Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) άρα μην λες "τα έκανα" όταν ο άλλος φίλος πιο πανω σου λέει να κάνεις ρυθμίσεις στα additional settings. όλο το ζουμή για να λειτουργεί η άλλη κάρτα εκεί ειναι... Απεγκαντέστησε τον driver που έβαλες με την χρήση αυτού του προγράμματος http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Και εγκατέστησε τον driver απο την σελίδα της HP που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο μοντέλο Laptop που έχεις. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
pavlospao13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 λοιπον εκανα ακριβως οτι μου ειπες εβαλα ολες τις ρυθμισεις σε high performance και δοκιμασα παιχνιδια...παλι το ιδια χρησιμοποιει την r6...επισης παρατηρησα οτι στο device manager μου την αναγμωριζει την r7 σαν r8 m365dx αντι για r7 m340 επισης μου εβγαλε απο το catalyst center για update και τωρα περενω να το κανω μηπως και....
Manjaro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 δείξε τα screenshots απο τα παράθυρα που σου είπα στο άλλο ποστ να δω πως ειναι οι ρυθμίσεις.
pavlospao13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 μετα το update που εκανε καταργουνται τα additional settings καθως ειναι η adrenaline εκδοση... Οι μονες ρυθμισεις που μπορω να κανω είναι σε αυτά
Manjaro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 στην τελευταία εικόνα που λέει not assigned πατάς και την βάζεις assign εκει που θέλεις. problem solved.
pavlospao13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 το εκανα...ενώ στις ρυθμισεις που λεει ότι το εχει αναθεσει και τρεχει από την r7 στο παιχνιδι παλι το ιδιο...μηπως χρειαζεται και εδώ καποια ρυθμιση?
Manjaro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Sorry δεν είδαι ότι έστειλες στην περίπτωση που ακόμη έχεις πρόβλημα assign κάνεις σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά πχ sto παράθυρο φαίνεται το consent.exe που δεν ειναι καν γραφική εφαρμογή και δεν ξέρω πως τρούπωσε εκει τεσπα στο "more" θα βρεις τρόπο να βάλεις κιάλλες (θα διαλέξεις τα .exe των παιχνιδιών που θες να παίξεις )
pavlospao13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ακομη παλευω με αυτο και δεν αλλαζει με τιποτα...
Manjaro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 πάρε τηλέφωνο στείλε mail στην HP ή πήγαινε το laptop απο εκει που το αγόρασες για να τελειώνεις. Επίσης δοκίμασε να κάνεις unassign (να σβήσεις το assign δηλαδή) απο οτιδήποτε ΔΕΝ έχει σχέση με παιχνίδια πχ το consent.exe που έχεις κοτσαρισμένο στην φωτό δεν είναι παιχνίδι.. και βάλτα όλα τα ΜΗ παιχνίδια (πχ chrome ,consent κτλ) στην r6 και όλα τα ΜΟΝΟ παιχνίδια στην r7 μπορεί να κλειδώνει στα options σε r6 επειδή ακριβώς χρησιμοποιείται απο κάποια άλλη εφαρμογή η r7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα