lelos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 έχω τελευταίο bios update θέλω windows update για το spectre?
logistoulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Dantε είπε Δεν εχω διαβασει για καμια εταιρεια που να βγαλει update για 3 γενιες πισω. Οι μονες ανακοινωσεις που εχω διαβασει,ηταν οτι δε προκειται να ασχοληθουν. Συγκεκριμενα απο msi και asus. ναι μόνο που εδώ δεν μιλάμε για κινητά και χεστήκαμε για τις "γενιές", εγώ έχω μια μητρική και επεξεργαστή που έχουν ακόμα εγγύηση και προφανώς απαιτώ και υποστήριξη, ας βγάζει γενιά κάθε 6μηνο η ιντελ γιατί να με ενδιαφέρει αυτό; έστειλα ένα mail στον vendor μου να δω τι και αν θα μου απαντήσουν Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis 2
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Περισσότερο νομίζω βγήκε για να μας καλοπιάσει όλους εμάς με τα Coffee Lake. Α ρε Intel απάτη! 1
giorgos.e.1995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 47 σχολια , δεν υπαρχει ουτε μισος λογος να σας απασχολει το αρθρο . εκτος αν εχετε κωδικους στα bios σας . αν εχετε , παλι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα και περιμενετε να βγει καινουρια αρχιτεκτονικη . αυτα. 1
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, BabisTs είπε Αν κάποτε βγάλουν για z97 update bios για το spectre καλώς....ειδάλλως δεν νομίζω να υπάρχει τόσο πρόβλημα για έναν home-user..... τόσο καιρό μια χαρά είμασταν που δεν ξέραμε για αυτά! Ναι, αλλά τώρα ξέρουμε. Όπως επίσης τώρα το ξέρουν και οι "άλλοι", από blackhats μέχρι επίδοξα script kiddies. Δεν πειράζει, απ ότι διαβάζω γενικά δεν έχει κανείς πρόβλημα να είναι το PC του μέρος botnet, αφού δεν έχω τίποτα μωρέ, τι να μου πάρουν.
jim_tron Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Dekavle είπε μην σας πάρουν τα πορνό βίντεο σας και γίνει διάσημη η κοπέλα σας σαν τη Κατερίνα.. (Δημήτρη κλείσει τη κάμερα) Dekavle ξερουμε που βρισκεται το κοριτσι; εχουμε τιποτα νεα της?
djsanse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά εμένα μου έβγαλε το πρώτο Νο Το δεύτερο Νο και το τρίτο Yes τη γίνεται?
Voodooman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να πω και εγώ, που μου βγάζει και τα δύο Yes και το τρίτο poor!.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Voodooman
Occultist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα είχε την καλοσύνη κάποιος με τεχνικές γνώσεις να μας περιγράψει, εν συντομία, σε ποια σενάρια χρήσης θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτό το vulnerability? Είναι κάτι που μπορούμε να αγνοήσουμε προκειμένου να κερδίσουμε σε επιδόσεις; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, cp5120 είπε Καλά, είναι απίστευτο. Όλοι που ανησυχούν για την ασφάλεια του υπολογιστή τους έσπευσαν αμέσως να κατεβάσουν και να τρέξουν ένα πρόγραμμα για το οποίο ουσιαστικά δεν ξέρουν τίποτα! Και αν τους λέει ότι όλα είναι καλά, τότε δημοσιεύουν το screenshot και είναι happy! Λες και ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο που μπορούμε να εμπιστευόμαστε ό,τι ισχυρίζεται ότι είναι καλό για μας. Δηλαδή ένας μελλοντικός Spectre exploit τι περιμένετε να λέει? "Θα σου κλέψω όλα τα στοιχειά σου"; Μάλλον θα λέει "πατήστε εδώ για να είναι ασφαλής ο υπολογιστής σας". Φιλε μου προφανως δεν ξερεις ποιος ειναι ο Steve Gibson.
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 εξηγεί με απλά λόγια την κατάσταση και προτείνει λύση 1
koufs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, paniti είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η αναπτυξη του TrueCrypt έχει σταματήσει εδώ και 3+ χρόνια. Υπάρχουν πολλές θεωρίες γιατί αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πια για καλό και για κακό. Spoiler το ξέρω, περιγράφει μάλιστα τι έγινε, δεν εξηγεί το γιατί, αλλά υπάρχει λογική εξήγηση, πέραν αυτού, δεν έχουν βρεθεί ακόμη κενά ή σφάλματα στο truecrypt, παρότι πολεμήθηκε από διάφορους, οπότε αυτό εμένα, όχι μόνο μου αρκεί, αλλά το θεωρώ ασφαλέστερο από επόμενες προσπάθειες ή συνέχειες
timoleon1987 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 όσοι τρέχετε το πρόγραμμα , αυτό μπορεί να ενημερώνει κρυφά ποιοι υπολογιστές έχουν ευπάθειες.. εχουν διαρέυσει στοιχεία απο ποιό αξιόπιστες πηγές.. όσο για τον φίλο σας τον Steve Gibson.. καλά τα άρθρα τα οποία διαβάζουμε, αλλά το τί γινεται στην πραγματικότητα, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν...
ps3bagg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το i3 Δεύτερης γενιάς επεξεργαστή, μου το έκανε καρβουδιστήρη το Patch ( Slower )
logistoulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) η MSI μου απάντησε, δεν μου λέει ότι δεν θα βγάλει (για Z97), μου λέει "περίμενε" ... ας περιμένω λοιπόν να δούμε. δεν πιστεύω ότι κανείς από αυτούς θα ρισκάρει να φάει κράξιμο και να χάσει πελάτες, γιατί στα forum τους λυσσάνε Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα