Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

το φιγουραρω πολυ πιο ανετα απο καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα

I rest my case. @SeNNinhA πηρες την απαντηση σου για τα κριτηρια. Μοστρα. Οχι οτι δεν παιζει ρολο στην καταναλωτικη κουλτουρα βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο.

• Like 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

https://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone-6S-16-32-64GB-Unlocked-Sim-FREE-Smartphone-Various-Grades/283048306122?epid=216278648&hash=item41e6fe65ca:m:m64XKzR73vFq61lkWa3M6sg

Στα android για μενα παιζει ρολο η καλη διαχειριση μπαταριας,να μην λαγκαρει,ικανοποιητικες καμερες,ποιοτητα κατασκευης και καποιο δυνατο image.

Επισης καλη υποστηριξη απο το service αν χρειαστει.

Kαι φυσικα σε καποια λογικη τιμη.

Δημοσ.

May have scratches/scruffs to the exterior" Packed in a generic White Box and included with the iPhone is a generic Lightening Cable and a Sim Pin Ejector Tool

Μεταχειρισμενο κινητο χωρις κουτι,ακουστικα,με μη γνησιο καλωδιο και με εγγυηση του πωλητη και οχι την παγκοσμια της Apple.

Μακρια και αγαπημενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω αν παρεις απο το skroytzομαγαζο το xiaomi θα εισαι υπερ καλυμμενος και θα ειναι σαν να κυκλοφορας με s10 plus!🤣

Mπραβο παντως διαθετουν και ωραιο χιουμορ μερικα ατομα!

Επεξ/σία από aggeliki 27
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

Συγνωμη αλλα αρκετοι αγοραζουμε τα κινητα κυριως για να τα δουλεψουμε και οχι για να πουλησουμε μουρη στην Ελλαδα της κρισης και ανεργιας αλλα και του βασικου μισθου των 450 κοντα ευρω.

Καλα τα Iphone αλλα για αλλες κατηγοριες χρηματων.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

Ενω αν παρεις απο το skroytzομαγαζο το xiaomi θα εισαι υπερ καλυμμενος και θα ειναι σαν να κυκλοφορας με s10 plus!🤣

Mπραβο παντως διαθετουν και ωραιο χιουμορ μερικα ατομα!

Ειναι σαν να παρει καποιος hyundai και να πιστευει οτι οδηγει ferrari.

Αν το 6s ήταν Ferrari θα είχε 10 λίτρα ντεπόζιτο, και online maps με ανοιχτά βενζινάδικα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To φιναλε της συζητησης: Συμφωνουμε πως διαφωνουμε σχετικα με τις αποψεις για κινητα.

Επομενως χαμενος χρονος,νευρα για το τιποτα!

Ομως και ετσι χαρηκα που τα ειπαμε,εστω για λιγο.

Παω για μαγειρεμα,περασε ευχαριστα η ωρα και ευτυχως ανεβασα ελαφρως την πιεση μου,μιας και ειμαι καπως υποτασικια.😃

Ευτυχως το galaxy s7 μου μετραει τους καρδιακους παλμους!

Το xiaomi παντως δεν νομιζω να εχει τετοιον αισθητηρα.😉

Φιλια σε ολους!😘

Επεξ/σία από aggeliki 27
Δημοσ.

Οχι ακομα,αλλα αν εβγαζε η apple θα αγοραζα σιγουρα μία.

Θα εβραζαν τα μηλα για την μηλοπιτα σε χρονο τετε και θα φωτιζε το μισοφαγωμενο μηλο στην mac κατσαρολα.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

https://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone-6S-16-32-64GB-Unlocked-Sim-FREE-Smartphone-Various-Grades/283048306122?epid=216278648&hash=item41e6fe65ca:m:m64XKzR73vFq61lkWa3M6sg

Στα android για μενα παιζει ρολο η καλη διαχειριση μπαταριας,να μην λαγκαρει,ικανοποιητικες καμερες,ποιοτητα κατασκευης και καποιο δυνατο image.

Επισης καλη υποστηριξη απο το service αν χρειαστει.

Kαι φυσικα σε καποια λογικη τιμη.

6s σε καλη κατασταση και με 64gb μνημη και 250€ βρισκω και απο Ελλαδα παντως. Δεν εχω προβλημα με τα μεταχειρισμενα. iPhone7 128gb στα 350€ αγορασα προσφατα. Αλλα υπαρχουν και αρκετα Ανδροειδή στην οικογενεια. 

Αντιθετα βεβαια δεν ψαχνω το δυνατο image αλλα δεν θελω να αλλαξω απο το iOS και μαλιστα εξακολουθω να προτιμω και το μεγεθος του 5s που ειχα (αλλα η οθονη του SE που θα προτιμουσα ειναι μικρη για την δουλεια μου και μου παραπονιουνταν οι προϋσταμενοι οτι δεν βλεπουν τι τους δειχνω). Το κινητο που παραγγειλα ως δευτερο ειναι ενα ταπεινο Leetv (αλλα με snapdragon ομως) απλα και μονο γιατι μπορει να κανει την δουλεια που θελω ετσι οπως την θελω.

Στα κριτηρια σου τωρα:

1) Καλυτερη απο ολους διαχειρηση μπαταριας κανουν οι Snapdragons επεξεργαστες. Καλοι ειναι και οι Exynos αλλα μισο κλικ πιο πισω.

2) Τα lag προερχονται απο αδυναμο επεξεργαστη (οπως τα φθηνοτερα μοντελα της Samsung) ελλειψη επαρκους μνημης (οπως τα φθηνοτερα μοντελα της Samsung) και κακο UI (οπου της Sansung δεν το λες και κορυφαιο).

3) Ικανοποιητικες καμερες εχουν πια ολα σχεδον τα κινητα. Τα φθηνοτερα μοντελα της Samsung χωρις να εχουν κακες καμερες δεν ειναι βεβαια σε αυτα που διακρινονται ομως.

4) Ποιοτητα κατασκευης αποδεδειγμενα εχουν ολα τα επωνυμα κινητα (και τα κινεζικα επωνυμα και πολλα απο τα κινεζικα μη επωνυμα). Αστοχιες υπαρχουν παντου. Απο στατιστικης αποψης δεν προκυπτει πουθενα οτι η Samsung στο συνολο της και ειδικοτερα στα πιο φθηνα μοντελα της (σειρα J/A) εχει καλυτερη ποιοτητα απο τους υπολοιπους. Εαν προκυπτει απο καπου και οχι απο «την δικη σου αισθηση/αποψη» παρακαλω να μου υποδειξεις την πηγη.

5) Στο θεμα πουλαω «image” κλπ θα μου επιτρεψεις να γελασω (κι ας παρεξηγηθεις). Σε καθε περιπτωση δεν αφορα την συζητηση το θεμα «πουλαω μουρη».

Οποτε εαν εξαιρεσεις το #5 κριτηριο «πουλαω μουρη» συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια δεν θα επρεπε να εχεις πρωτη επιλογη τα Samsung. Φαινεται τελικα οτι το #5 ειναι και το κρισιμο μαλλον!

Καλη σου ημεερα

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση και ελπιζω αυτη τη φορα να μην γελασεις.

Στην ιδια τιμη περιπου,επωνυμο η μη;

Σε μια αποτυχημενη αγορα,ποιο ξεφορτωνεσαι πιο συντομα;

Ειναι το brand που κανει δυστυχως λιγο παραπανω την διαφορα!

Αυτος ειναι και ο λογος που επιμενω και οχι επειδη ειμαι απολυτα πεπεισμενη για την πραγματικη αξια ενος κινητου samsung,η iphone.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

Μια ερωτηση και ελπιζω αυτη τη φορα να μην γελασεις.

Στην ιδια τιμη περιπου,επωνυμο η μη;

Σε μια αποτυχημενη αγορα,ποιο ξεφορτωνεσαι πιο συντομα;

Ειναι το brand που κανει δυστυχως λιγο παραπανω την διαφορα!

Αυτος ειναι και ο λογος που επιμενω και οχι επειδη ειμαι απολυτα πεπεισμενη για την πραγματικη αξια ενος κινητου samsung,η iphone.

Στην ιδια τιμη αγοραζω ΠΑΝΤΑ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Κι αν ειναι κοντα και σε αποδοση τοτε το πιο ΟΜΟΡΦΟ (στα δικα μου ματια). 

Κραταω τα κινητα μου ΠΟΛΛΑ χρονια (5 σιγουρα) οποτε και γι αυτο ψαχνω το καλυτερο στα λεφτα του την δεδομενη στιγμη ωστε να ειναι οσο το δυνατον futureproof. 

Ελαχιστοποιεις την αποτυχημενη αγορα κοιταζοντας να καλυπτει τις απαιτησεις σου και να ειναι το καλυτερο που μπορεις να παρεις στα χρηματα σου. 

Μεγιστοποιεις τις πιθανοτητες αποτυχημενης αγορας αγοραζοντας «μουρη».

Γνωμη μου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγραψες την μαγικη προταση.

Το κρατας τουλαχιστον 5 χρονια.

Εδω ισως τα πραγματα να ειναι καπως διαφορετικα.

Τωρα μπορω να συμμεριστω την γνωμη σου.

Στην πραγματικοτητα νομιζω πως οι περισσοτεροι εντος 2 ετων αλλαζουν τα κινητα τους για ευνοητους λογους.

Ειτε ραγισαν και ειναι ασυμφορη η επισκευη,ειτε τα βαρεθηκαν,ειτε με την νεωτερη εκδοση αρχιζουν να κολλανε.

Σε αυτα τα ατομα αναφερθηκα πριν και οχι σε καποιον που θελει να το κρατησει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.

Επομενως λυθηκε αναιμακτα η οποια τυχον παρεξηγηση υπηρχε πρωτυτερα.😉

Καλο μεσημερι.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε

Εγραψες την μαγικη προταση.

Το κρατας τουλαχιστον 5 χρονια.

Εδω ισως τα πραγματα να ειναι καπως διαφορετικα.

Τωρα μπορω να συμμεριστω την γνωμη σου.

Στην πραγματικοτητα νομιζω πως οι περισσοτεροι εντος 2 ετων αλλαζουν τα κινητα τους για ευνοητους λογους.

Ειτε ραγισαν και ειναι ασυμφορη η επισκευη,ειτε τα βαρεθηκαν,ειτε με την νεωτερη εκδοση αρχιζουν να κολλανε.

Σε αυτα τα ατομα αναφερθηκα πριν και οχι σε καποιον που θελει να το κρατησει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.

Επομενως λυθηκε αναιμακτα η οποια τυχον παρεξηγηση υπηρχε πρωτυτερα.😉

Καλο μεσημερι.

Αν προτεινεις κινητο σε καποιον που θα σπασει την οθονη του τοτε προτεινε του ενα τριτοτεταρτο Κινεζικο με το 1/3 της τιμης του Samsung!

Αν προτεινεις κινητο σε καποιον που το αλλαζει γιατι με τις αναβαθμισεις κολλαει, ειδικα τοτε του προτεινεις το καλυτερο που μπορει να παρει και οχι το πιο μουρη ωστε να μην αναγκαστει συντομα να το αλλαξει.

Σε ατομα που αλλαζουν συσκευη καθε 6-12 μηνες γιατι απλα την βαρεθηκαν δεν ασχολουμαι απλα γιατι ουτως ή αλλως θα την αλλαξουν χωρις λογο. Μπορεις να ασχοληθεις εσυ με αυτους αλλα αυτο το θεμα εδω δεν τους αφορα.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...