Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/1/2018 στις 4:08 ΠΜ, heavyrain είπε

Τι σχεση εχει το nova με το cosmote tv? Καμια .... χειροτερο στα παντα. Μια χαρα ειναι η τιμη του (για κοσμοτε παντα) για αυτα που του παρεχουν...

Πλακα κανεις προφανως..... στο θεμα ταινιες δεν νομιζω να τιθεται συγκριση.....εκτος αν το κριτηριο σου ειναι ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος....η nova υπερεχει ολοκληρωτικα. Στο θεμα σπορ υπερεχει ο οτε, με μικροτερη διαφορα απο πριν βεβαια λογω ευρωλιγκας που αναβαθμισε πολυ το μπασκετ..... αρα λοιπον αν η καψα σου ειναι η βουγιουκλακη και βλεπεις μονο ευρωπαικο ποδοσφαιρο τοτε οτε!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα τον επόμενο μήνα για τη Forthnet/Nova, η διαφορά θα αρχίσει να μεγαλώνει σιγά σιγά...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

Αν το μοναδικό κριτήριο ειναι οι ταινιες κακός έχεις συνδρομητική οτε η nova. Τοσα καναλια συνδρομητικά ιντερνετικα, υπάρχουν με όντως νέες ταινιες. που σιγουρα τώρα με το vdsl δεν θα εχεις θεμα να τα δεις. Εντελώς πληροφοριακά οι συνδρομητικες κλείνουν συμφωνίες με συγκεκριμένα studios οποτε αποκλείεται να εχουν από όλα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν διαφορές στα προγραμματα συνολικά του οτε και της nova που ανάλογα με τα θελω του καθενος κανει τις επολογες του 

Αν πούμε για το σύνολο των καναλιών και ταυτόχρονα επιλογών με μια γρήγορη ματιά έχει ως εξής: πηγη πηγη

NOVA  OTE
μουσικά  7 8
παιδικά 4 6
ντοκιμαντέρ 9 10
αθλητικά 11 15
σινεμά 12 9
ειδήσεις 11 11
τοπικά ---- 23
fashion ----- 5
  54 87

και κάτι ακόμα οι fan του ελληνικού παλαιού κινηματογραφου στα συνδρομητικά μετριούνται σε 5ψηφιο νούμερο. :P Μάλλον κάποιοι βλέπουν...Βουγιουκλάκη. Το ίδιο και παραπάνω και στα τοπικα!!!

Τα πακέτα τα περνούν για τα σπορ και για της ξένες ταινίες δεν τα περνούν για της ελληνικές :) και δεν έχουν όλοι άκριες να κατεβάζουν από ιντερνετικές συνδρομές κτλ κτλ κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να μιλάμε με τους κανόνες και όχι με της εξερεσεις  ,γιατί αυτός που έχει αυτές της άκριες που λες την νόβα η τον ΟΤΕ αν θα την πάρει θα είναι μόνο για τα σπορ :)  το νούμερο δυο μετά τα σπορ για την επιλογή τέτοιου πακέτου είναι η ταινίες και αυτή που το περνούν δεν έχουν άκριες μπορεί να μην ξέρουν και τι είναι Καν το vdsl σε αυτό το κομμάτι ο ΟΤΕ είναι 5 χρόνια πίσω με ταινίες που έχουν παίξει στην τηλεόραση εδώ και χρόνια ,τώρα το γλυκό το δένει και ένα κανάλι μόνο με ελληνικά αν λοιπόν θες να ξαναδείς την βουγιουκλακη στο ναυτικό για 100 φορα τότε είσαι για ΟΤΕ ;) 

Δημοσ.
10 hours ago, teleiomenos said:

Πλακα κανεις προφανως..... στο θεμα ταινιες δεν νομιζω να τιθεται συγκριση.....εκτος αν το κριτηριο σου ειναι ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος....η nova υπερεχει ολοκληρωτικα. Στο θεμα σπορ υπερεχει ο οτε, με μικροτερη διαφορα απο πριν βεβαια λογω ευρωλιγκας που αναβαθμισε πολυ το μπασκετ..... αρα λοιπον αν η καψα σου ειναι η βουγιουκλακη και βλεπεις μονο ευρωπαικο ποδοσφαιρο τοτε οτε!

