e-tic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Επιγραμματικά: Best distribution for sysadmins: Debian Best lightweight distribution: Lubuntu Best desktop distribution: ElementaryOS/Linux Mint Best distro for those with something to prove: Linux From Scratch Best distribution for IoT: Ubuntu Core Best server distribution: RHEL/Ubuntu Πηγή: linux.com 2
jeep13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω φετος το γυρισα σε kde neon, αν και γενικα θεωρουσα το kde οτι εχει πολλα bugs. Παει καλα μεχρι στιγμης. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από jeep13 1
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 και εγώ βάλε ubuntu στα πάντα. Στα vps έχω ubuntu, στον οικιακό server ubuntu στο laptop ubuntu mint στο dekstop kubuntu
beefmazi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στο best desktop distribution κατ εμέ έχει μια θέση και το deepin ως το ομορφότερο πρακτικό ξεκούραστο environment ίσως ένα από τα καλύτερα και stable πάνω από όλα.
hara75gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Opensuse πουθενά? Περίεργο, πολύ deb-οκατάσταση
e-tic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα deb based distros, και κυρίως το Ubuntu, έχουν κυριαρχήσει στην αγορά, ξεπερνόντας ακόμα και την RHEL στα enterprise deployments, εκεί που η Suse κατέχει μόλις το 0,4%... Αν αυτό σημαίνει οτι το "marketing" της canonical είναι επιτυχημένο ή οτι απλά τα deb based είναι πιο εύκολα/σταθερά/ασφαλή στη χρήση, το κρίνει ο καθένας κατά τη γνώμη του. Και εγώ πάντως, παρότι η πρώτες μου εμπειρίες σε Linux είχαν να κάνουν με Suse και KDE, εδώ και πολλά χρόνια το έχω γυρίσει σε debian based και κυρίως Ubuntu, ενώ KDE ούτε καν... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από e-tic
the other one Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 elementary OS? the fuck? θα βαζα fedora για best sysadmin και κάποιο εκ των mint/manjaro/solus/deepin για desktop 2
rearshooter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 έλεος όλα *ubuntu*.... Best distribution for sysadmins: Debian Best lightweight distribution: Puppy / Slitaz Best desktop distribution: Debian / Arch Best distro for those with something to prove: Gentoo Best distribution for IoT: ...... Best server distribution: RHEL / Debian
Dr_73 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Είδα διαφορά σε skylake cpu με 8gb ram , μεταξύ mint cinamon & mint xfce !! Υπερτερεί το 2ο βέβαια .
what_if Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 κ εγω γυρναω σε kde ,εχει καποια ενοχλητικα που δεν διορθωνονται ευκολα αλλα με minimal στησιμο ειναι σχετικα νορμαλ σε πορους κ υπερπληρες ,σταθερο εε νταξ οχι τοσο debian all the way
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/19/2018 στις 11:56 ΠΜ, jeep13 είπε Εγω φετος το γυρισα σε kde neon, αν και γενικα θεωρουσα το kde οτι εχει πολλα bugs. Παει καλα μεχρι στιγμης. Το προσπάθησα αλλά έκανε τρελό tearing στον chrome με 1050Ti. Δε φεύγω από Ubuntu + Gnome... Είναι ένα Distro με σχεδόν μηδενικό "ντάντεμα" και δεν αλλάζουν κάτι ουσιαστικό οι άλλες εκδόσεις για εμένα. Elementary OS Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Κλαίω... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Dinos_12345 1
noc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Από DEs αυτό τον καιρό δοκιμάζω το Budgie πάνω σε Manjaro και μπορώ να πω ότι είναι από τα πιό βολικά για τα δικά μου γούστα. Από ρυθμίσεις βέβαια μου θυμίζει τις αρχικές εκδόσεις του Cinnamon μιας και έχει και αυτές του Gnome και ξεχωριστά τις δικές του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα θεματάκια του gnome-settings.
xrhstosiak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 personal desktop antix με i3 γραφικο για σερβεροδουλειες centos/debian installs σε τριτους mint xfce σε σαπιο pc ή καμια φορα σε virtual machine ανα 3-4 μερες τις δοκιμαζω ολες απο distrowatch θα ξεχωριζα opensuse/manjaro+i3/mx/devuan/gecko/korora/bunsenlabs 2
Dr_73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, xrhstosiak είπε σε σαπιο pc ή καμια φορα σε virtual machine ανα 3-4 μερες τις δοκιμαζω ολες απο distrowatch Για σάπια τι θεωρείς καλύτερο ; ;Έχω ένα τέτοιο (στο οποίο πέταξα λεφτά και έβαλα 2gb ram) που δεν θέλω να πετάξω και κολλάνε όλα λόγω αρχαίας @#$%^@ ati .
gakos1112 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Σε ενα σαπιο λαπτοπ με Παραθυρα ΧΠ, AMD Mobile Sempron 3000+ (1800 Hz) και 512 MB RAM δοκιμασα AntiX 17.Σε κατασταση αδρανειας ετρωγε 77,9 MB RAM! Πηγαινε πολυ καλα για τα κυβικα του και καποια στιγμη ανοιξα και τρεις καρτελες σε Firefox 57! https://antixlinux.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα