Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ad276 είπε

Αγαπητη aggeliki27 δυστυχως εισαι σε λαθος σσιτ.Εδω θα κανουνν οτι μπορουν για να σου αποδειξουν οτι τα xiaomi ειναι τα καλυτερα.Εμενα μεχρι που με μπλοκαραν για δυο μερες επειδη πηγα κοντρα στα λεγομενα τους.Ευτυχως ομως σ αυτον τον κοσμο κανεις δεν ειναι μονος.

Σορρυ για το offtopic.....απ τον θεματοθετη.

Ευχαριστώ πολύ για την ηθική συμπαράσταση!

Το ένοιωσα στο πετσί μου κυριολεκτικά😊.

Άλλωστε τι με ενδιαφέρει;

Κινητό της αρεσκείας μου έχω (galaxy s7)αγορασμένο στα 200 ευρώ και ας έρθουν τα Xiaomi να με πάνε κόντρα!

• Like 2
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, daPro είπε

Nokia 8 η lg g6?

Με βαση αποτελεσματα καμερας απο dxo mark lg g6 (,84 εναντι 68) ,με βαση βαθμολογια απο το kimovil ειναι ισοπαλα.9,9.Οσο για τιμη το nokia 8 ειναι πιο φθηνο αλλα με 64gb αποθηκευτικο εναντι 32gb  του g6 .To g6 με αντιστοιχο 64gb αποθηκευτικο ξεφευγει σε τιμη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε

Μπορουσατε απο την αρχη να αναφερετε οτι οι συζητησεις ειναι κλειστου τυπου για λατρεις κινεζικων κινητων,ωστε να μην συμμετεχουν αλλα ατομα ημιμαθη,με λαθος αποψεις.

Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου!

Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν.

Ομως επειδη θα φαω ξανα τρολαρισμα,σιωπω και αποχωρω επιτελους οριστικα!😉

Μάλλον υπάρχουν και γυναίκες made in china...

Μόλις τώρα, TOMVLACH είπε

Μάλλον υπάρχουν και γυναίκες made in china...

,😙😁😁😁

31 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ηθική συμπαράσταση!

Το ένοιωσα στο πετσί μου κυριολεκτικά😊.

Κινητό της αρεσκείας μου έχω (galaxy s7)αγορασμένο στα 200 ευρώ και ας έρθουν τα Xiaomi να με πάνε κόντρα!

Πλάκα με κάνεις....

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Νοκια ναι, το αλλο δεν με γεμιζει το ματι.

Ξερω τι γκαντεμια κουβαλαω, μολις παρω πχ το νοκια θα βγαλουν ολα τα μαγαζια το xiaomi mi a2 και θα τραβαω τα μαλλια μου .

Στον εαυτό μου λέω περίμενε αλλα δεν εχω αλλη υπομονη. 4 χρονια με το πρωτο huawei p8 lite ειναι, αλλα σκυλι μαυρο. Τωρα απο τις κακουχιες κυρτωσε

Kαλύτερα να αποφασίσεις σύντομα πάντως και να πάρεις κάποιο γιατί όσο το καθυστερείς

βγαίνουν όλο και περισσότερα νεα μοντέλα που σε κάνουν να αλλάζεις γνώμη :)

Και για να γράψω κάτι κι εγώ για την διαμάχη των "επώνυμων" smartphones με τα κινέζικα, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Όλα έχουν να κάνουν με το πορτοφόλι του καθενώς, το σκεπτικό του (πχ. την μεταπωλητική του αξία, αν σκοπεύει μετά να το πουλήσει κιόλας)

το τι θέλει απο ένα κινητό, (πχ. απόδοση & ποιότητα, απόδοση-ποιότητα και φίρμα, απλά φίρμα ή απλά απόδοση)

και το πόσο κολλημένος ή όχι είναι με την τεχνολογία.

Για μένα προσωπικά, αγοράζωντας κάποιος επώνυμο κινητό αυτή την εποχή, απλά πληρώνει υπεραξία

γιατί πλέον τεχνολογικά πάνω-κάτω όλοι προσφέρουν τα ίδια με μικροδιαφορές.

Και αυτό είναι ότι χειρότερο γιατί αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν πέφτουν με τίποτα οι τιμές στα επώνυμα.

Γιατί κατα τα άλλα, απο την στιγμή που είναι κι αυτά made in china, έχουν φτιαχτεί απο τα ίδια φτηνά εργατικά χέρια

και το μόνο που διαφέρει (κι αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Γιατί πλέον hardware έχουν σχεδόν όλοι τα ίδια, απο επεξεργαστες μέχρι και το τελευταίο κύκλωμα.

Δεν είναι ανάγκη να γίνεται κανένας "πόλεμος" ανάμεσά μας.

Εγώ είμαι 40 χρονών και μέχρι τώρα αγόραζα μόνο επώνυμες μάρκες.

Απο την εποχή που άρχισα να καταλαβαίνω ότι πλήρωνα για "μόστρα" και φίρμα και φυσικά ότι τα κινέζικα

άλλαξαν πια επίπεδο και δεν είναι τα πλαστικά παιχνιδάκια που ήταν κάποτε, στράφηκα στους κινέζους.

Και απο κει και πέρα κοίταξα βάση των προδιαγραφών. Eίχα να επιλέξω ανάμεσα στις 2 πιο Budget εταιρίες

που πρόσφεραν όμως "τούμπανα" κινητά για την τιμή τους.

Επέλεξα το Redmi 4x και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, μέχρι που λόγω οικ. υποχρεώσεων το έδωσα στον πιτσιρικά μου

και πλέον παω για το Redmi Note 5 γιατί κανένα άλλο στα χρήματα του δεν προσφέρει αυτά που μπορεί να μου προσφέρει αυτό.

που για να βρώ παρόμοιες επιδόσεις και λειτουργικότητα θα έπρεπε να σκάσω τουλάχιστον τα διπλάσια σε κάποιο επώνυμο κινητό.

Τέλος, απλά αναφέρω ότι πότε δεν επέλεξα κινητό με βάση την μεταπωλητική του αξία, γιατί δεν αγοράζω κάτι για να το πουλήσω

αλλά για να το κρατήσω μέχρι όσο παει.

Μπορεί να κούρασα, αλλα πιστεύω ότι πολλοί πορεύονται με το σκεπτικό που πορεύομαι κι εγώ στις επιλογές μου :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aggeliki 27 είπε

Ειπαμε,παλι καλα που μπηκες για να βοηθησεις τον συμφορουμιτη στην αγορα του επομενου κινητου και το εχεις κανει το θεμα στις τελευταιες σελιδες

-τι κινητο αγορασα για τον εαυτο μου για να πουλαω μουρη στους γυρω-

1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Νοκια ναι, το αλλο δεν με γεμιζει το ματι.

Ξερω τι γκαντεμια κουβαλαω, μολις παρω πχ το νοκια θα βγαλουν ολα τα μαγαζια το xiaomi mi a2 και θα τραβαω τα μαλλια μου .

Στον εαυτό μου λέω περίμενε αλλα δεν εχω αλλη υπομονη. 4 χρονια με το πρωτο huawei p8 lite ειναι, αλλα σκυλι μαυρο. Τωρα απο τις κακουχιες κυρτωσε

Αν σε ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις και τα specs,τοτε με κλειστα ματια nokia 8.

Φοραει την τελευταια εκδοση του android 8.1 οταν το LG G6 πηρε μετα απο 1.5χρονο στην αγορα την androi 8.0 πριν κανα μηνα περιπου.

Απο specs το nokia 8 ερχεται με 64gb εσωτερικου χωρου οταν το G6 εχει 32gb(αν και υποστηριζει micro sd)και φοραει τον προηγουμενο αλλα αισθητα δυνατοτερη snap835.

Κοινως στο ανοιγμα εφαρμογων,παιχνιδια αλλα και στην μελλοντικη εφαρμογη android 9 δεν θα εχει καποιο θεμα.Επισης ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο και οχι απο γυαλι οπως το G6 σε περιπτωση που δεν θελεις κινητα απο γυαλι γιατι φοβασαι μην παθουν τιποτα σε πτωση(πιο ευθραυστα).

Τελος ειναι stock android οπως και το Xiaomi MiA2 που σημαινει οτι δεν εχει μεσα σαβουρο εφαρμογες οπως εχει η LG(τις οποιες μπορεις να κρυψεις αλλα οχι να σβησεις τελειως),και στις ενημερωσεις ειναι απο τα πρωτα κινητα που τις παιρνουν.

Τα θετικα του G6 ειναι το design που ειναι πιο μοντερνο με την νεα αναλογια οθονης,ειναι water resistant(ip68),εχει ραδιο(αν δεν κανω λαθος το nokia δεν εχει,χωρις να ειμαι σιγουρος 100%)και η δευτερη wide camera του η οποια βοηθαει αρκετα σε ορισμενες φωτογραφιες.

Απο μπαταρια και αυτονομια,νομιζω το Nokia 8 ειναι ενα κλικ καλυτερο σε αυτο το κομματι.

Προσωπικα ειχα πιο παλια το G6 και το εδωσα γιατι ειχα ξενερωσει απιστευτα που πρωην ναυαρχιδα εταιρειας και 1.5χρονο να μην εχει παρει καποιο update(κανονικο αλλα και security update),και η αυτονομια του δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.

Μια αλλη ωραια προταση στα χρηματα αυτα αν σε ενδιαφερει το stock android τωρα που επεσε η τιμη ειναι και με το Pixel XL αλλα προσοχη γιατι δεν παιρνει micro sd καρτα αν δεν σε φτανει ο χωρος.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Παιδια στο μπερδεμα μου τωρα.

Nokia 8

Xiaomi redmi note 5

Lg g6(κατι δεν με κολλαει καλα σε αυτο το κινητο)

Καποιο αλλη προταση;

Η καμερα με στα λογικα πλαισια υελω να ναι καλη.

Πάντως στην επιλογή ανάμεσα στα 3 smartphone που ήδη αναφέρεις

παίρνοντας το Nokia 8 ή το Xiaomi Redmi Note 5, αγοράζεις ολόφρεσκο πράμα που θα έχουν υποστήριξη για μεγάλο διάστημα.

Το LG ήδη θεωρείται παλιό και η υποστήριξη του θα σταματήσει πολύ νωρίτερα.

Αν θέλεις να πληρώσεις φίρμα, θα πάρεις το Nokia. Ένα Nokia όμως που είναι ΜΟΝΟ φίρμα αφου πλεον ούτε και αυτό

δεν ξεφεύγει απο το γνωστότατο "Made in China". H καλή γνωστή Nokia που είχα σχεδόν όλα τα μοντέλα της

ήταν Made in Finland. Kατα τα άλλα είναι κατα την γνώμη μου ισάξιο κινητό με το Xiaomi

οπότε αν δεν σου προτείνουν ή δεν σκεφτείς κάποιο άλλο απο μόνος σου, διάλεξε ένα απο αυτά τα 2.

Σε αυτά τα χρήματα και μοντέλο της τελευταίας χρονιά δεν θα βρείς ισάξιο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο έχω μάλλον καταλήξει στο moto z2 play που το φτηνότερο στο σκρουτζ βγαίνει 205 ευρώ. Δεν βλέπω καμία άλλη συσκευή τέτοιας κατηγορίας σε τόσο χαμηλό κόστος. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο έχω μάλλον καταλήξει στο moto z2 play που το φτηνότερο στο σκρουτζ βγαίνει 205 ευρώ. Δεν βλέπω καμία άλλη συσκευή τέτοιας κατηγορίας σε τόσο χαμηλό κόστος. 

Γιατί όχι το honor 7x στα ίδια λεφτά?

Δημοσ.

Εγώ πήρα το Xiaomi Redmi Note 5 πριν από κανα μήνα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Έχει μεγάλη μπαταρία. Βγάζει μια μέρα πολυ άνετα, ίσως και δύο με κανονική χρήση.

Η κάμερα του είναι αρκετά καλή και δεν κολλάει πουθενά.

Τι είχα πάρει στα 230€ αλλά τώρα έχει πέσει κάτω από 200€.

Δημοσ.

Χωρις να παρεξηγηθω,παρατηρησα πως στα xiaomi γινονται πολλα updates,επειδη ειναι φουλ στα bug!

Οταν μια εταιρια θελει να androidoποιησει το ios αυτο συμβαινει!

Δεν επιζητω καποιο τρολαρισμα,ουτε επιθυμω κραξιμο.😎

Ετσι και αλλιως δεν προκειται να συμμετασχω στην συζητηση.

Απλα εκανα μια διαπιστωση και αν ειμαι λαθος,αφηστε με να κανω λαθος,δεν παριστανω τον Θεο,που λεει και ο Παπακωνσταντινου!

Eλπιζω το μελος που ενδιαφερεται για κινητο μεχρι 250 ευρω,να μην την πατησει μετα απο τοσα σχολια και τοσες διαφορετικες αποψεις!

Καλο βραδυ και την αγαπη μου σε ολους τους συμμετεχοντες που σε λιγο μερικοι θα ξεσπασουν επανω μου,επειδη τολμησα να θιξω κινεζικη εταιρια.😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν βλεπω σε τι ειναι καλυτερο απο το Redmi note 5 περαν του stock android.

Spoiler

Το πιο τραγικο ειναι οτι και σε αυτο το κομματι η Motorola/lenovo πλεον ειναι χειροτερη απο την xiaomi.

Μεταφερω σχολιο απο το skroutz

Ηρθε χτες, 26/6,η αναβάθμιση σε 8.0 μαζί με security patch Απριλίου.

Στα υπολοιπα το moto z2 play εχει

χειροτερη αυτονομια(3000 απεναντι στα 4000 του redmi note 5),

χειροτερο επεξεργαστη(snap626 σε σχεση με τον 636 του rn5),

δεν εχει Notification led καθολου,

δεν εχει ραδιοφωνο αν δεν κανω λαθος,ουτε ir blaster.

Φωτογραφικη εχει χειροτερη απο το rn5(οσο κουφο και αν ακουγεται)

δεν υποστηριζει οπως φαινεται ασυρματη φορτιση(η αρχικη του τιμη να θυμισω οτι ηταν περυσι τα 499ευρω....)

Σε τι υπερεχει το Moto Z2 play

+Stock android χωρις διπλο εφαρμογες και bloatware(κριμα που σε ενημερωσεις δεν ειναι το ιδιο καλο)

+amoled οθονη

+moto mods.Ισως το μεγαλο system seller του κινητου,αλλα το κακο με τα mods ειναι οτι κοστιζουν ακριβα και δεν υποστηριζονται σε αλλες συσκευες περαν των motorola.

Το κοιταζα και εγω το συγκεκριμενα επειδη το πρωτο Moto Z Play ηταν παρα πολυ καλο οταν βγηκε,αλλα δυστηχως οι αλλαγες ειναι παρα πολυ μικρες και γιαυτο επεσε τοσο πολυ η τιμη του.

Το Moto Z3 play σκεψου οτι ειναι το ιδιο με το moto z2 play ,απλα φοραει τον snap636 του redmi note 5,σου δινει δωρο ενα moto mod με επιπλεον μπαταρια αλλα κοστιζει κοντα 450-500ευρω.

Αν θες stock android συσκευη θα σου προτεινα να ανεβαινες λιγο σε χρηματα και να κοιταζες κατι σε nokia,google(pixel),sony(xz1 αν το βρεις σε προσφορα).Ολα αυτα βεβαια θα πρεπει να ανεβεις κοντα στα 280-300ευρω.

Γιαυτο και μεχρι 250ευρω προτεινεται παντου το redmi note 5,γιατι δυστηχως δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο συνολικα σαν και αυτο.

Οσο και αν δεν μαρεσει προσωπικα το MiUI και οσο και να θελω να προτεινω κατι αλλο στα χρηματα αυτα,δυστηχως δεν υπαρχει κατι συνολικα καλυτερο απο το Redmi note 5. Μονο στα 280-310ευρω ειναι που εμφανιζονται και αλλες αξιολογες επιλογες.

19 λεπτά πριν, Dee_Lee είπε

Χωρις να παρεξηγηθω,παρατηρησα πως στα xiaomi γινονται πολλα updates,επειδη ειναι φουλ στα bug!

Οταν μια εταιρια θελει να androidoποιησει το ios αυτο συμβαινει!

Δεν επιζητω καποιο τρολαρισμα,ουτε επιθυμω κραξιμο.😎

Ετσι και αλλιως δεν προκειται να συμμετασχω στην συζητηση.

Απλα εκανα μια διαπιστωση και αν ειμαι λαθος,αφηστε με να κανω λαθος,δεν παριστανω τον Θεο,που λεει και ο Παπακωνσταντινου!

Eλπιζω το μελος που ενδιαφερεται για κινητο μεχρι 250 ευρω,να μην την πατησει μετα απο τοσα σχολια και τοσες διαφορετικες αποψεις!

Καλο βραδυ και την αγαπη μου σε ολους τους συμμετεχοντες που σε λιγο μερικοι θα ξεσπασουν επανω μου,επειδη τολμησα να θιξω κινεζικη εταιρια.😅

Δεν βοηθαει ομως το σχολιο σου αυτο σε κατι τον ενδιαφερομενο,ουτε βεβαια κανεις ειπε οτι ολα τα Xiaomi κινητα ειναι χρυσα και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα.
Το δε σχολιο περι Ios ψιλο αστοχο(μαλλον μπερδεψες το skin της xiaomi με αυτο της Huawei....).

Τελος ελπιζω ολοι εσεις που εχετε συνηθισει σε ακριβοτερα κινητα να καταλαβαινετε για τι απαιτησεις εχει καποιος οταν διαθετει μεχρι 250περιπου ευρω(που τοσο ουτε το iphone se δεν κανει).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ad276 είπε

Αγαπητη aggeliki27 δυστυχως εισαι σε λαθος σσιτ.Εδω θα κανουνν οτι μπορουν για να σου αποδειξουν οτι τα xiaomi ειναι τα καλυτερα.Εμενα μεχρι που με μπλοκαραν για δυο μερες επειδη πηγα κοντρα στα λεγομενα τους.Ευτυχως ομως σ αυτον τον κοσμο κανεις δεν ειναι μονος.

Σορρυ για το offtopic.....απ τον θεματοθετη.

Οποτε και οι admin εδω μεσα μαλλον πετανε χαρταετο, ειναι ασχετοι και κολληταρια με τους υπολοιπους Xiaomi lovers και banαρουν χωρις σκεψη ενω εσυ δεν εχεις καταστρεψει χωρις λογο 4 θεματα και προχωρας ακαθεκτος...!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Οποτε και οι admin εδω μεσα μαλλον πετανε χαρταετο, ειναι ασχετοι και κολληταρια με τους υπολοιπους Xiaomi lovers και banαρουν χωρις σκεψη ενω εσυ δεν εχεις καταστρεψει χωρις λογο 4 θεματα και προχωρας ακαθεκτος...!!!

Απευθυνθηκα μονο στην agelliki27 και σε κανεναν αλλο.Κσι νομιζω οτι ζητησα συγνωμη γι αυτο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε

Μπορουσατε απο την αρχη να αναφερετε οτι οι συζητησεις ειναι κλειστου τυπου για λατρεις κινεζικων κινητων,ωστε να μην συμμετεχουν αλλα ατομα ημιμαθη,με λαθος αποψεις.

Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου!

Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν.

Ομως επειδη θα φαω ξανα τρολαρισμα,σιωπω και αποχωρω επιτελους οριστικα!😉

Η κοπέλα το λέει καθαρά!!Μάλλον της αρέσει η φωτό με το μισό μηλαράκι και επίσης το ότι δεν την ενδιαφέρουν τα specs όπως λέει μάλλον επιβεβαιώνει τον φίλο πιο πάνω ότι  μπορεί να της κάνει κλικ το χρώμα ή το σχήμα του κινητού!!Και κάτι τελευταίο:μην την"τρολαρεται"ξανά γιατί θα αναγκαστεί να ξαναγράψει ΠΑΛΙ μιας και δεν θέλει αφού δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οριστικά!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...