Εντάξει μην είσαι υπερβολικός. Το τελευταιο καιρο τα μεγαλα στουντιο ταινιών εχουν μοιραστεί στις 2 πλατφορμες. Συγκεκριμένα η nova χαρις στην συνεργασία με την odeon έχει 20th Century Fox, MGM, Paramount, Dreamworks, Dreamworks Animation, Focus, Summit, Lakeshore, Village ενώ ο οτε εχει NBC Universal, Disney Studios (Walt Disney Pictures, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar Animation Studios), Paramount Pictures, MGM . Προσωπικά την διαφορά την εντοπίζω στις σειρές που η νοβα συνεργάζεται με την hbo και φέρνει σε αποκλειστικότητα καποιες απο τις πιο εμπορικές σειρές (game of thrones, westworld κτλ).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, timos71 είπε

Εντάξει μην είσαι υπερβολικός. Το τελευταιο καιρο τα μεγαλα στουντιο ταινιών εχουν μοιραστεί στις 2 πλατφορμες. Συγκεκριμένα η nova χαρις στην συνεργασία με την odeon έχει 20th Century Fox, MGM, Paramount, Dreamworks, Dreamworks Animation, Focus, Summit, Lakeshore, Village ενώ ο οτε εχει NBC Universal, Disney Studios (Walt Disney Pictures, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar Animation Studios), Paramount Pictures, MGM . Προσωπικά την διαφορά την εντοπίζω στις σειρές που η νοβα συνεργάζεται με την hbo και φέρνει σε αποκλειστικότητα καποιες απο τις πιο εμπορικές σειρές (game of thrones, westworld κτλ).

Τι να το κανείς το Game of Thrones ? όταν έχει την κόρη μου την σοσιαλίστρια στον ΟΤΕ :):) και με προνομιακή τιμή που άλλου δεν θα την βρεις :) το nova go δεν ακούω να το συγκρίνουμε με το ΟΤΕ go ....... που κανονικά θα έπρεπε να το λένε ΟΤΕ home γιατί έξω από το σπίτι δεν παίζει :) 

Δημοσ.

Μένω στο Χολαργό, έχω σύνδεση 24άρα με Forthnet και σκοπεύω να βάλω VDSL 50. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν θα έχω καλύτερη ταχύτητα με Forthnet ή με Wind?

Από αυτά που διαβάζω λένε ότι η Wind θα αγοράσει τη Forthnet. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με τους συνδρομητές της Fothnet?

Επίσης, έχετε ακούσει τι θα περιλαμβάνει η υπηρεσία τηλεόρασης που πρόκειται να παρέχει η Wind?

Να επισημάνω ότι έχω αποκλείσει τους άλλους παρόχους και είμαι μεταξύ των δύο που προανέφερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LCF είπε

Μένω στο Χολαργό, έχω σύνδεση 24άρα με Forthnet και σκοπεύω να βάλω VDSL 50. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν θα έχω καλύτερη ταχύτητα με Forthnet ή με Wind?

Από αυτά που διαβάζω λένε ότι η Wind θα αγοράσει τη Forthnet. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με τους συνδρομητές της Fothnet?

Επίσης, έχετε ακούσει τι θα περιλαμβάνει η υπηρεσία τηλεόρασης που πρόκειται να παρέχει η Wind?

Να επισημάνω ότι έχω αποκλείσει τους άλλους παρόχους και είμαι μεταξύ των δύο που προανέφερα.

Εγω οταν το εκανα στην forthnet ρωτησα το ιδιο πράγμα και ειπαν οτι ειμαι κοντα στην καμπινα και θα ειμαι κοντα στο 50 :) η καμπινα που την ειχα δει ηταν δυο τετραγωνα μακρια απο το σπιτι μου :) τελικα κλείδωσα στα 49997 :) μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση να δεις τι θα σου πουν και εσενα .
 Τωρα για τους συνδρομητές εγω εκανα 24μηνο με πολυ καλη προσφορα , λενε οτι τα συμβόλαια θα μείνουν ετσι οπως ειναι και θα αλλαξουν οταν λήξουν :)
Οταν με το καλο αλλαξει χερια η οτι αλλο γινει η θα εισαι με την ιδια τιμη η αν δεν σου κανει η νεα προσφορα μπορεις να πας οπου εσυ θες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, darkman είπε

