ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, daPro είπε Γιατί όχι το honor 7x στα ίδια λεφτά? Γιατί δεν με βολεύει και πρώτο από όλα στο λειτουργικό. 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν βλεπω σε τι ειναι καλυτερο απο το Redmi note 5 περαν του stock android. Οι λόγοι είναι πολλοί. Κάποιοι είναι αντικειμενικοί και κάποιοι υποκειμενικοί. Οι λόγοι για τους οποίους προτιμώ το Z2 play είναι: - Αδιαβροχοποίηση τύπου nano-coating. Μετά από την χρήση του Moto X style μπορώ να πω ότι δουλεύει 100% σε ότι χρήση και να κάνεις την συσκευή. - Stock android εμπειρία με moto gestures που τις έχω μάθει τώρα και δεν θα ήθελα να τις χάσω. Με έχουν βολέψει ουκ ολίγες φορές και συνδυαστικά το utility της moto που σου επιτρέπει να μεταφέρεις αυτούσια τη μια συσκευή στην άλλη με ότι είχες στην προηγούμενη με τις ίδιες ρυθμίσεις και τα πάντα όλα. - Ξεχωριστή θύρα για micro-SD ενώ ταυτόχρονα θα έχω 2 sim. - NFC καθώς έχω συνδέσει ήδη το κινητό μου με κάρτα και το θέλω να το ξαναέχω. - Ηχος από τα ακουστικά + πρότυπο για bluetooth ακουστικά για καλύτερο ήχο. - Mods, είναι δεδομένο ότι θα πάρω μια μπαταρία για να κουμπώσω πάνω (+3500 στο φορτίο και σύνολο 6500) - Γενικότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μαρτυράνε τη συσκευή ως ανώτερη κατηγορία όπως fast charging με τον ίδιο τον φορτιστή μέσα στο κουτί και όχι να χρειάζεται να αγοράσω άλλον. Αυτοί είναι οι βασικότεροι λόγοι και τους θεωρώ πέρα για πέρα legit για να πάω στην συγκεκριμένη λύση άσχετα αν το SoC είναι προηγούμενης γενιάς και θεωρητικά χειρότερο. Πρακτικά όμως είναι μια χαρά. Ολα αυτά λοιπόν στο σύνολο θα μου κοστίσουν περίπου 250 ευρώ με αρχικό budget τα 200 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50 θα γίνουν mod σε άλλη στιγμή.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Για την αδιαβροχοποιηση εχε μονο υποψη σου οτι δεν εχει καποια πιστοποιηση αρα μην το θετεις σαν δεδομενο. Περαν τουτου αν θες να αξιοποιησεις τα moto mods τοτε παω πασο,μιας και οντως ειναι απο μονα τους system seller. Για το skin της moto απο προσωπικη εμπειρια συμφωνω οτι ειναι απο τα κορυφαια της αγορας.
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 hours ago, Dee_Lee said: Χωρις να παρεξηγηθω,παρατηρησα πως στα xiaomi γινονται πολλα updates,επειδη ειναι φουλ στα bug! Οταν μια εταιρια θελει να androidoποιησει το ios αυτο συμβαινει! Δεν επιζητω καποιο τρολαρισμα,ουτε επιθυμω κραξιμο.😎 Ετσι και αλλιως δεν προκειται να συμμετασχω στην συζητηση. Απλα εκανα μια διαπιστωση και αν ειμαι λαθος,αφηστε με να κανω λαθος,δεν παριστανω τον Θεο,που λεει και ο Παπακωνσταντινου! Eλπιζω το μελος που ενδιαφερεται για κινητο μεχρι 250 ευρω,να μην την πατησει μετα απο τοσα σχολια και τοσες διαφορετικες αποψεις! Καλο βραδυ και την αγαπη μου σε ολους τους συμμετεχοντες που σε λιγο μερικοι θα ξεσπασουν επανω μου,επειδη τολμησα να θιξω κινεζικη εταιρια.😅 Ωραία υπογραφή. Μπαμ κάνεις. 3 hours ago, SeNNinhA said: Οποτε και οι admin εδω μεσα μαλλον πετανε χαρταετο, ειναι ασχετοι και κολληταρια με τους υπολοιπους Xiaomi lovers και banαρουν χωρις σκεψη ενω εσυ δεν εχεις καταστρεψει χωρις λογο 4 θεματα και προχωρας ακαθεκτος...!!! Εσείς φταίτε που του δίνετε αέρα. Κράξιμο θέλει μέχρι να μη μπορεί να κοιτάξει την οθόνη απ την ντροπή του. 2 hours ago, daPro said: Στον γερμανό το νοκια 8 με καρτα eurobank έχει 10% επιστροφή. Αρα παει περίπου 270 ευρώ. Πολύ καλή ευκαιρία μου φαίνεται. @Liverpool89 δώσε βάση σ αυτό αν μπορείς να τα διαθέσεις.
Geo4ever Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτοχος note 5 στο προτείνω ανεπιφύλακτα στην έκδοση των 4gb αυστηρα, κάνα φρεσκομεταχειρισμενο από την πρόσφατη προσφορα ώστε να σου έρθει εκεί στα 180 και με 2ετη ελληνικη εγγύηση. Οι κάμερες είναι πάρα πολύ καλές σε καλές συνθήκες φωτισμού και ικανοποιητικές σε χαμηλό φωτισμό πάντα σε λογικά όρια και σε συνάρτηση με την τιμή. Φοβερή αυτονομία και κομψότητα και fast charging με τον κατάλληλο φορτιστή. Το note 4x δε στο προτείνω καθώς είναι πολύ πίσω στις κάμερες, βέβαια τρέχει νερό, ακόμα και η μικρή έκδοση των 3gb λόγω android 7, και το βρίσκεις σχεδόν τσάμπα στα 100 κάτι, φοβερή αυτονομία και αυτό. Το g6 είναι παρα πολύ ποιοτικό κινητό σαν κατασκευή και πολύ compact, η κάμερα βέβαια αν δεν μπεις σε manual δεν εντυπωσιάζει, και η selfie ειναι απλά τυπική, όμορφη οθόνη με 2κ ανάλυση με τυπική αυτονομία, αλλά το σκιν το θεωρώ ασχημο. Το mia2 τεχνικά είναι το κλικ παραπάνω από το ήδη πολύ καλό note 5 αλλά θα πρέπει να περιμένεις, για εμένα να πέσει η τιμή στα 200, πράγμα που δε θα αργήσει ώστε να έχεις τρελό vfm. Για το nokia 8 δεν το έχω πιάσει δεν έχω άποψη αυτά. Και ένα γρήγορο για το λινκ με τα φθηνά iphone , στα 180 είναι αυτά με co dition good οπότε μεγάλη προσοχή. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Geo4ever
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για την αδιαβροχοποιηση εχε μονο υποψη σου οτι δεν εχει καποια πιστοποιηση αρα μην το θετεις σαν δεδομενο. Περαν τουτου αν θες να αξιοποιησεις τα moto mods τοτε παω πασο,μιας και οντως ειναι απο μονα τους system seller. Για το skin της moto απο προσωπικη εμπειρια συμφωνω οτι ειναι απο τα κορυφαια της αγορας. Η πιστοποίηση δεν μου λέει τίποτα. Με ενδιαφέρει η ουσία. Από τη στιγμή που καμία εταιρία δεν σε καλύπτει άπαξ και πάρει μέσα η συσκευή υγρασία ή νερό το θεωρώ απλά "πασπάλισμα" καθώς η συσκευή σου δέχεται καθημερινά αλλαγές θερμοκρασίας, χτυπήματα και η γενική χρήση είναι σίγουρο ότι θα αποδυναμώσει και αλλοιώσει σε σημεία την όποια πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση. Βλέπω κάτι βλάκες (δυστυχώς το κάνουν και ορισμένοι φίλοι μου) που τα πλένουν στη βρύση τα τηλέφωνα τους και τραβάω τα μαλλιά μου. Με το moto όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απόλυτα σίγουρος ότι το nano coating λειτουργεί στο 100% όπως πρέπει να λειτουργεί και δεν επιδέχεται καμία αλλοίωση ότι χρήση και να του κάνεις. Οχι δεν το έχω πλύνει στη βρύση ή να το έχω βάλει σε μπολάκι με νερό για να το δοκιμάσω αλλά είχα άπειρα ατυχήματα με νερό και η συσκευή απλά το "διώχνει" σχεδόν με "μαγικό" τρόπο. Αν έχεις δει πως διώχνει το νερό το nano coating σε παρπρίζ αυτοκινήτων θα καταλάβεις πως το κάνει. Από εκεί και μετά τα υπόλοιπα που θέτω ότι έχει υπερ δεν τα λες και αδιάφορα. Σε αυτό το εύρος τιμής το Z2 play είναι σίγουρα player και το θεωρώ ότι είναι σήμερα στην ίδια κατηγορία που ήταν το Huawei Nova πέρυσι. Είναι το απόλυτο value for money δεδομένου του που βρισκόταν πριν την πτώση τιμής του (στα σκρουτζομάγαζα πάντα) και δεν κάνεις και καμία υποχώρηση πουθενά αν λάβουμε υπόψη τους ανταγωνιστές του.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Από εκεί και μετά τα υπόλοιπα που θέτω ότι έχει υπερ δεν τα λες και αδιάφορα. Σε αυτό το εύρος τιμής το Z2 play είναι σίγουρα player και το θεωρώ ότι είναι σήμερα στην ίδια κατηγορία που ήταν το Huawei Nova πέρυσι. Είναι το απόλυτο value for money δεδομένου του που βρισκόταν πριν την πτώση τιμής του (στα σκρουτζομάγαζα πάντα) και δεν κάνεις και καμία υποχώρηση πουθενά αν λάβουμε υπόψη τους ανταγωνιστές του. Αν σε καλυπτει σε αυτα που ζητας τοτε εννοειται οτι να το προτιμησεις. Εμενα δυστηχως η εταιρεια με εχασε οταν αρχισε να παιρνει αποφασεις η Lenovo και την εκανε οπως την εκανε. Για την ιστορια ξεχασα να αναφερω οτι το Moto Z3 play δεν εχει καν θυρα ακουστικων. Για την τωρινη τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση πχ με το MiA1.
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, ad276 είπε Απευθυνθηκα μονο στην agelliki27 και σε κανεναν αλλο.Κσι νομιζω οτι ζητησα συγνωμη γι αυτο. Εαν θελεις private chat δεν ειναι ειναι εδω ο χωρος. Σε καθε περιπτωση ουσιαστικα αυτο που λες (στην aggeliki27) ειναι οτι αδικα banαριστηκες!!! Οποτε τι θελεις; Τα ρεστα; Οταν λες συγνωμη να το εννοεις. Αλλιως αστο! 15 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε Εμενα μεχρι που με μπλοκαραν για δυο μερες επειδη πηγα κοντρα στα λεγομενα τους. Για να παραθεσω αυτα που ειπες. Σε μπλοκαραν οχι επειδη κατεστρεψες το θεμα αλλα επειδη πηγες κοντρα στα λεγομενα μας!!! Και μαλλον προβλεπεται να συνεχιζεις απτοητος οπως φαινεται!
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Σημερα θα περασω απο τον γερμανό να δω το νοκια 8. Μεχρι το τελο της εβδομαδας πιστευω να εχω παρει κινητο. Edit:πηγα γερμανό αλλα δεν το ειχε να το δω απο κοντα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Liverpool89
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν σε καλυπτει σε αυτα που ζητας τοτε εννοειται οτι να το προτιμησεις. Εμενα δυστηχως η εταιρεια με εχασε οταν αρχισε να παιρνει αποφασεις η Lenovo και την εκανε οπως την εκανε. Για την ιστορια ξεχασα να αναφερω οτι το Moto Z3 play δεν εχει καν θυρα ακουστικων. Για την τωρινη τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση πχ με το MiA1. Δεν είναι μόνο ότι με καλύπτει αλλά και αντικειμενικά η συσκευή είναι καλύτερη πρόταση στο σύνολο από οτιδήποτε στην κατηγορία τιμής του. Ο κοντινότερος αντίπαλος του είναι το Redmi note 5 και υπολείπεται σε αρκετά χρήσιμα ή θεμιτά χαρακτηριστικά. Το μοναδικό ουσιαστικό πλεονέκτημα του xiaomi έναντι του moto είναι η out of the box 4000 φορτίου μπαταρία και το SOC νεότερης γενιάς και αυτό το δεύτερο το συζητάμε γιατί το MiUI σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει την ταχύτητα του stock android. Και εμένα δεν μου αρέσει η νέα διεύθυνση γιατί κάποια πράγματα θυσιάστηκαν στην μετάβαση αλλά δεν γίνεται να λέμε και ότι θέλουμε. Οι συσκευές είναι άριστες τεχνικά και ποιοτικά με τα περισσότερα features να παρέχονται απευθείας και όταν μιλάμε για low-mid κόστους συσκευές οι απαιτήσεις γενικότερα είναι σίγουρα πολύ χαμηλότερες. Η κανονική πρόταση της εταιρίας σε αυτά τα λεφτά είναι η σειρά moto G όχι η moto Z. Το ότι κάποια σκρουτζάδικα δίνουν την δυνατότητα να έχεις moto Z σε τιμή moto G είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και στο Amazon να μπω τώρα μέσα το μικρό moto Z2 play (αυτό με τα 3/32gb ram/rom) κοστίζει μίνιμουμ 270 ευρώ ως καινούργιο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 hours ago, Liverpool89 said: Καλημερα. Σημερα θα περασω απο τον γερμανό να δω το νοκια 8. Μεχρι το τελο της εβδομαδας πιστευω να εχω παρει κινητο. Edit:πηγα γερμανό αλλα δεν το ειχε να το δω απο κοντα Δες μπας και υπάρχει σε καμιά vodafone. Πάντως εδώ σε μένα, έχει μόνο κάτι Galaxy, Huawei και iPhones. Παίζει να μη φέρνουν καν Nokia σαν εκθεσιακά αλλά ας σου πει και κάποιος άλλος που έχει δει σίγουρα.
Geo4ever Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Επειδή έχω δει και το moto z2 play το θεωρώ χειρότερο από το note 5. Ναι μεν στα χαρτιά γράφει amoled και f 1,7 στην κάμερα αλλά στην πράξη η 6 ips δείχνει πιο όμορφη και στις φωτό είναι πιο μπροστά το note 5 στις περισσότερες των περιπτώσεων. Έτσι και αλλιώς όμως δε νομίζω να στο παραγγείλει κάποιο σκρουτζομαγαζο στα 210 μιας και δεν έχουν απόθεμα.
ad276 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εαν θελεις private chat δεν ειναι ειναι εδω ο χωρος. Σε καθε περιπτωση ουσιαστικα αυτο που λες (στην aggeliki27) ειναι οτι αδικα banαριστηκες!!! Οποτε τι θελεις; Τα ρεστα; Οταν λες συγνωμη να το εννοεις. Αλλιως αστο! Για να παραθεσω αυτα που ειπες. Σε μπλοκαραν οχι επειδη κατεστρεψες το θεμα αλλα επειδη πηγες κοντρα στα λεγομενα μας!!! Και μαλλον προβλεπεται να συνεχιζεις απτοητος οπως φαινεται! Λοιπον.......οι προκλησεις συνεχιζονται.... Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σας αν και εχω απαντηση για καθε τι που λετε και δεν κρυβομαι πισω απ τοδαχτυλο μου.Μονο μια τελευταια απορια....... Ολοι εσεις οι συμβουλατορες τι εισαστε; Επαγγελματιες; Ηλεκτρονικοι; Τεχνικοι; (Αν και γι αυτο αμφιβαλω.....) Η απλα δινουμε συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει; Κριμα που το σαιτ εχει τετοια μελη.Θα διαγραφω μονος μου αλλα να στε σιγουροι οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι απ το ινσομνια....
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, ad276 said: Λοιπον.......οι προκλησεις συνεχιζονται.... Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σας αν και εχω απαντηση για καθε τι που λετε και δεν κρυβομαι πισω απ τοδαχτυλο μου.Μονο μια τελευταια απορια....... Ολοι εσεις οι συμβουλατορες τι εισαστε; Επαγγελματιες; Ηλεκτρονικοι; Τεχνικοι; (Αν και γι αυτο αμφιβαλω.....) Η απλα δινουμε συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει; Κριμα που το σαιτ εχει τετοια μελη.Θα διαγραφω μονος μου αλλα να στε σιγουροι οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι απ το ινσομνια.... 1) Δεν γίνεται να αυτοδιαγραφείς. 2) Κρίμα είναι που συνάντησες το ωάριο και έγινε ότι έγινε if you know what i mean. 3) Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνεις. 4) Στο καλό. Κούρασες.
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ad276 είπε Λοιπον.......οι προκλησεις συνεχιζονται.... Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σας αν και εχω απαντηση για καθε τι που λετε και δεν κρυβομαι πισω απ τοδαχτυλο μου.Μονο μια τελευταια απορια....... Ολοι εσεις οι συμβουλατορες τι εισαστε; Επαγγελματιες; Ηλεκτρονικοι; Τεχνικοι; (Αν και γι αυτο αμφιβαλω.....) Η απλα δινουμε συμβουλες γιατι ετσι μας αρεσει; Κριμα που το σαιτ εχει τετοια μελη.Θα διαγραφω μονος μου αλλα να στε σιγουροι οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι απ το ινσομνια.... Που ειδες τις προκλησεις; Παραθεση αυτων που λες εσυ ο ιδιος κανουμε. Απλα για να μην μας περνας για κουτους! Αποφασισε. Εκανες λαθος και ζητησες συγνωμη (τοτε γιατι συμπασχεις ως αδικημενος και το διατυμπναζεις;) ή banαριστηκες χωρις λογο (οποτε και οι admins εδω ειναι κλικαδοροι που δεν ξερουν τι τους γινεται;); Απαντησεις εχεις για μικρα ασχετα κοριτσακια που δεν παρακολουθησαν το τι εγινε. Οσον αφορα εαν θελεις να συμμετεχεις ή οχι εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις. Τι ειναι αυτο με εσενα και την αλλη; Φοβερα οτι θα εγκαταλειψετε το forum εαν δεν σεβαστουμε την ικανοτητα σου να καταστρεφεις θεματα συζητησεων με το κομπλεξ του Xiaomi hate σου; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 26 minutes ago, Geo4ever said: Επειδή έχω δει και το moto z2 play το θεωρώ χειρότερο από το note 5. Ναι μεν στα χαρτιά γράφει amoled και f 1,7 στην κάμερα αλλά στην πράξη η 6 ips δείχνει πιο όμορφη και στις φωτό είναι πιο μπροστά το note 5 στις περισσότερες των περιπτώσεων. Έτσι και αλλιώς όμως δε νομίζω να στο παραγγείλει κάποιο σκρουτζομαγαζο στα 210 μιας και δεν έχουν απόθεμα. Ωραίο κινητάκι αλλά bezels everywhere. Όπως το πάρει κανείς βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα