ad276 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε 1) Δεν γίνεται να αυτοδιαγραφείς. 2) Κρίμα είναι που συνάντησες το ωάριο και έγινε ότι έγινε if you know what i mean. 3) Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνεις. 4) Στο καλό. Κούρασες. 26 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Που ειδες τις προκλησεις; Παραθεση αυτων που λες εσυ ο ιδιος κανουμε. Απλα για να μην μας περνας για κουτους! Αποφασισε. Εκανες λαθος και ζητησες συγνωμη (τοτε γιατι συμπασχεις ως αδικημενος και το διατυμπναζεις;) ή banαριστηκες χωρις λογο (οποτε και οι admins εδω ειναι κλικαδοροι που δεν ξερουν τι τους γινεται;); Απαντησεις εχεις για μικρα ασχετα κοριτσακια που δεν παρακολουθησαν το τι εγινε. Οσον αφορα εαν θελεις να συμμετεχεις ή οχι εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις. Τι ειναι αυτο με εσενα και την αλλη; Φοβερα οτι θα εγκαταλειψετε το forum εαν δεν σεβαστουμε την ικανοτητα σου να καταστρεφεις θεματα συζητησεων με το κομπλεξ του Xiaomi hate σου; Το περιμενα οτι δεν προκειται να λεγατε τι εισαστε.....
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, ad276 είπε Λοιπον.......οι προκλησεις συνεχιζονται.... Εχεις να προτεινεις κατι σε αυτα που ζηταει ο συμφορουμιτης για να τον βοηθησεις(επειδη εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι κακοι)ναι ή οχι? Το αλλο μελος που υπερασπιστηκες(aggeliki27)προφανως δεν ειχε αυτο τον σκοπο και φανηκε στην πορεια απο αυτα που εγραψε. Το θεμα για ενα λογο ανοιχτηκε.Οποιος εχει να πει κατι ουσιωδες με αυτο να σχολιαζει.Οποιος δεν εχει ας αποχωρησει. 1
26ska Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, ad276 είπε Το περιμενα οτι δεν προκειται να λεγατε τι εισαστε..... Σας τρολαρει στάνταρ!
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, 26ska είπε Σας τρολαρει στάνταρ! Δυστυχως ειναι natural borned talent!!! Περισυ αγορασε Xperia L1 (!!!!) με 200€ απλα και μονο γιατι ειναι Sony και μας ελεγε οτι τρεχει smooth τα παντα και το προτεινε σε αλλους γιατι «μια χαρα ειναι τα 2gb μνημη και τα 16gb αποθηκευτικος χωρος» και «αφου το πουλανε δεν μπορει να μην δουλευει σωστα» και «ναι δεν ειναι το καλύτερο (χαχαχα ουτε καν μετριο ηταν) αλλα είναι ομως Sony και η Sony τα κανει παντα ολα καλα» και “τι να το κανετε το Redmi Note 4 αφου δεν ειναι Sony”!!! Ειναι παλιά ιστορια μου αμαρτια μου ο τσαχπινογαργαλιάρης!
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 minute ago, SeNNinhA said: Δυστυχως ειναι natural borned talent!!! Περισυ αγορασε Xperia L1 (!!!!) με 200€ απλα και μονο γιατι ειναι Sony και μας ελεγε οτι τρεχει smooth τα παντα και το προτεινε σε αλλους γιατι «μια χαρα ειναι τα 2gb μνημη και τα 16gb αποθηκευτικος χωρος» και «αφου το πουλανε δεν μπορει να μην δουλευει σωστα» και «ναι δεν ειναι το καλύτερο (χαχαχα ουτε καν μετριο ηταν) αλλα είναι ομως Sony και η Sony τα κανει παντα ολα καλα» και “τι να το κανετε το Redmi Note 4 αφου δεν ειναι Sony”!!! Ειναι παλιά ιστορια μου αμαρτια μου ο τσαχπινογαργαλιάρης! Και μετά με λέτε κακό που του μιλάω όπως του μιλάω. Και χειρότερα πρέπει, σκέψου τώρα να πήρε κανείς τα σχόλια του στα σοβαρά και να πήγε να έσκασε τόσα λεφτά για κινητό με 2gb ram και 16gb αποθηκευτικό χώρο. Εγώ πάντως κλαίω στην ιδέα. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Και μετά με λέτε κακό που του μιλάω όπως του μιλάω. Και χειρότερα πρέπει, σκέψου τώρα να πήρε κανείς τα σχόλια του στα σοβαρά και να πήγε να έσκασε τόσα λεφτά για κινητό με 2gb ram και 16gb αποθηκευτικό χώρο. Εγώ πάντως κλαίω στην ιδέα. Οσο πηρε στα σοβαρα καποιος την κοπελια που μπηκε στο θεμα για να προτεινει το Samsung A5 2017 επειδη ειναι Samsung. Τωρα ομως που ο συμφορουμιτης ζηταει γνωμη/αποψη για συγκεκριμενα κινητα εξαφανιστηκε. Ειναι γιατι ολοι μπαινουν για να ''βοηθησουν'' κατα τα αλλα... 1
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δικαιωμα του να εχει την δικη του αποψη. Απλα ειναι εριστικος πια αλλα και δεν παραθετει στοιχεια. Αλλο το «προτιμω Sony αλλα ξερω οτι υπαρχουν και καλυτερα σε αυτη την τιμη» και αλλο πραγμα «προτιμω Sony γιατι η Sony ειναι η καλυτερη γιατι ετσι το λεω εγω και ελεος πχια με τα Xiaomi σας που μας πρηξατε καθε μερα»!!! 12 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Σημερα θα περασω απο τον γερμανό να δω το νοκια 8. Μεχρι το τελο της εβδομαδας πιστευω να εχω παρει κινητο. Edit:πηγα γερμανό αλλα δεν το ειχε να το δω απο κοντα Οχι δεν εξαφανιστηκε ο ts. Απλα τσεκαρει το Nokia 8
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω ειμαι παιδες. Απλα καθομαι και τα σκαλιζω. Βλεπω και αλλα θεματα να δω τι προτασεις υπαρχουν. Ρωτησα τον γερμανο μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα, απλα η υπαλληλος μου ειπε αρχισε 28/7 και δεν μας λεει ποτε ληγει. Υποθετο μεχρι εξαντλήσεως αποθεματων ή τελη αυγουστου. Απορριψαμε το htc ultra. Εμεινε nokia 8 (μαλλον αυτο θα τσιμπισω) και xiaomi redmi note 5. Ειχα αποθημενο να παρω xiaomi, απλα με κερδιζει η νοκια σε αλλα σημεία. Απλα την νοκια την φοβαμαι σε αλλα σημεια, οπως να πει στρεφομαι παλι σε αλλο λειτουργικο, κατι που η xiaomi δεν θα το κανει. Η xiaomi εχει το θετικο οτι ακομα και στο περίπτερο θα βρεις θηκη που λεει ο λογος. Διαβασα οτι το νοκια θα παρει ως αντροιτ 9.0 με ολες τις αναβαθμισεις ασφαλειων. Οσο αφορα αυτο με την eurobank εχω μια χρεωστικη, γινεται να βαλω λεφτα και να κανω την αγορα για να επιστραφει το 10% οχι οτι θα σωθω απλα υπαρχει η καρτα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Liverpool89
ad276 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω για το ατομο μου.....κριμα....... Οσο για το L1 αγοραστηκε στα 150 ευρω και οσον και αν σας φαινεται παραξενο ναι ειναι μια χαρα.Παντα και για ολα υπαρχει κατι καλυτερο και δεν υπαρχει το τελειο.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, ad276 είπε Λοιπον.......οι προκλησεις συνεχιζονται.... Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σας αν και εχω απαντηση για καθε τι που λετε και δεν κρυβομαι πισω απ τοδαχτυλο μου.Μονο μια τελευταια απορια....... Ολοι εσεις οι συμβουλατορες τι εισαστε; Επαγγελματιες; Ηλεκτρονικοι; Τεχνικοι; (Αν και γι αυτο αμφιβαλω.....) Η απλα δινουμε συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει; Κριμα που το σαιτ εχει τετοια μελη.Θα διαγραφω μονος μου αλλα να στε σιγουροι οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι απ το ινσομνια.... Εγω που ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος μπορω να δινω συμβουλες? Επισης ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος, οποτε απο δω και περα θα ρωτατε μονο εμενα για θεματα φωτογραφιωνε, ειτε dslr ειτε στα κινητα. Απαγορευεται να μιλησει καποιος αλλος. Θα τρωει αυτοματο μπαν 2 ημερων. Εχω κανει και τεχνικος Η/Υ. Μετραει εξτρα στο βιογραφικο? Και τελος δινω συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει, (αλλα δεν μ αρεσει η μπυρα)
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως για καποιον περιεργο λογο το xiaomi rdmi note 5 ανεβηκε τιμη και το youhou.gr που ηταν υποψιφιο ωστε να το αγοραζα, αν κατεληγα σε αυτο δεν το εχει καν. Ειδανε ενδιαφερον και ξεστοκαρανε; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Liverpool89
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εδω ειμαι παιδες. Απλα καθομαι και τα σκαλιζω. Βλεπω και αλλα θεματα να δω τι προτασεις υπαρχουν. Ρωτησα τον γερμανο μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα, απλα η υπαλληλος μου ειπε αρχισε 28/7 και δεν μας λεει ποτε ληγει. Υποθετο μεχρι εξαντλήσεως αποθεματων ή τελη αυγουστου. Απορριψαμε το htc ultra. Εμεινε nokia 8 (μαλλον αυτο θα τσιμπισω) και xiaomi redmi note 5. Ειχα αποθημενο να παρω xiaomi, απλα με κερδιζει η νοκια σε αλλα σημεία. Απλα την νοκια την φοβαμαι σε αλλα σημεια, οπως να πει στρεφομαι παλι σε αλλο λειτουργικο, κατι που η xiaomi δεν θα το κανει. Η xiaomi εχει το θετικο οτι ακομα και στο περίπτερο θα βρεις θηκη που λεει ο λογος. Διαβασα οτι το νοκια θα παρει ως αντροιτ 9.0 με ολες τις αναβαθμισεις ασφαλειων. Οσο αφορα αυτο με την eurobank εχω μια χρεωστικη, γινεται να βαλω λεφτα και να κανω την αγορα για να επιστραφει το 10% οχι οτι θα σωθω απλα υπαρχει η καρτα. Το LG G6 γιατι αποριφθηκε; Ως παλιοτερο και λιγοτερες αναβαθμισεις; 19 λεπτά πριν, ad276 είπε Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω για το ατομο μου.....κριμα....... Οσο για το L1 αγοραστηκε στα 150 ευρω και οσον και αν σας φαινεται παραξενο ναι ειναι μια χαρα.Παντα και για ολα υπαρχει κατι καλυτερο και δεν υπαρχει το τελειο. Μπορεις να μας βαλεις το link απο το θεμα που προτεινες το L1 pleeeease!!! 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω που ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος μπορω να δινω συμβουλες? Επισης ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος, οποτε απο δω και περα θα ρωτατε μονο εμενα για θεματα φωτογραφιωνε, ειτε dslr ειτε στα κινητα. Απαγορευεται να μιλησει καποιος αλλος. Θα τρωει αυτοματο μπαν 2 ημερων. Εχω κανει και τεχνικος Η/Υ. Μετραει εξτρα στο βιογραφικο? Και τελος δινω συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει, (αλλα δεν μ αρεσει η μπυρα) Εσυ να κατσεις στα αυγά σου γιατι θα φερω εδω τον extra-super-hyper-expert... Petit Nicola! 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Το LG G6 γιατι αποριφθηκε; Ως παλιοτερο και λιγοτερες αναβαθμισεις; Δεν μου αρεσε, κατι δεν μου εκατσε καλα στο μενου στην εμφανιση. Ειναι σαν να μπήκε ο υπευθυνος τμηματος παραγωγης και τους ειπε αυριο.θελω καινουργιο μοντελο κινητου και βγαλανε ενα προχειρο κινητο. Ειδικα πισω εμενα προσωπικα με γυρνάει πολυ πισω. Θα μου πεις και το νοκια εχει μεγαλα περιθωρια μπροστα, αλλα αυτο δεν με χαλαει, δεν ειχα και το κινητο με τα λεπτοτερα περιθωρια ωστε να πω δεν μου αρεσει. Απο πλευρας σερβις νομιζω και τα δυο ειναι λαχειο.
26ska Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το LG άποψη μου είναι το πιο πλήρες και το πιο όμορφο. Ε όχι και πρόχειρο το g6. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από 26ska
ad276 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω που ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος μπορω να δινω συμβουλες? Επισης ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος, οποτε απο δω και περα θα ρωτατε μονο εμενα για θεματα φωτογραφιωνε, ειτε dslr ειτε στα κινητα. Απαγορευεται να μιλησει καποιος αλλος. Θα τρωει αυτοματο μπαν 2 ημερων. Εχω κανει και τεχνικος Η/Υ. Μετραει εξτρα στο βιογραφικο? Και τελος δινω συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει, (αλλα δεν μ αρεσει η μπυρα) Δεν ηρθα σε αντιπαραθεση ομως με εσενα. Κατι συνηθεις υποπτοι,κατι μακιαβεληδες θηχτηκαν αλλα τωρα μουγκα στη στρουγκα....... 35 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εδω ειμαι παιδες. Απλα καθομαι και τα σκαλιζω. Βλεπω και αλλα θεματα να δω τι προτασεις υπαρχουν. Ρωτησα τον γερμανο μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα, απλα η υπαλληλος μου ειπε αρχισε 28/7 και δεν μας λεει ποτε ληγει. Υποθετο μεχρι εξαντλήσεως αποθεματων ή τελη αυγουστου. Απορριψαμε το htc ultra. Εμεινε nokia 8 (μαλλον αυτο θα τσιμπισω) και xiaomi redmi note 5. Ειχα αποθημενο να παρω xiaomi, απλα με κερδιζει η νοκια σε αλλα σημεία. Απλα την νοκια την φοβαμαι σε αλλα σημεια, οπως να πει στρεφομαι παλι σε αλλο λειτουργικο, κατι που η xiaomi δεν θα το κανει. Η xiaomi εχει το θετικο οτι ακομα και στο περίπτερο θα βρεις θηκη που λεει ο λογος. Διαβασα οτι το νοκια θα παρει ως αντροιτ 9.0 με ολες τις αναβαθμισεις ασφαλειων. Οσο αφορα αυτο με την eurobank εχω μια χρεωστικη, γινεται να βαλω λεφτα και να κανω την αγορα για να επιστραφει το 10% οχι οτι θα σωθω απλα υπαρχει η καρτα. Η προσφορα για το nokia 8 ισχυει σε ολα τα καταστηματα της Κοσμοτε και του Γερμανου εως 31 Αυγουστου η μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων ενω η επιστροφη 10% της eurobank ειναι αν δεν κανω λαθος εως 11/8. 17 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μπορεις να μας βαλεις το link απο το θεμα που προτεινες το L1 pleeeease!!! Ειλικρινα εαν μπορουσα θα το εκανα,αλλα δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι..... Ε δεν ειναι και για πεταμα ρε φιλε....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα