Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προώθηση από την Vodafone

ΣKEΦTEΣAI TO ΣABBATOKYPIAKO AΠO TΩPA; KI EMEIΣ! ΓI AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO 1GB KAΘE ΣABBATOKYPIAKO EΩΣ KAI TIΣ 04/03, ΓIA NA ZHΣEIΣ TA ΣABBATOKYPIAKA ΣOY ΣYNAPΠAΣTIKA! ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1339. TO 1GB IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ AΠO TO KINHTO ΣOY.

H ΠPOΣΦOPA ENEPΓOΠOIHΘHKE. TΩPA EXETE 1GB KAΘE ΣABBATO KAI KYPIAKH MEXPI KAI TIΣ 4 MAPTIOY. ΣHMEIΩΣH:TA ΔΩPEAN GB IΣXYOYN ΓIA  INTERNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔOΣ  KAI ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ.

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 4
  • Thanks 19
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ziaba είπε

Προώθηση από την Vodafone

ΣKEΦTEΣAI TO ΣABBATOKYPIAKO AΠO TΩPA; KI EMEIΣ! ΓI AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO 1GB KAΘE ΣABBATOKYPIAKO EΩΣ KAI TIΣ 04/03, ΓIA NA ZHΣEIΣ TA ΣABBATOKYPIAKA ΣOY ΣYNAPΠAΣTIKA! ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1339. TO 1GB IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ AΠO TO KINHTO ΣOY.

H ΠPOΣΦOPA ENEPΓOΠOIHΘHKE. TΩPA EXETE 1GB KAΘE ΣABBATO KAI KYPIAKH MEXPI KAI TIΣ 4 MAPTIOY. ΣHMEIΩΣH:TA ΔΩPEAN GB IΣXYOYN ΓIA  INTERNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔOΣ  KAI ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ.

Κάνω ένα up μήπως το δει κανένας άλλος και τσιμπήσει 1GB data 

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Screamer είπε

Σε Ευχαριστωωωωωωωω Πολυ !! Μολις Το Πηρα Σε Καρτοκινητο Voda (Οχι CU) ;)

ωραίος δεν γνώριζα αν παίζει και σε καρτοκινητά γιαυτό δεν το έγραψα στον τίτλο πλέον διορθωτικέ

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμμ...Καλα Το Αλλαξες Για Τα  Καρτοκινητα Αλλα Για CU Θα Προτεινα Να Περιμενεις Μπας & Το Δοκιμάσει Κάποιος Που Έχει !!!  B)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άς δοκιμάσει κάποιος να μας πει αλλά δε νομίζω γιατί τρέχει παρόμοια προσφορά για cu

http://www.insomnia.gr/forums/topic/667086-vodafone-cu-choose-δώρο-για-7-ημέρες-1-gb-ή-200-λεπτά-προς-όλους-ενεργοποίηση-εως-και-311/

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Το ενεργοποίησα και εγώ.

Αυτό το ότι δε μοιράζονται με άλλες συσκευές σημαίνει ότι δε χρησιμοποιούνται τα MBs της προσφοράς αν κάνεις το κινητό σου mobile hotspot (=tethering) π.χ. για το laptop σου;

• Like 1
Δημοσ.

όταν έχεις vodafone red1 μοιράζεσαι με άλλη κάρτα που σου δίνουν για data only επιπλέον ή δεύτερο αριθμό σε red2 μάλλον αυτό εννοούνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επισης στειλτε Δ στο 1252 για 1GB για μια βδομαδα. 

Σε CU καρτοκινητο δουλευει.

Επεξ/σία από Amix
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν ισχύει για CU ( αυτό που στέλνεις στο 1339 εννοώ ).

Σε CU ισχύει το 1 GB για 1 εβδομάδα. Αποστολή Δ στο 1252. 

Επεξ/σία από Saramo
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έγινε η ενεργοποίηση μου ήρθε και μήνυμα 

ME 1GB ΔΩPO TO ΣABBATOKYPIAKO ΞEKINAEI KAΛYTEPA! ΣEPΦAPE ΣHMEPA KAI MEXPI THN KYPIAKH 23:59! TO ΔΩPEAN GB IΣXYEI ΓIA INTERNET AΠO TO KINHTO ΣOY KAI ΔEN MOIPAZETAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ.

Δημοσ.
Στις 19/1/2018 στις 10:09 ΜΜ, imvrios είπε

Το ενεργοποίησα και εγώ.

Αυτό το ότι δε μοιράζονται με άλλες συσκευές σημαίνει ότι δε χρησιμοποιούνται τα MBs της προσφοράς αν κάνεις το κινητό σου mobile hotspot (=tethering) π.χ. για το laptop σου;

Σε όλες τις προσφορές το λέει αυτό αλλά με hotspot παίζουν κανονικά, πιστεύω το ίδιο θα είναι και με αυτή.

Το ενεργοποίησα κι εγώ, thanks ziaba δεν μου είχε έρθει μήνυμα!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου είχε έρθει μήνυμα 1GB η 200 λεπτά για μια εβδομάδα δωρεάν και ενεργοποίησα τα λεπτά ομιλίας.Τώρα έστειλα για την προσφορά αυτή και ενεργοποιήθηκε το 1GB για τα ΣΚ μέχρι τις 4 Μαρτίου.Έχω καρτοκινητό.Πολύ καλό ευχαριστώ ziaba.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, notist είπε

Εμένα μου είχε έρθει μήνυμα 1GB η 200 λεπτά για μια εβδομάδα δωρεάν και ενεργοποίησα τα λεπτά ομιλίας.Τώρα έστειλα για την προσφορά αυτή και ενεργοποιήθηκε το 1GB για τα ΣΚ μέχρι τις 4 Μαρτίου.Έχω καρτοκινητό.Πολύ καλό ευχαριστώ ziaba.

Κι εμένα για την πρώτη προσφορά μου ήρθε μήνυμα, γι'αυτή του θέματος όχι. Αν και είδα ότι στην εφαρμογή στις προσφορές τη βγάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...