Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πτυχιο ΤΕΙ , μπορεις να διδαξεις σε αντιστοιχη ειδικοτητα και συνάφεια αντικειμενου σε ένα ΙΕΚ ? (το ΙΕΚ ειναι μεταδευτεροβάθμια νομιζω)

Η θελει και παλι ΑΣΠΑΙΤΕ ?

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Με πτυχιο ΤΕΙ , μπορεις να διδαξεις σε αντιστοιχη ειδικοτητα και συνάφεια αντικειμενου σε ένα ΙΕΚ ? (το ΙΕΚ ειναι μεταδευτεροβάθμια νομιζω)

Η θελει και παλι ΑΣΠΑΙΤΕ ?

Απο οτι ξέρω δεν χρειάζεται ΠΠΔΕ, μονο πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αναγγελία για φροντιστήρια και κατ'οικον ΑΠΑΙΤΕΙ;;;;;;;;;;; (ρωταω) έναρξη στην εφορία και μπλοκάκι ( Γιατί λέει Αναγγελία ΕΝΑΡΞΗΣ Ασκησης Επαγγέλματος)
(Για φροντιστήριο οκ μπορεί να μην χρειάζεται αλλά μπορεί να σου πει η εφορία μεσιέ έχεις αναγγείλει ότι ξεκινάς να κάνεις ιδιαίτερα και πρέπει να κάνεις και έναρξη και σε εμάς;;;;)
Γιατί εγώ πχ τη θέλω σαν άδεια διδασκαλίας ΚΑΙ για φροντιστήριο ΚΑΙ κατ'οικον (ότι κάτσει) απλά να την έχω χωρίς άμεσα να ξεκινήσω ατομικη επιχείρηση με ιδιαίτερα κατ'οικον. Θέλω να βγάλω μπλοκάκι ΜΟΝΟ αν το κανω αργότερα. Γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από kotlousko
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έδωσα για ΑΣΠΑΙΤΕ για την πιστοποίηση για καθηγητής ανηλίκων, αλλά σε πόλη της επαρχίας (υπάρχουν τμήματα σε πολλές πόλεις). Το πήρα φέτος. Βασικά είναι με κλήρωση όπως αναφέρεται παραπάνω, αλλά λόγω ότι εδώ που μένω εγώ είναι επαρχία δεν έχει πολύ κίνηση, ήταν 120 θέσεις και έκαναν αίτηση μόνο 80 άτομα, οπότε τεχνικώς μπήκαμε όλοι. Αν μιλάμε για μεγάλη πόλης όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, εκεί εννοείται ότι γίνεται χαμός. Τα μαθήματα ξεκίνησαν Οκτώβριο και τελείωσαν αρχές Απριλίου. Για το δημόσιο γνωρίζω ότι μπορείς να μπεις ακόμη και χωρίς αυτό το πτυχίο, αλλά αν το έχεις τότε έχεις προτεραιότητα από τους άλλους που δεν το έχουν, οπότε συμφέρει να το έχεις. Δεν έχω πρόχειρη την προκήρυξη για τις αιτήσεις, γιατί ήταν από τον Αύγουστο, αλλά νομίζω ότι αφορά μόνο αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, και όχι απόφοιτους κολεγίων.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...