Εγω οταν το εκανα στην forthnet ρωτησα το ιδιο πράγμα και ειπαν οτι ειμαι κοντα στην καμπινα και θα ειμαι κοντα στο 50 :) η καμπινα που την ειχα δει ηταν δυο τετραγωνα μακρια απο το σπιτι μου :) τελικα κλείδωσα στα 49997 :) μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση να δεις τι θα σου πουν και εσενα .
 Τωρα για τους συνδρομητές εγω εκανα 24μηνο με πολυ καλη προσφορα , λενε οτι τα συμβόλαια θα μείνουν ετσι οπως ειναι και θα αλλαξουν οταν λήξουν :)
Οταν με το καλο αλλαξει χερια η οτι αλλο γινει η θα εισαι με την ιδια τιμη η αν δεν σου κανει η νεα προσφορα μπορεις να πας οπου εσυ θες :)

Τους έχω ρωτήσει και οι δύο μου είπανε ότι θα έχω καλή σύνδεση. Βέβαια από την 24άρα που έχω τώρα με τη Forthnet έχω μερικά παράπονα.. (αρκετά συχνές πτώσης ταχύτητας και μερικές φορές αποσυνδέσεις)

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θα έχω και με την 50άρα ανάλογα παράπονα ή αν είναι απλά θέμα router ή ρυθμίσεων.

Επίσης, έχεις ακούσει τι θα παιχτεί με την τηλεόραση της Wind?

Επεξ/σία από LCF
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LCF είπε

Τους έχω ρωτήσει και οι δύο μου είπανε ότι θα έχω καλή σύνδεση. Βέβαια από την 24άρα που έχω τώρα με τη Forthnet έχω μερικά παράπονα.. (αρκετά συχνές πτώσης ταχύτητας και μερικές φορές αποσυνδέσεις)

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θα έχω και με την 50άρα ανάλογα παράπονα ή αν είναι απλά θέμα router ή ρυθμίσεων.

Επίσης, έχεις ακούσει τι θα παιχτεί με την τηλεόραση της Wind?

Απο οτι λενε θα γινει οπως και με την voda θα παρει δηλαδη τα καναλια τον σπορ .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Απο οτι λενε θα γινει οπως και με την voda θα παρει δηλαδη τα καναλια τον σπορ .

Επίσης έχω ακούσει ότι θα έχει συνεργασία και με Netflix αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο.

Anyway, ευχαριστώ για την απάντηση

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LCF είπε

Επίσης έχω ακούσει ότι θα έχει συνεργασία και με Netflix αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο.

Anyway, ευχαριστώ για την απάντηση

Εδω ειναι και το δελτιο τυπου :) δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ποιο πρόσφατο απο αυτο :)
https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/?prid=862

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, divo είπε

Γιατί δεν παίζει εκτός σπιτιού? Σου κραταει μουτρα?:P Ανημέρωτο σε βλεπω...

Εκτος απο οτι μπορεις να δεις σε καθε wifi  ασχετα αν ειναι δικο σου ή οχι, μπορείς να δεις με δεδομένα κινητής. Τουλάχιστον πριν πεις οτι νανε, ψαχτο το λιγακι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ειπαμε πενταψήφιο το νουμερο για τα τοπικα και για την κορη μου τη σοσιαλίστρια...

Πάντως δίκιο έχεις ότι ειναι χάλια το πρόγραμμα του cosmote tv. Αλλωστε το λεει και ολος ο κοσμος. :lol::lol:  Γι αυτό μέσα σε 5 χρόνια κατάφερε να ξεπερασει τους συνδρομητές της nova και απο 330,000 το 2011 να φτάσει τους 500,000 το 16 και 550,000 το 17. Οχι δεν ειναι γιατι πηρε champions league, europa league απο τη nova και θα το εχει μεχρι το 21. Ουτε γιατι εχει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδικών για παιδιά κάθε ηλικίας. Ουτε βεβαια γιατι ο επαγγελματιας μπορει να δειχνει αθλητικα στο μαγαζι του ενα δεκαμηνο χαλαρα, σε αντιθεση με τη νοβα που σε 4 μηνες το κοβουν.  Μάλλον αυτή η διάφορα θα ειναι από αυτούς που βλέπουν Βουγιουκλάκη και τις ταινίες που δεν έχει!!:rolleyes:

Άντε βρε... η nova πρωην forthnet δεν κάνει τέτοια. Αληθεια σε ποιανού καμπίνα είσαι? Γιατί η ανύπαρκτη πλέον forthnet δε τη βλεπω να έχει κανει καμπίνες. Ακομα και η wind εχει δικες της. 

Εσενα αμα το βαλεις σε λαπτοπ και δεν ειναι οτε wifi  δεν σου κρατα μουτρα ?? τι σου κανει τσαχπινιές :P :P  οχι φιλαρακι δεν θελουμε δεδομενα γουσταρουμε nova go και τηλεφωνία wind η και εκει χωρις να εισαι με καρτα οτε  σου κανει τα χατίρια??  βρε μπας και εχεις τίποτα κονε στο οτε να φτιάξεις και εμας???  :) για τους συνδρομητές ναι εχεις δικιο ολα τα χωρια που δεν πιανουν τα τοπικα εχουν βαλει οτε το ξερω αυτο και στην γιαγια μου στο χωριο οτε βαλαμε :P ασε τους επαγγελματίες ολοι εχουν στανταρακι nova γιατι εχει το ελληνικο πρωτάθλημα  αλλα ξεχασα εσυ δεν βλεπεις μπιθουλα μονο ρεαλ με μπαρτσα ααααααα βεβαία σου ερχετε και λιγακι τσούξιμο οταν ερχετε ο λογαριασμος αλλα δεν πηραζει λεφτα υπαρχουν που ελεγε και ο γιωργακης :)
Και το τιπ της ημερας η άλικη στο ναυτικό πρωτη προβολη σημερα ειπα και στην γιαγια μου να το δει  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, divo είπε

Ανοιξε τα δεν ειναι κακο...:P:P:P

Τι προσβάσεις Internet απαιτούνται;

Για χρήση/θέαση περιεχομένου της υπηρεσίας απαιτείται σύνδεση Internet:

- Μέσω σταθερής OTE ADSL/VDSL σύνδεσης (η σύνδεση που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση)

- Μέσω κινητής 3G/4G, στο κινητό COSMOTE που δήλωσες κατά την ενεργοποίηση (δεν είναι συμβατά τα προγράμματα: COSMOTE Mobile MΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ, COSMOTE Μy Way, COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας, COSMOTE Economy & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα). 

Επιπλέον, αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία από τη συσκευή smartphone ή tablet με την COSMOTE κάρτα SIM σου, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σου. 

οσο για το λογαριασμο.. ναι ειναι κανα δυο ευρω πιο ακριβος αλλα οταν χρειαζομαι τεχνικο τον εχω την αλλη μερα οχι μετα απο μια βδομαδα.... και δε συζηταω για το ποτε μπορω να παρω βλαβες και αν απαντανε........

Ακριβώς  από πάνω από τα κόκκινα γράμματα κάτι λέει για κάρτα ΟΤΕ αυτό το είδες η έβαλες την Αλίκη ;;;; :) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, divo είπε

διαβαζεις χωρις να καταλαβαινεις?

διαφορετικες επιλογες ειναι... 

ή Μέσω σταθερής OTE ADSL/VDSL σύνδεσης (η σύνδεση που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση)

ή  Μέσω κινητής 3G/4G, στο κινητό COSMOTE που δήλωσες κατά την ενεργοποίηση (δεν είναι συμβατά τα προγράμματα: COSMOTE Mobile MΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ, COSMOTE Μy Way, COSMOTE με δωρεάν χρόνο ομιλίας, COSMOTE Economy & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα). 

ή Επιπλέον, αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία από τη συσκευή smartphone ή tablet με την COSMOTE κάρτα SIM σου, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε ελεύθερο διαθέσιμο Wifi στην εμβέλεια της συσκευής σου. 

παντως αμα γουσταρεις σε φτιαχνω στον ΟΤΕ. Αληθεια ποσο πληρωσες για το ρουτερ της wind για vdsl απο kv ote? κανα 50αρι + τεχνικο?

Εγώ η εσυ δεν έχεις δει ότι σε όλα τα η έχει μέσα την COSMOTE ? 

Ναι φτιάξε με 

Vdsl 50 απεριόριστα σταθερά 720 κινητά + nova  + novasport 1. 36.80 

Wind με κάρτα 10 ευρώ 300 προς όλους, 500 mb, 1500 προς 3 νούμερα wind  + 600mb από login f2g και τα δέκα ευρώ στον λογαριασμό για να τα κάνω ότι θέλω :) 

για πες μου να μάθω και εγώ την προσφορά σου ? :) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
12 hours ago, darkman said:

Τι να το κανείς το Game of Thrones ? όταν έχει την κόρη μου την σοσιαλίστρια στον ΟΤΕ :):) και με προνομιακή τιμή που άλλου δεν θα την βρεις :) το nova go δεν ακούω να το συγκρίνουμε με το ΟΤΕ go ....... που κανονικά θα έπρεπε να το λένε ΟΤΕ home γιατί έξω από το σπίτι δεν παίζει :) 

Επειδή μίλησες για τις υπηρεσίες go των 2 εταιριών ας κάνω και εγώ μια αξιολογηση τους. Πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω οτι ειμαι συνδρομητης και των 2 σχεδον απο το ξεκινημα του καθενος οποτε πιστευω μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Τώρα για το cosmote και το nova go εχουμε τα εξης:

1.cosmote go μπορεις να δεις οπουδηποτε και αν εισαι και οποιο καναλι θελεις αρκει να εχεις mb. τα mb τα χρειαζεσαι μονο για να συνδεθεις στην υπηρεσια. απο τη στιγμη που συνδεεσαι βλεπεις απο οποιοδηποτε wifi για 48 ωρες. μετα το περας των 48 ωρων χρειαζεται να ξανασυνδεθεις με mb(νομιζω το εκαναν για να μην μοιραζουν τους κωδικους απο εδω και απο εκει). Κανοντας ενα hotspot απο το κινητο εισαι μια χαρα.

nova go μπορεις να δεις απο οποιοδηποτε wifi χωρις καποια επιπλεον διαδικασία αλλα δεν μπορεις να δεις παιχνιδια της superleague ή της euroleague. Αν θελεις να τα δεις πρεπει να κοψεις την προβολη απο την τηλεοραση κατι που δεν το απαιτει η cosmote.

2. Στο cosmote go μπορεις να παρακολουθησεις απο οποια συσκευη θελεις (desktop,laptop,tv box,smartphone κτλ) ακομα και να τα συνδεσεις με hdmi σε τηλεοραση και μπορεις να εχεις εγγεγραμενες μεχρι και 2 συσκευες στην υπηρεσια με δυνατοτητα αλλαγης τους καθε 30 μερες(εχω υπολογιστη που συνδεεται στην τηλεοραση με το hdmi και το κινητο μου).

Στο nova go πρεπει απαραιτητα να εχεις καποια φορητη συσκευη για να παρακολουθησεις και οποιαδηποτε συνδεση με hdmi διακοπτει την παρακολουθηση της υπηρεσιας(βεβαια υπαρχουν λυσεις με android emulator αλλα απαιτει καλο υπολογιστη για να δεις σαν ανθρωπος).  Τελος μπορεις να εχεις μονο 1 συκευη εγγεγραμενη στην υπηρεσια με δυνατοτητα αλλαγης της καθε 30 μερες.

3. Στο cosmote go η αναλυση που δειχνει η υπηρεσια ειναι 720p/25fps αλλα με αρκετα χαμηλο bitrate με αποτελεσμα να εχουμε αρκετα πιξελιασματα ειδικα σε γρηγορες σκηνες

Στο nova go η αναλυση ειναι 576p/25fps επισης με χαμηλο bitrate και αρκετα πιξελιασματα και ποιοτητα 1 κλικ κατω απο αυτη της κοσμοτε.

Νομιζω αυτα ειναι πανω κατω οποιος θελει να ρωτησει κατι παραπανω μπορει να το κανει.

Τωρα οσον αφορα τις τιμες. Για χρονια πληρωνα 60ευρω το μηνα για nova full pack επειδη απλα ειχε το μονοπώλιο και επισης δεν ηθελα να κανω φασαριες με διακοπη συμβολαιου κτλ ωστε να διεκδικησω καποια ελαχιστα καλυτερη τιμη. Πλεον πληρωνω ~30 ευρω το μηνα αλλα με προπληρωμη καθε χρονο. Τωρα στον οτε στο ξεκινημα αν θυμαμαι καλα το κοστος ηταν καπου στα 18 ευρω το μηνα και πλεον με τις προσθηκες που εχει κανει στα αθλητικα κυριως champions league,europa league,la liga, premier league,serie a,bundesliga,nba,formula 1,moto gp εχει ανεβασει την τιμη στα 25 ευρω το μηνα δηλαδη λιγοτερα απο οσα δινω στη nova για να βλεπω superleague και euroleague. Βεβαια κανεις δεν μας λεει οτι αν μεινει μονη της κοσμοτε δεν θα ανεβασει και αυτη τις τιμες εκει που τις ειχε η νοβα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...