το εφαρμοζει και οτι και να δοκιμασα δεν καταφερα να το κανω να παιζουν ταυτοχρονα. Ίσως δεν το έχω τσεκάρει σε ΟΤΕ θα βάλω όμως για είμαι λάτρης και εγώ της βουγιουκλος και του Παπαμιχαήλ
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, divo είπε τη χρηση βαλε μας οχι αυτο. Με τη χρηση διαλεγεις προγραμμα. Τα 5ψηφια τα βγαζουμε ...ευκολακι αν εχεις τελειώσει το δημοτικό.. Mίλησες για νοβα κι εδω σου δινει μονο το nova spor 1? για ενα καναλι νοβα μιλαμε δλδ? Βρε δεν σου είπα να πας να δεις την ταινία ακόμα εδώ είσαι σιγά μην σου βγάλω και το E9 για να με πιστέψεις photoshop είναι ολαααααα με τσακωσες πάω για νάνι αύριο πάλι
timos71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, divo said: Αν σε ρωταγα γιατι otetv και οχι nova ή το αντιθετο τι θα ελεγες? Μια και τα εχεις δοκιμασει και τα δυο? Ανάλογα τις ανάγκες και το τι θέλει να δει ο καθένας. Δεν μπορω να πω εγω στον αλλο τι θελει να δει. Το περιεχομενο και των 2 ειναι αναρτημενο στο ιντερνετ οποιος θελει μπορει να το δει και να επιλεξει ποιο συνδρομητικο θελει να βαλει.
timos71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, divo said: εσενα τι σε "τράβηξε" και για τα δυο? Εμενα αποκλειστικο μου κριτηριο ηταν τα αθλητικα. Αν ηθελα ταινιες/σειρες δεν θα εδινα χρηματα για καμια απο τις 2 πλατφορμες.
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, divo είπε εσενα τι σε "τράβηξε" και για τα δυο? Η νεράιδα και το παλικάρι εσενα ???? η φουρτουνακιδες και βροντακιδες ? 11 ώρες πριν, divo είπε Το λαπτοπ θελει συνδεση wifi και δε σε βαζει να διαλεξεις ουτε τον otetv αρκει να εχεις wifi οποιας εταιρειας και να ειναι...πιο Ελληνικα δεν γινεται.... Δεν θελει να κανεις login απο το κινητό που εχεις δηλώσει πριν????( ειναι μια δικλίδα του οτε για να μην δίνεις τους κωδικους ) γιατι μεχρι πριν ενα μηνα ετσι ηταν δεν ξερω αν αλλαξε κατι τωρα που μιλαμε και για ολες της συσκευες ............. 11 ώρες πριν, divo είπε τη χρηση βαλε μας οχι αυτο. Με τη χρηση διαλεγεις προγραμμα. Τα 5ψηφια τα βγαζουμε ...ευκολακι εχω τελειώσει το νήπιο.. Τι θες να σου βαλω παλικαρακι μου για να με πιστεψεις??? πες μου και θα το κανω και γιατι εκανες edit το δημοτικό και μετα το εκανες νήπιο ??? μην αλλαζεις σχολεια ετσι αμέσως μας μπερδεύεις " τη χρηση βαλε μας οχι αυτο. Με τη χρηση διαλεγεις προγραμμα. Τα 5ψηφια τα βγαζουμε ...ευκολακι αν εχεις τελειώσει το δημοτικό." 11 ώρες πριν, divo είπε αντε αντε εχει την "ώρα των πρωταθλητών" στη Δωρεαν νοβα. nova spots1. στο 2 που εχει το μοναδικο ζωντανο..... δεν πειραζει στην επομενη προσφορα... Αν σε ρωταγα γιατι otetv και οχι nova ή το αντιθετο τι θα ελεγες? Μια και τα εχεις δοκιμασει και τα δυο? Ναι ζωντανά δεν εχει τιποτα το nova sport 1 ουρτττττ ρεεεεεειιιιιι τα ζαααααααα τον ολυμπιακο με την αεκ ποιο θα το δειξει εσυ στην ταρατσα σου ??? Και μεχρι τωρα εχεις πει τοσα εχεις κανει edit σε αλλα τοσα εχεις δει 2 ταινιες της βουγιουκλος αλλα δεν μας εχεις πει εσυ ποσα πληρωνεις σταθερή και κινητή και για τι πραγμα, ειπες θα κανεις προσφορα και μετα εκανες τον τσακι τσαν ?? για πες μας και εσυ ??? Αααααα και το τιπ της ημερας για να δεις οτι εγω σαγαπω μην το χασεις Ote cinema3 Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 13:40 - 15:30 Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά Διάρκεια: 110' Κατηγορία: Αισθηματική Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος Ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη,Δημήτρης Παπαμιχαήλ,Άγγελος Αντωνόπουλος Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Ola150 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δεν γνωρίζω τι έχουν απαντήσει όλοι οι υπόλοιποι. Προσπάθησε να πάρεις προσφορά, στα 30~35 το ίδιο πακέτο. Την προσφορά αυτή την έχει η κοπέλα μου εδώ και μήνες και την είχαν κάνει και στους γονείς μου πριν 2 μήνες.
darkman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, divo είπε α) είπαμε τη χρήση. αν θες προσφορά. β) ναι κάποτε μαθαίνανε αριθμητική από το δημοτικό αργότερα από το νήπιο......δύσκολο να το σκεφτει κάνεις. γ) είπε κάποιος ότι δεν έχει ζωντανά το nova 1? πάλι διαβάζεις και δε καταλαβαινεις... να το κοιτάξεις. και για να μη νομίζεις ότι παίρνεις προσφορές.... πάρε να δεις πως ειναι... από οτε. 44€ δημινο, 22€ το μηνα. (στο ανέλυσα για να μη μπλεχτείς με τα δάκτυλα, που να βρεις 44 δάκτυλα) κινητά έχω 2 εταιρικά οποτε 0€.Μαλλον δε μου χρειαζεται. δ) αυτα τα edit λες?δεν ειναι δικα μου δικα σου ειναι. μπερδευτικες... Παρεμπιπτόντως αν δεις μεσα στο φορουμ θα δεις πρόσφορες με το προγραμμα σου και fullpack nova στα 35€ μάλλον κότσο σε πιάσανε με ενα κανάλι που σου πετάξανε... Αυτό το κανάλι δεν ειναι που έδιναν δωρεαν με τις εφημερίδες όλο το χειμώνα πέρυσι.? Πουσε το nova 2 και 3 εχει ζωντανα τωρα αλλα μη τρεξεις να τα δεις, δεν τα εχεις ...στην αλλη προσφορά. α) σου εγραψα τι εχω και με τι λεφτα... να τα ξαναγραψω αν θες τα ξαναγράφω β) Οτι πτυχίο μαζεύει κανεις καλο ειναι οταν πας και στο γυμνάσιο και κανεις και γιορτή φωναξε με να σε τραβήξω με την καμερα οταν θα λες το ποίημα τωρα αν θυμήθηκες οτι πρωτα πας στο νηπιο και μετα στο δημοτικο και το αλλαξες οπως λες οκ εχουμε μια βελτίωση γ) Αν λες τοτε οτι εχει ,οκ δεν το καταλαβα αρα εχει λοιπόν δ) δεν εκανα edit για να αλλαξω τα πτυχια μου εκανα edit στην ωρα της βουγιουκλος να μην την χασεις εχει μια διαφορα τι λες και εσυ To πρόγραμμα το δικο μου με 35 φιλαρακι ουτε ο μιστερ μπιν δεν τα λεει αυτα γραψου σε σχολείο κωμωδίας γιατι θα παει το ταλεντο σου χαμένο για βαλε τα γυαλιά και ξανα δες το αααααα για να γινω και εγω σαν εσενα το λογαριασμό αυτου που τα εχει με 35 Ο λογαρισμος αυτος τι ειναι που εβγαλες?? 44 ευρω για ποιες υπηρεσίες ? αμα σου λεω οτι κανεις πλακα και εχεις χιουμορρρρρ εχεις και δυο εταιρικα και δεν πληρωνεις τιποτα εεεεεε χμμμμμ με εφαγες μπαγασακο ααααα ξεχασα να σου πω και εγω τα δικα μου μου τα πληρωνει ο θειος απο το αμερικα αρα και εγω 0 ειμαι ισοπαλια και εδω καλα εισαι τρελα λεμεεεεεεεεε Και οπως παντα το τιπ σου Ote cinema3 Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 10:25 - 12:05 Ένα Αστείο Κορίτσι Διάρκεια: 100' Κατηγορία: Κωμωδία Σκηνοθεσία: Τάκης Βουγιουκλάκης Ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη,Νίκος Γαλανός,Σοφία Ρούμπου (1970). Ο ανέμελος γιος του εφοπλιστή Βενιέρη γνωρίζει και ερωτεύεται μια φτωχή κοπέλα, που κάνει τον κλόουν σ' ένα μικρό τσίρκο. (94') Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το topic εχει μετατραπει σε e-pennis συγκριση η μου φαινεται? 1
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το topic εχει μετατραπει σε e-pennis συγκριση η μου φαινεται? Εχεις δικιο δεν του απαντάω του βγαζω κοκκινη καρταααααα Στις 19/1/2018 στις 12:14 ΜΜ, judgevag είπε Στο σπιτι εχουμε ΟΤΕ ΄30αρι μαζι με cosmote TV, λόγω όμως του οτι παραείναι ακριβό το ολο πακετο λεω να φυγω... Ποια ετοιρια προτεινεται από άποψη ταχύτητας για VDSL (30αρι ή και 50άρι); Φιλαρακι γραψε μας τι προσφορες βρηκες μπας και βαλει και κανενας που δεν εχει
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ας πάρει τον σωστό προορισμό του το Τοπικ έστω και αργά.. Συνδρομητής Forthnet εδώ και χρόνια, με πολύ καλή προσφορά σε μόνο τηλεφωνία και Ιντερνετ πριν 8 μέρες έκανα την αίτηση αναβάθμισης. σήμερα μετά από μια αποσύνδεση 15' λεπτου και αφού μου είχε αποσταλεί το ρουτερ το οποίο είχα εγκαταστήσει και δούλευε η aDsl συγχρόνισα με τα παρακάτω που σας παραθέτω να μου πείτε οι πιο ειδικοί σε αυτό την γνώμη σας η αν βλέπετε τίποτα περίεργο που μπορώ εγώ να βελτιώσω.. Ευχαριστώ.
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ας πάρει τον σωστό προορισμό του το Τοπικ έστω και αργά.. Συνδρομητής Forthnet εδώ και χρόνια, με πολύ καλή προσφορά σε μόνο τηλεφωνία και Ιντερνετ πριν 8 μέρες έκανα την αίτηση αναβάθμισης. σήμερα μετά από μια αποσύνδεση 15' λεπτου και αφού μου είχε αποσταλεί το ρουτερ το οποίο είχα εγκαταστήσει και δούλευε η aDsl συγχρόνισα με τα παρακάτω που σας παραθέτω να μου πείτε οι πιο ειδικοί σε αυτό την γνώμη σας η αν βλέπετε τίποτα περίεργο που μπορώ εγώ να βελτιώσω.. Ευχαριστώ. Ναι μπορείς να κανεις την γραμμη σου fast path ποσο ping εχεις τωρα ? στα ποσα λεφτα το εκανες και με τι ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα