Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη για το εξης θεμα.
Θελω να κανω ενα eshop και βλεπω πως υπαρχουν δυο επιλογες:
Η πρωτη ειναι τα συνδρομητικά οπως το shopify κτλ
η δευτερη ειναι να το κανεις πανω σε καποια free/open source πλατφορμα πχ joomla? ( εδω πρεπει να βρεις και προγραμματιστη να σου το κανει )

Κατα την γνωμη σας ποιο ειναι το καλυτερο  συνδρομητικο και ποια η καλυτερη open source πλατφορμα?
και τελικα θα ακολουθουσατε τον Συνδρομητικο ή opensource δρομο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεία χαρα.

Τα συνδρομητικά απλα ενα μεγάλο ΟΧΙ! Δεν έχουν πολλές επιλογές φτάνει σε σειμίο να κουράζει και να μην κάνει την δουλεία του.

Μια λύση όπως το PrestaShop είναι μια πολυ καλή λυση , φθύνη και λειτουργική. Εχω δουλέψει αρκετά prestaShop project θα σου κοστίσει για template-host = 250 περίπου.

Απο εκεί και πέρα τι θα σου πάρει το κάθε παλικάρι ειναι στην θεληση του και στον τσιπρα με το ΦΠΑ:lol:.

Να σου πω επίσης οτι το κόστος εινια πολυ μικρό αν πάρεις παράδειγμα οτι ο πατέρας μου που έκανα online ticket το 2002 πλήρωσε 15.000+.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Επεξ/σία από antonisem
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonisem είπε

Γεία χαρα.

Τα συνδρομητικά απλα ενα μεγάλο ΟΧΙ! Δεν έχουν πολλές επιλογές φτάνει σε σειμίο να κουράζει και να μην κάνει την δουλεία του.

Μια λύση όπως το PrestaShop είναι μια πολυ καλή λυση , φθύνη και λειτουργική. Εχω δουλέψει αρκετά prestaShop project θα σου κοστίσει για template-host = 250 περίπου.

Απο εκεί και πέρα τι θα σου πάρει το κάθε παλικάρι ειναι στην θεληση του και στον τσιπρα με το ΦΠΑ:lol:.

Να σου πω επίσης οτι το κόστος εινια πολυ μικρό αν πάρεις παράδειγμα οτι ο πατέρας μου που έκανα online ticket το 2002 πλήρωσε 15.000+.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Eυχαριστω για την απαντηση σου, για το woocommerce https://woocommerce.com/  τι γνωμη εχεις;
Aπο τα opensource ποιο ειναι το καλυτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, nomikosas είπε

Eυχαριστω για την απαντηση σου, για το woocommerce https://woocommerce.com/  τι γνωμη εχεις;
Aπο τα opensource ποιο ειναι το καλυτερο;

επίσης πολυ καλο! Είναι plugin του wordpress.

Αξιόπιστο -φθηνό και λειτουργικα αψογο.

Σε επίπεδο τεχνογνωσίας ειναι καλύτερο το prestashop ειναι πιο απλο. Αλλα θελω να σου τονίζω οτι εχω μεγαλη εμπειρια στο prestashop.

Και τα δυο ειναι αρκετά απλουστευμένα, μπορει να σου κοστίσει λιγο περισσότερο το prestashop απο το wordpress woocommerce

Δες αυτο το λινκ και οτι απορία εχεις πες μου https://canonicalized.com/prestashop-vs-woocommerce/

Επεξ/σία από antonisem
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antonisem είπε

επίσης πολυ καλο! Είναι plugin του wordpress.

Αξιόπιστο -φθηνό και λειτουργικα αψογο.

Σε επίπεδο τεχνογνωσίας ειναι καλύτερο το prestashop ειναι πιο απλο. Αλλα θελω να σου τονίζω οτι εχω μεγαλη εμπειρια στο prestashop.

Και τα δυο ειναι αρκετά απλουστευμένα, μπορει να σου κοστίσει λιγο περισσότερο το prestashop απο το wordpress woocommerce

Δες αυτο το λινκ και οτι απορία εχεις πες μου https://canonicalized.com/prestashop-vs-woocommerce/

Ok Αντωνη θα το δω , απλα βρηκα ενα theme που μου αρεσε και λεει ειναι για woocommerce. Ευχαριστω για την απαντηση σου

Δημοσ.
20 hours ago, nomikosas said:

Γεια σας,
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη για το εξης θεμα.
Θελω να κανω ενα eshop και βλεπω πως υπαρχουν δυο επιλογες:
Η πρωτη ειναι τα συνδρομητικά οπως το shopify κτλ
η δευτερη ειναι να το κανεις πανω σε καποια free/open source πλατφορμα πχ joomla? ( εδω πρεπει να βρεις και προγραμματιστη να σου το κανει )

Κατα την γνωμη σας ποιο ειναι το καλυτερο  συνδρομητικο και ποια η καλυτερη open source πλατφορμα?
και τελικα θα ακολουθουσατε τον Συνδρομητικο ή opensource δρομο?

Καλησπέρα,

Η αρχική σου σκέψη εν μέρη έχει μια καλή βάση. Δε θα σου συνιστούσα να μπλέξεις με Presta. Για συνδρομή το προσπερνάω, κάνω πως δεν το διάβασα...

Με μια καλή έρευνα "αγοράς" για ένα eshop πλήρης με Joomla, Wordpress, κλπ είναι καλή σκέψη και με τη βοήθεια και υπόδειξη για να το δουλέψεις μόνος σου εν συνεχεία.

Στην ουσία χρειάζεσαι μια καλή βάση και από εκεί και πέρα ένα support για να ξεκινήσεις να περνάς προϊόντα μόνος σου.

Μιας και το ανέφερα, για τι αριθμό προϊόντων μιλάμε;

ΜΦΧ

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Καλησπέρα,

Η αρχική σου σκέψη εν μέρη έχει μια καλή βάση. Δε θα σου συνιστούσα να μπλέξεις με Presta. Για συνδρομή το προσπερνάω, κάνω πως δεν το διάβασα...

Με μια καλή έρευνα "αγοράς" για ένα eshop πλήρης με Joomla, Wordpress, κλπ είναι καλή σκέψη και με τη βοήθεια και υπόδειξη για να το δουλέψεις μόνος σου εν συνεχεία.

Στην ουσία χρειάζεσαι μια καλή βάση και από εκεί και πέρα ένα support για να ξεκινήσεις να περνάς προϊόντα μόνος σου.

Μιας και το ανέφερα, για τι αριθμό προϊόντων μιλάμε;

ΜΦΧ

Τα συνδρομητικα τα ειπα γιατι ειμαι ασχετος με κωδικες site ktl και με φοβιζει λιγο το να πρεπει να συντηρω μονος ενα eshop που λογικα θα θελει και ενημερώσεις εκδοσεων κτλ ενω με τα συδνρομητικα λογικα ολα αυτα τα κανουν αυτοι αυτοματα. Για τα προιοντα  καμια 100 θα ειναι

1 ώρα πριν, nipoa είπε

woocommerce ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη για eshop σε wordpress

προς τα εκει βλεπω να πηγαινω, απο τιμες πως πανε? γνωρίζεται ? Ειναι το hosting και το theme και μετα καποιος να κανει την βαση και να το παραμετροποιησει στα θελω μου.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να δεις τα παρακάτω:

• Πλήθος προϊόντων,
  • πλήθος καταστημάτων,
  • κατηγορίες πελατών (χονδρική, λιανική, υπερχονδρική)

στη συνέχεια μια πρώτη μορφή κατηγοριοποίησης των προϊόντων.

Αν είναι πάρα πολλά τα προϊόντα προτίμησε το magento, αλλά είναι δυσκολότερο στην παραμετροποίηση. Βέβαια έχει τρομερές δυνατότητες.

Σε διαφορετική περίπτωση prestashop ή opencart είναι καλές επιλογές, ευκολότερες στο αρχικό στήσιμο.

• Thanks 1
Δημοσ.

@nomikosas Ξεκινάς να αναφέρεις τι ανάγκες έχεις. Οχι να κάνεις γκάλοπ τι θα χρησιμοποιούσαμε γιατι ειναι κατι παντελώς υποκειμενικό. 

Για αρχή τα προϊόντα (100) , δραστηριότητα, b2b, πληρωμή, αποστολές-μεταφορικά, budget, marketing campains, διαφήμιση, στοιχεία που τα εχει μονο η εταιρία/επιχείρηση σου(όπως πχ είδη που απαιτούν παραμετροποίηση ).

Χωρίς τα παραπάνω δύσκολα να σε συμβουλέψω. Ολα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ενα κομμάτι έχει να κανει με το επίπεδό γνώσεων σου στα περισσότερα συστήματα προκειμένου να κάνεις την καλύτερη επιλογή με βαση τις ανάγκες σου.

Πάρε το χρόνο και σύνταξε μια καλύτερη ανάλυση αναγκών. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/19/2018 στις 10:58 ΜΜ, nomikosas είπε

προς τα εκει βλεπω να πηγαινω, απο τιμες πως πανε? γνωρίζεται ? Ειναι το hosting και το theme και μετα καποιος να κανει την βαση και να το παραμετροποιησει στα θελω μου.

ενα απο τα κορυφαια  wordpress theme  με woo- commerce μαζι ειναι αυτο

βεβαια εχει παρα πολλα αναλογα τα γουστα και τις παραμετροποιησεις

το theme μαζι με το woo commerce ξοστος 50 ευρω

το ονομα εαν ειναι καταληξη *.gr ειναι 24 ευρω / 2 ετη

το hosting ειναι ετησιο και ειναι αναλογα που θα κλεισεις , πες 40-50 ευρω / ετος

οτι αλλο εξοδο ειναι το κοστος κατασκευης που θα παρει αυτος που θα το στησει

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nipoa είπε

το hosting ειναι ετησιο και ειναι αναλογα που θα κλεισεις , πες 40-50 ευρω / ετος

προσοχή στην επιλογή server οχι shared host της πλάκας. VPS για σωστη διαχείριση και καλο υπνο το βράδυ:P.

προτείνω https://contabo.com/?show=vps

ο ποιό μικρός κανει την δουλεια για αρχή και αν έχεις πιο πολύ traffic τοτε πας πιο πάνω. Αν ρωτήσει κανεις γιατι γερμανικό. Αξιοπιστο ,φθηνό vps. Tο μόνο που εχει να ζηλέψει με ελλινικόυς SERVER ειναι οτι εχει ping (Ελληνικός 30 -50 και Γερμανικός 55-70 για θεσσαλονική. Πιο κατω δεν ξερω ποσο πάει.) Ειναι πολύ καλοι πάντος. Εχω δοκιμάσει eshop με 500+ την μέρα και blog με 900+ και ηταν κομπλέ χωρις κολήματα.

Φιλικά

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, nipoa είπε

9 ώρες πριν, antonisem είπε

προσοχή στην επιλογή server οχι shared host της πλάκας. VPS για σωστη διαχείριση και καλο υπνο το βράδυ:P.

προτείνω https://contabo.com/?show=vps

ο ποιό μικρός κανει την δουλεια για αρχή και αν έχεις πιο πολύ traffic τοτε πας πιο πάνω. Αν ρωτήσει κανεις γιατι γερμανικό. Αξιοπιστο ,φθηνό vps. Tο μόνο που εχει να ζηλέψει με ελλινικόυς SERVER ειναι οτι εχει ping (Ελληνικός 30 -50 και Γερμανικός 55-70 για θεσσαλονική. Πιο κατω δεν ξερω ποσο πάει.) Ειναι πολύ καλοι πάντος. Εχω δοκιμάσει eshop με 500+ την μέρα και blog με 900+ και ηταν κομπλέ χωρις κολήματα.

Φιλικά

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας, ακομα το ψαχνω αλλα λογικα προς  woocommerce το βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...