Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Παιδια στο μπερδεμα μου τωρα. Nokia 8 Xiaomi redmi note 5 Lg g6(κατι δεν με κολλαει καλα σε αυτο το κινητο) Καποιο αλλη προταση; Η καμερα με στα λογικα πλαισια υελω να ναι καλη.
~mxls~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε ... Lg g6(κατι δεν με κολλαει καλα σε αυτο το κινητο) ... Είναι LG.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μου θύμισε κάτι τύπισσες που τις ρωτάς γιατί πήραν iPhone και σου απαντάνε "ε γιατί έχουν όλες και βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες απ όλα τα υπόλοιπα γιαυτό είναι και τόσο ακριβά, άρα είναι τα καλύτερα" Κλάμα η φάση σας γενικά κορίτσια. 3 minutes ago, ~mxls~ said: Είναι LG. Πρώην κάτοχος Nexus 5X με bootloop 1 μήνα πριν κλείσει χρόνο
~mxls~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε ... Πρώην κάτοχος Nexus 5X με bootloop 1 μήνα πριν κλείσει χρόνο Δεν σε χάλασε
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Just now, ~mxls~ said: Δεν σε χάλασε Καθόλου. 4 μέρες χωρίς κινητό Το καλό είναι πως επεκτάθηκε η εγγύηση για άλλα 2 χρόνια (της motherboard) και το κράτησα ακόμα έναν χρόνο και πριν λίγο καιρό το πούλησα σε συμφορουμίτη 2
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε Μπορουσατε απο την αρχη να αναφερετε οτι οι συζητησεις ειναι κλειστου τυπου για λατρεις κινεζικων κινητων,ωστε να μην συμμετεχουν αλλα ατομα ημιμαθη,με λαθος αποψεις. Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου! Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν. Ομως επειδη θα φαω ξανα τρολαρισμα,σιωπω και αποχωρω επιτελους οριστικα!😉 Ξερω ποιος ειναι ο Νο1 παραγοντας αγορας ηλεκτρονικων συσκευων απο γυναικες το τι χρωμα εχουν, για να δουν αν ταιριαζουν με τις κουρτινες του δωματιου ^^ 1
GeorgeHellas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 45 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Παιδια στο μπερδεμα μου τωρα. Nokia 8 Xiaomi redmi note 5 Lg g6(κατι δεν με κολλαει καλα σε αυτο το κινητο) Καποιο αλλη προταση; Η καμερα με στα λογικα πλαισια υελω να ναι καλη. σημερα ημουν στο ιδιο δίλλημα. αρχικά απέρριψα το g6 γιατί είναι lg (είχα το v10 μέχρι το σαββατο όπου έπαθε bootloop, ένα μηνα αφού έληξε η Εγγύηση του κα Εξαιτίας του εαχνα για κινητό) το νοκια με έψηνε αρκετά η αγορά του αλλα η έλλειψη ραδιοφώνου ήταν σημαντική γι μένα οπότε τελικά σήμερα παρήγγειλα το note που όλοι γράφουν τα καλυτερα. Ξέρω ότι θα είναι χειρότερο από το v10 στις φωτογραφίες αλλα ελπίζω στα υπόλοιπα να με ικανοποιήσει
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το G6 μου φαινεται πολυ παρεξηγημενο κινητο. Καταρχας εχει το πιο βολικο μεγεθος απο ολα. Εχει καλες καμερες και μαλιστα η δευτερη ειναι wide που δεν βρισκεις σε κανενα αλλο και πολυ βολικη για φωτογράφιση σε εσωτερικο χωρο και με OIS. Εχει δυνατο επεξεργαστη αν και οχι τελευταιας γενιάς και οθονη που αν και οχι AMOLED ειναι εξαιρετικη. Παρα την κακη ιστορια της LG σε μητρικες το συγκεκριμενο δεν εχει παρουσιασει προβληματα. Παιρνει SD, εχει FM radio, εχει type C θυρα και εχει παρει Oreo. Αυτο που το χαντακωνει ειναι η κακη προιστορια της LG και το οτι δεν διακρινεται πουθενα ως κορυφαιο. Τα κανει ομως ολα καλα! Εμενα μου αρεσει πολυ. Προσωπικα αν και θεωρω πολυ καλο το Note 5 θα επελεγα G6. Ηθελα να το παρω στον υιο το G6 αλλα επελεξε το Mi Note 2. 13 λεπτά πριν, daPro είπε Αγαπώ aggeliki27.. Μονο μην της αγορασεις κινητο που να μην ειναι Samsung/Apple και πριν να ρωτησεις πιο χρωμα ειναι πιο trendy! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
greekbusters Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Γτ όχι και το p10 ? Ακόμα και το plus. Πολλοί το πουλάνε σφραγισμένο με απόδειξη και μιας και το είχα , έχω να πω τα καλύτερα. Καθόλου λαγκ με πολύ καλές κάμερες και κυρίως Κόσμημα. Φερνει λίγο βέβαια σε αντιγραφή iPhone. Και σε σχέση πχ με το τωρινό σ7 μου βλέπω το π10 πιο αργό μονο στο gaming . Σε όλα τα άλλα πήγαινε νερό Όσο για το α5 του 17 απλα ΜΑΚΡΥΑ. Ελαφρώς φορτωμένο λαγκαρε σε όλα και σε σχέση με κάτι p10 lite, honor 6x, Xiaomi note 4 έμοιαζε πολύ πολύ πιο αργό . Εγώ το ήθελα για την δουλειά για σκόνες μέσα κλπ αλλά δεν άντεξα στο τέλος 😀
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 45 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε σημερα ημουν στο ιδιο δίλλημα. αρχικά απέρριψα το g6 γιατί είναι lg (είχα το v10 μέχρι το σαββατο όπου έπαθε bootloop, ένα μηνα αφού έληξε η Εγγύηση του κα Εξαιτίας του εαχνα για κινητό) το νοκια με έψηνε αρκετά η αγορά του αλλα η έλλειψη ραδιοφώνου ήταν σημαντική γι μένα οπότε τελικά σήμερα παρήγγειλα το note που όλοι γράφουν τα καλυτερα. Ξέρω ότι θα είναι χειρότερο από το v10 στις φωτογραφίες αλλα ελπίζω στα υπόλοιπα να με ικανοποιήσει Το Ραδιόφωνο ζητημα να το εχω ανοιξει 3 φορες στα 4 χρονια. Αρα δεν με απασχολει. Θελω να ναι κινητο που θα με αντεξει 3 χρονια χωρις να μπλεκω με εγγυησης.
ad276 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε Εγραψες την μαγικη προταση. Το κρατας τουλαχιστον 5 χρονια. Εδω ισως τα πραγματα να ειναι καπως διαφορετικα. Τωρα μπορω να συμμεριστω την γνωμη σου. Στην πραγματικοτητα νομιζω πως οι περισσοτεροι εντος 2 ετων αλλαζουν τα κινητα τους για ευνοητους λογους. Ειτε ραγισαν και ειναι ασυμφορη η επισκευη,ειτε τα βαρεθηκαν,ειτε με την νεωτερη εκδοση αρχιζουν να κολλανε. Σε αυτα τα ατομα αναφερθηκα πριν και οχι σε καποιον που θελει να το κρατησει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Επομενως λυθηκε αναιμακτα η οποια τυχον παρεξηγηση υπηρχε πρωτυτερα.😉 Καλο μεσημερι. Αγαπητη aggeliki27 δυστυχως εισαι σε λαθος σσιτ.Εδω θα κανουνν οτι μπορουν για να σου αποδειξουν οτι τα xiaomi ειναι τα καλυτερα.Εμενα μεχρι που με μπλοκαραν για δυο μερες επειδη πηγα κοντρα στα λεγομενα τους.Ευτυχως ομως σ αυτον τον κοσμο κανεις δεν ειναι μονος. Σορρυ για το offtopic.....απ τον θεματοθετη. 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, daPro είπε Nokia 8 η lg g6? Νοκια ναι, το αλλο δεν με γεμιζει το ματι. Ξερω τι γκαντεμια κουβαλαω, μολις παρω πχ το νοκια θα βγαλουν ολα τα μαγαζια το xiaomi mi a2 και θα τραβαω τα μαλλια μου . Στον εαυτό μου λέω περίμενε αλλα δεν εχω αλλη υπομονη. 4 χρονια με το πρωτο huawei p8 lite ειναι, αλλα σκυλι μαυρο. Τωρα απο τις κακουχιες κυρτωσε
daPro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Νοκια ναι, το αλλο δεν με γεμιζει το ματι. Ξερω τι γκαντεμια κουβαλαω, μολις παρω πχ το νοκια θα βγαλουν ολα τα μαγαζια το xiaomi mi a2 και θα τραβαω τα μαλλια μου . Στον εαυτό μου λέω περίμενε αλλα δεν εχω αλλη υπομονη. 4 χρονια με το πρωτο huawei p8 lite ειναι, αλλα σκυλι μαυρο. Τωρα απο τις κακουχιες κυρτωσε Κ εγώ σκέφτομαι το νοκια (stock Android) Aν το mi a2 έχει sar σαν του a1 μακρυά.. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από daPro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα