Bambachas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις έβαλα vdsl και ψάχνω να αγοράσω ενα router με κάλο wifi ενδιαφέρει να εκπέμπει δυνατά 2 ορόφους στο υπόγειο και στον απο πάνω απο αυτο. Το ρούτερ δεν θα είναι αυτό που θα συγχρονίζει vdsl αλλα θα συνδέται με ethernet με εκέινο της hol το θέλω σαν repeater δηλαδή οπότε δεν με ενφιαφέρει και τόσο να υποστιρίζει vdsl θέλω απλά να εκπέμπει καλά και σταθερά και όσο γίνετε κατι οικονομικό ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Bambachas
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δυο ορόφους κατω! δεν νομιζω να βρεις τέτοιο ρουτερ
Bambachas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ναι εκανα λάθος το router θα τοποθετηθεί στο υπογέιο θέλω να πιάνει στο υπόγειο και στον απο πάνο όροφο Έχω στο μυαλό μου αυτό https://www.skroutz.gr/s/4913830/TP-LINK-Archer-C2-v1.html
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν πάρεις router με νομιμη ευρωπαική ισχυ εκπομπής (100mW) θα πιάνεις στο υπογειο και στον απο πάνω όροφο (πάνω όμως απο εκει που βρισκεται το router - οχι σε απομακρυσμενες γωνιες και μπαλκόνια). Αν πάρεις κάποιο κινεζοrouter με 1000-2000mW θα πιάνεις και απο πάνω αλλά θα ψήνεστε σαν τα κοτόπουλα. Λύσεις : Να βάλεις μεγαλυτερες κεραίες στο router (πάνω απο 12 dbi) Να βάλεις powerline (αν υπογειο και απο πάνω ειναι στο ιδιο ρολοι) Να ρίξεις καλωδιο utp-ethernet και στον πανω οροφο να βαλεις ενα access point Κάνε πρωτα μια δοκιμή με router που εχει εξωτερικές κεραίες και αν δεν σε ικανοποιει η κάλυψη κοιτας τα αλλα που σου ειπα.Πρώτα δοκιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα