Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι εχουμε ΟΤΕ ΄30αρι μαζι με cosmote TV, λόγω όμως του οτι παραείναι ακριβό το ολο πακετο λεω να φυγω... Ποια ετοιρια προτεινεται από άποψη ταχύτητας για VDSL (30αρι ή και 50άρι);

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, judgevag είπε

30αρι ιντερνετ με απεριοριστα σταθερα και 3 ωρες κινητα και Full Pack ΤV 
65ε το μηνα

Θελεις παλι κατι με TV ? 

Δημοσ.

Οχι. Θελω απλα γρηγορο νετ για να μπορω να βλεπω αθλητικα κλπ με acestream χωρις να κολλαει....επισης λεω να παρω και ενα tvbox ή chromecast.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κολλήματα δεν τα γλυτώνεις στο box ακομα και να εχεις και 100 :( εχω εχω forthnet με 37 ευρω αστικά απεριόριστα, κινητά 12 ωρες, tv βασικο ,και Vdsl 50  αν δεν θες tv θα εισαι ποιο κατω απο αυτο :) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, judgevag είπε

Ημουν forthnet πριν τον οτε και δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος...εχει φτιαξει καθολου;

Και εγω ανάποδα :P δεν ξερω ποσο παλια ησουν αλλα εγω δεν εχω θεμα :)

Δημοσ.

Μην πας forthnet αμα φoβασαι μην κλεισει η οτι αλλο παθει  οπως λεει και ο ThReSh  :) να πας wind η vodafone  :) απλα κανε την απο τον οτε ,με όποιων τροπο μπορείς γιατι ειναι σκετο πιασοκωλιασμα :P

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα 65ε για τις παροχες που χεις. Οπου και να πας θα ειναι χειροτερα απο οτε . Το φθηνοτερο (σχεδον παντα) δεν ειναι και καλυτερο.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το nova με το cosmote tv? Καμια .... χειροτερο στα παντα. Μια χαρα ειναι η τιμη του (για κοσμοτε παντα) για αυτα που του παρεχουν...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, heavyrain είπε

Τι σχεση εχει το nova με το cosmote tv? Καμια .... χειροτερο στα παντα. Μια χαρα ειναι η τιμη του (για κοσμοτε παντα) για αυτα που του παρεχουν...

Και τα 65 με τα 48 καμια σχεση δεν εχουν :) επισεις και η παροχες δεν ειναι η ιδιες :) το cosmote tv τι εχει το σουπερ ντουπερ σε σχεση με της nova και αξιζει αυτην την διαφορα ?

φιλαρακι παρε nova να κλειδωσεις και της τιμες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...