Tony10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, εχω το παραπανω προβλημα...το setup μου ειναι 2 studio monitors krk rokit6 αυτοενισχυομενα και μια καρτα ηχου εξωτερικη tc electronic desktop konnect6.Αυτο το προβλημα το ειχα πριν αρκετο καιρο και η λυση ηταν να χρησιμοποιησω διαφορετικη μπριζα για τα ηχεια και αλλη για το pc.Τωρα ομως και με διαφορετικη μπριζα παλι ακουγεται ηλεκτρονικος θορυβος οταν κανω scroll.Υποψιαζομαι οι καλωδιωσεις να μην ειναι και τοσο καλες στους τοιχους αλλα δεν ξερω και τοσο απο ρευματα :Ρ .Υπαρχει καποιο φιλτρο ή κατι αλλο που μπορω να το βαλω στην μπριζα των ηχειων?..εκτος αμα το προβλημα ειναι στα καρφια που πανε στα ηχεια απο την καρτα, μηπως αυτα πιανουν θορυβο? Η καρτα συνδεεται με firewire και θυμαμαι να αγοραζω καλωδια ειδικα για monitors (νομιζω ηταν balanced..αν και δεν βλεπω η καρτα να γραφει καπου balanced inputs) .Αμα καποιος ξερει τιποτα ας διαφωτισει λιγο ;ρ. Ευχαριστω πολυ.
Tony10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ενημερωτικα , αμα καποιος εχει το ιδιο ή παρομοιο θεμα με active monitor speakers. Το προβλημα μου ηταν η καρτα γραφικων η οποια δημιουργουσε παρασιτα μεσω της γειωσης και πηγαινε στα ηχεια.Η λυση ηταν να κοψω το pin της γειωσης στο καλωδιο που συνδεει την καρτα ηχου με τα ηχεια (καλωδιο XLR τα δυο pins ειναι για το σημα και το τριτο για την γειωση).Αυτο σε συνδυασμο με ξεχωριστη μπριζα για τα ηχεια μακρια απο το pc σταματησε εντελως τον θορυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα