Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσυ θες μονο software patch για το universal meltdown . Για το αλλο πρεπει να βγαλουν bios για καθε mobo που έχει κυκλοφορήσει κοινώς

drink the orange-juice  :P

Επεξ/σία από Damachi
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις τα Disable/Enable τι κανουν ακριβως ;

Και γιατι το Spectre Disable/Enable ειναι δεν λειτουργει σε μενα ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Damachi είπε

εσυ θες μονο software patch για το universal meltdown . Για το αλλο πρεπει να βγαλουν bios για καθε mobo που έχει κυκλοφορήσει κοινώς

drink the orange-juice  :P

Eπειδή με αυτά τα τελευταία νέα δεν είμαι και πολύ ψαγμένος μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?Κοινώς έχω παρατηρίσει ότι το pc στο restart είναι πολύ αργό...Ι5 7600Κ

Δημοσ.

in gibson we trust

πολύτιμη και κλασσική ιστοσελίδα με πολλά εργαλεία ασφαλείας

επίσης από το ίδιο site μπορείτε να κατεβάσετε το trueCrypt, το ασφαλέστερο εργαλείο κρυπτογράφησης, απλά με ένα μειονέκτημα (όχι για εσάς), ότι δεν έχει "πίσω πόρτες"

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα BIOS UPDATE σε Z370-HD3P με Ι7-8700 και έχω αυτό το αποτέλεσμα.....

Screenshot_1.png.98484aa3084c0ced44711b5db5225333.png

Πριν το BIOS UPDATE είχα αυτό ....

νο.jpg

Επεξ/σία από dr_psiloulis
Δημοσ.

Αν κάποτε βγάλουν για z97 update bios για το spectre καλώς....ειδάλλως δεν νομίζω να υπάρχει τόσο πρόβλημα για έναν home-user..... τόσο καιρό μια χαρά είμασταν που δεν ξέραμε για αυτά!

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Eχω το ίδιο αποτέλεσμα με i5 7600k. Σε τι ακριβώς επηρεάζεται ο υπολογιστής?Μήπως μπορείς να μου εξηγισεις? Γενικά τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αν και μικρή κάποια μείωση στις επιδόσεις του pc μου...

4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Αν κάποτε βγάλουν για z97 update bios για το spectre καλώς....ειδάλλως δεν νομίζω να υπάρχει τόσο πρόβλημα για έναν home-user..... τόσο καιρό μια χαρά είμασταν που δεν ξέραμε για αυτά!

Χωρίς τίτλο.png

Eχω το ίδιο αποτέλεσμα με i5 7600k. Σε τι ακριβώς επηρεάζεται ο υπολογιστής?Μήπως μπορείς να μου εξηγισεις? Γενικά τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αν και μικρή κάποια μείωση στις επιδόσεις του pc μου...

Δημοσ.

καλο ειναι το δικιμασα αλλα για το spectre update sta biosεχουν βγει μονο για skylake και μετα. Σε Ζ97 hasswell δεν εχει βγει τιποτα ακομα αν και στην ιντελ ειπανε οτι μεχρι 31/1/2018 θα εχει διορθωθει το θεμα σε πανω απο 90%των cpu.H αληθεια ειναι οτι δε νομιζω να βγει fix για ολα τα συστηματα ειδικα για τα πιο παλια.Ο χρονος θα δειξει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, UnleasedBeast είπε

Πέρνα το τελευταίο bios της μητρικής σου και θα είσαι οκ (για Z170 / Z 270 έχουν βγάλει fix)...Εγώ προσωπικά καμία μείωση δεν έχω παρατηρήσει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μια Gigabyte z87 mobo. Επειδή θα πάρω το τρίτο το μακρύ σε ό,τι αφορά στο bios update, με βλέπω να κόβω το ebanking και να περιμένω με τους παππούδες στις ουρές.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Χωρίς τίτλο.png

Δε προκειται να βγαλουν update για Ζ97.

Παρολα αυτα αν καποιον τον καιει μπορει πανευκολα να μονταρει το μαμα βιος και να περασει microcode 23 που το πατσαρει.

Απλα δεν ειναι σταθερο σα microcode και προσθετει αρκετα whea errors ακομα και σε μαμα καταστασεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έχω μια Gigabyte z87 mobo. Επειδή θα πάρω το τρίτο το μακρύ σε ό,τι αφορά στο bios update, με βλέπω να κόβω το ebanking και να περιμένω με τους παππούδες στις ουρές.

Ξερω ακουγεται αστειο αλλα δεν ξερω αν εχουν patcharei  το virualbox  να ετρεχες το windows  10 απο εκει.Τουλαχιστον για τις συναλλαγες σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...