Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Donalhioy είπε παιζει να εβγαλες εκτος το 90% του φορουμ ετσι... Μα εδω μου βγαζει καλυτερο το A5 απο το Xiaomi στην μπαταρια που το A5 εχει 3000ρη και το xiaomi 4000. Σε αναβαθμισεις το Α5 ακομα δεν εχει παρει Android 8.0 και το xiaomi ειναι με 8.1. Επεξεργαστες δεν χρειαζεται να συγκρινω,η μερα με την νυχτα. Μεχρι και στις καμερες η διαφορα ειναι υπερ του xiaomi. Δεν ειπαμε να εχει ο αλλος αποψη για ολα τα κινητα της αγορας επειδη εχουν περασει απο τα χερια του προς Θεου. Αλλα οταν βλεπεις σχολιο σε επιπεδο fanbo ισμου(ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει καν την συσκευη αλλα την προτεινει κιολας...),ε εκει χτυπαει καπως ασχημα. Εκτος αν εσενα σαρεσει η αιτιολογια οτι ειναι Samsung το κινητο που η Samsung ειναι πρωτη σε πωλησεις(και ολα τα αλλα ειναι κινεζιες)αρα ειναι και καλυτερο... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fulgore 3
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Be cool! Υπαρχουν και τα ατομα που ακουνε Samsung και θεωρουν οτι ειναι ολα επιπεδου S9+ 1
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα πειστηκα πως μόνο τα κινεζικα θεωρουνται καλα κινητα! Ειμαι ευτυχισμενη που ανηκω στα μη τσακαλια και ψωνιζω samsung και iphone. Συγνωμη που σαν γυναικα εγραψα απλα την γνωμη μου. Επειδη θιχτηκα και δεχτηκα ανανδρη επιθεση,δεν προκειται να συμμετεχω ξανα σε τετοιες ειδους συζητησεις.😄 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από aggeliki 27
cloud13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Συγνωμη που σαν γυναικα εγραψα απλα την γνωμη μου. Τωρα αληθεια θα μας πεις σωβινιστες επειδη η αποψη σου ηταν τσακωμενη με τη λογικη??? Γουαου. Εδω μπαινουν και ανθρωποι για να παρουν πληροφοριες και φωτα που δεν εχουν ηδη προκειμενου να χρησιμοποιησουν χρηματα που δεν περισσευουν σε κανεναν για οσο το δυνατον καλυτερη αγορα. Το κακο δεν ειναι οτι προτεινες κατι που νομιζες ή ησουν σιγουρη οτι ηταν καλο. Το κακο ειναι οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι και αντι να βελτιωσεις τις γνωσεις σου μας επιτιθεσαι και απο πανω και ισοπεδωνεις τα παντα με ατακες τυπου ''κινεζιες'' λες και μιλαμε για κιθαρες και εχω επιλογη να παρω το made in usa ή korea. Οπως τα ειπε ο Fulgore απλα με τη διαφορα ότι εδω δεν μιλαμε καν για ημιμαθεια αλλα για fangirlισμο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από cloud13 2
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Τωρα πειστηκα πως μόνο τα κινεζικα θεωρουνται καλα κινητα! Ειμαι ευτυχισμενη που ανηκω στα μη τσακαλια και ψωνιζω samsung και iphone. Συγνωμη που σαν γυναικα εγραψα απλα την γνωμη μου. Επειδη θιχτηκα και δεχτηκα ανανδρη επιθεση,δεν προκειται να συμμετεχω ξανα σε τετοιες ειδους συζητησεις.😄 Το να θιχτεις δικαιωμα σου σαφεστατα. Το να θεωρεις την επιθεση προιον της γυναικειας σου φυσης ειναι απλα αστοχο. Το να μην συμμετασχεις σε αλλη συζητηση επειδη καποιος δεν σου μιλησε καλα ειναι εντελως παιδιαστικο ομως!!! Στο δια ταυτα, εαν ψωνιζεις Samsung/Apple επλα επειδη ειναι Samsung/Apple και εισαι ευτυχισμενη με αυτο ολα καλα! Γιατι να σε ξεβολεψουμε απο το συνεφακι. Απο την αλλη σαν καταναλωτης εαν νομιζεις οτι πρεπει να πιανουν τοπο τα λεφτα που βγαζεις με κοπο (εκτος κι αν εισαι απο αυτους που τους περισσευουν χαλαρα) καλο ειναι να ξεκινησεις να κοιτας και το τι σου παρεχει ο καθε κατασκευαστης στην τιμη που σου το πουλαει. Τα κριτηρια ειναι δικα σου φυσικα και μπορει το βασικο καποιου να ειναι το χρωμα πχ. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα πρεπει να ενημερωνεται ο ενδιαφερομενος σφαιρικα. Βελτιστο ειναι να μιλαμε με δεδομενα οσο γινεται. 2
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε 1)Τωρα πειστηκα πως μόνο τα κινεζικα θεωρουνται καλα κινητα! 2)Ειμαι ευτυχισμενη που ανηκω στα μη τσακαλια και ψωνιζω samsung και iphone. 3)Συγνωμη που σαν γυναικα εγραψα απλα την γνωμη μου. 1)Πουθενα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο. Απλα ετυχε στα χρηματα αυτα η Xiaomi να εχει καλυτερα κινητα απο την Samsung. Το γιατι το ανελυσα πιο πισω. Κανεις δεν ειπε οτι γενικα ολα τα κινεζικα θεωρουνται καλα κινητα.Δικο σου συμπερασμα ειναι αυτο. 2)Τελειως ασχετο σχολιο με το θεμα αυτο και αυτα που γραφτηκαν πιο πισω. Που κολλανε τα iphone μονο εσυ ξερεις. 3)Το σχολιο περι γυναικας δεν καταλαβαινω που κολλαει. Το να πεις την γνωμη σου του τυπου''το εχω δουλεψει απο μια φιλη μου,και μου αρεσε σε ολα'' ειναι λογικο. Το να παραπληροφορεις ομως λεγοντας οτι ειναι καλυτερο το A5 επειδη ειναι Samsung που ειναι η 1η εταιρεια και τα Xiaomi ειναι κακα επειδη ειναι κινεζικα ειναι το λιγοτερο αστειο. Να σου υπενθυμισω οτι ειμαστε σε τεχνολογικο forum,αρα το πιο πιθανο ειναι να υπαρχουν ατομα τα οποια να γνωριζουν 2-3 πραγματα παραπανω. 1
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μπορουσατε απο την αρχη να αναφερετε οτι οι συζητησεις ειναι κλειστου τυπου για λατρεις κινεζικων κινητων,ωστε να μην συμμετεχουν αλλα ατομα ημιμαθη,με λαθος αποψεις. Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου! Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν. Ομως επειδη θα φαω ξανα τρολαρισμα,σιωπω και αποχωρω επιτελους οριστικα!😉 2
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Μπορουσατε απο την αρχη να αναφερετε οτι οι συζητησεις ειναι κλειστου τυπου για λατρεις κινεζικων κινητων,ωστε να μην συμμετεχουν αλλα ατομα ημιμαθη,με λαθος αποψεις. Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου! Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν. Ομως επειδη θα φαω ξανα τρολαρισμα,σιωπω και αποχωρω επιτελους οριστικα!😉 Το να σε διορθωσει καποιος οταν εισαι λαθος και προτεινεις κατι χειροτερο απο αυτο που μπορει να αγορασει ο αλλος λεγεται τρολαρισμα,μαλιστα το μαθαμε και αυτο... Νομιζω και εγω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις παντως ειναι να αποχωρησεις απο την κουβεντα. Ειναι ξεκαθαρο οτι ουτε εχεις σκοπο να ακουσεις τι σου λενε οι αλλοι(κακο πραγμα να εισαι απολυτος/η και να επιμενεις κιολας οταν εισαι λαθος)και οτι ηταν να πεις το ειπες. Τι ειπες δηλαδη οτι εσυ εισαι η εξυπνη που αγοραζεις στις φθηνες κατηγοριες Samsung και ολοι οι υπολοιποι ειναι χαζοι που αγοραζουν ''κινεζιες'' οπως της Xiaomi... Κατα τα αλλα μαρεσει που εσυ θιχτηκες,παρολο που στην ουσια εσυ το ξεκινησες ολο αυτο ειρωνευοντας τους αλλους για τις αγορες τους.... 1 ώρα πριν, aggeliki 27 είπε Πισω τους ομως κρυβεται ενας κορεατικος κολοσσος!😉 Αν ηταν ετσι,δεν θα ειχαμε τους δυο κορυφαιους στο ειδος τους samsung και apple. Και οχι huawei,xiaomi και αλλες αηδιες! Eκτος αν τα εκατομμυρια του κοσμου που τα αγοραζει, υστερει απο νοημοσυνη! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Λες να μην ειχα αγορασει κινεζικα κινητα ολα αυτα τα χρονια; Το xiaomi με τις μετριες καμερες στα 160 ευρω τοτε και μου παρουσιασε προβλημα στην μητρικη; Ομως και να πιστευει καποιος οτι ειναι παντογνωστης και απολυτος ειναι οτι χειροτερο! Λες να μην γνωριζω τα specs των κινητων; Δεν μπορω να διακρινω τις διαφορες snapdragon και mediatek; Τι εστι 3gb η 4gb ram; Γιατι προσπαθεις να μου την βγεις αληθεια; Ειχαμε προηγουμενα; Ειπα μια γνωμη,θεωρηθηκα off,ωραια μεχρι εκει. Δεν σεβαστηκες την αποψη μου και επιτεθηκες λες και σου βρισαμε το σοι σου. Αντι να απαντησεις σαν τζεντλεμαν πως value for mooney ειναι ελαφρως καλυτερα αρκετα κινεζικα,ομως υστερουν σε σχεση με αλλες σοβαρες εταιριες(samsung,lg.sony,htc κ.α) προσπαθησες να μου επιβαλλεις την αποψη σου με το ζορι.😉 Δεν ειναι οτι καλυτερο ξερεις!
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Τα specs δεν μου λενε τιποτα και δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας αγορας κινητου! Αν γενικα το συνολο σε καποιο κινητο ειναι ακρως ικανοποιητικο, τα λογια και τα περιττα σχολια περιττευουν. Δεν μας εχεις αναφερει μεχρι στιγμης τα δικα σου κριτηρια επιλογης ομως! Δεν νομιζεις οτι θα επρεπε μιας και αγνοεις τα specs? Το ικανοποιητικο ειναι σχετικό με τις εκαστοτε απαιτησεις του καθενα καθως και μεντο βαθος χρονου που εχει σκοπο να το χρησιμοποιησει. Σωστα; Define «ικανοποιητικο» για εσενα σε παρακαλω. Το vfm αν και επιλεγεις να το αγνοεις (δικαιωμα σου) παραμενει παντα μια σοβαροτατη παραμετρος στην αγορα. Οποτε ενας λογος ακομη να αναφερεις στον ενδιαφερομενο τα κριτηρια επικογης σου. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Ειπα μια γνωμη,θεωρηθηκα off,ωραια μεχρι εκει. Δεν σεβαστηκες την αποψη μου και επιτεθηκες λες και σου βρισαμε το σοι σου. Αντι να απαντησεις σαν τζεντλεμαν πως value for mooney ειναι ελαφρως καλυτερα αρκετα κινεζικα,ομως υστερουν σε σχεση με αλλες σοβαρες εταιριες(samsung,lg.sony,htc κ.α) προσπαθησες να μου επιβαλλεις την αποψη σου με το ζορι.😉 Δεν ειναι οτι καλυτερο ξερεις! Τα xiaomi μεχρι και την προηγουμενη γενια ειχαν οντως κακες καμερες,αλλα απο το redmi note 5 συγκεκριμενα αλλαξε αυτο στα φθηνοτερα κινητα της εταιρειας επειδη ανοιξε ξεχωριστο τμημα ειδικα για τις καμερες. Γιαυτο και εχει ανεβει τοσο πολυ τελευταια και στις ναυαρχιδες της. Για τις καμμενες μητρικες,ξερεις ποσα Samsung εχουν παει service για αλλαγη μητρικης?Απειρα. Επισης δεν προσπαθησα εγω να στην βγω,εσυ εισαι αυτη που το συνεχισες.Ναι μεν ειπες την γνωμη σου και πηρες αναλογες απαντησεις,αλλα εσυ το συνεχισες με τις επομενες απαντησεις που εδινες. Σε περιπτωση που ακομα δεν το εχεις παρει χαμπαρι,στο παρον θεμα δεν σχολιαζουμε ποια εταιρεια βγαζει συνολικα τα ποιο καλα κινητα. Μιλαμε για το ποιο κινητο ειναι το καλυτερο συνολικα μεχρι τα 250ευρω.Αν μιλαγαμε για ναυαρχιδες πχ εκει ναι να προτεινουμε πχ το S9/S9+ αντι του Xiaomi mi mix 2s. Να απαντησω ευγενικα και να σεβαστω ενα ατομο το οποιο προκαλει με αυτα που γραφει για ποιο λογο?Αυτο ειναι που ειπες απλα την γνωμη σου και οι αλλοι ''πεσαμε'' να σε φαμε? 1 ώρα πριν, aggeliki 27 είπε Τωρα πειστηκα πως μόνο τα κινεζικα θεωρουνται καλα κινητα! Ειμαι ευτυχισμενη που ανηκω στα μη τσακαλια και ψωνιζω samsung 2 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε Πισω τους ομως κρυβεται ενας κορεατικος κολοσσος!😉 Αν ηταν ετσι,δεν θα ειχαμε τους δυο κορυφαιους στο ειδος τους samsung και apple. Και οχι huawei,xiaomi και αλλες αηδιες! Eκτος αν τα εκατομμυρια του κοσμου που τα αγοραζει, υστερει απο νοημοσυνη! Δηλαδη οχι μονο παραπληροφορεις οτι ενα κινητο ειναι καλυτερο απο ενα αλλο μονο και μονο επειδη εχει το ονομα Samsung,αλλα ειρωνευεσαι και τις προτασεις ολων των υπολοιπων. Και κανεις και υποδειξεις του τι ειναι καλυτερο και τι οχι? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fulgore
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αλλο ενα θεμα που καταστραφηκε απο Xiaomi haters και οχι απο Xiaomi lovers! Εχει γινει κατι σαν επιδημια. Ειναι κολλητικο?
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια. Τωρα που καπως ειναι υπο ελεγχο η ενταση που προκληθηκε,πιστευω πως ηρθε η ωρα να ηρεμησω περισσοτερο τα πνευματα με την παρακατω αποψη μου. Αν ειναι να διαθεσω 200 περιπου,δεν παιρνω κατευθειαν το iphone 6s απο ebay.uk με 12μηνη εγγυηση στα 180 ευρω και το φιγουραρω πολυ πιο ανετα απο καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα; Εκτος αν το xiaomi,leagoo,meizu,lenovo,cubot κλπ εχουν καλυτερη εμπειρια χρησης και φυσικα και image.😅 Επισης με πολυ καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο τα παραπανω κινητα!!! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από aggeliki 27
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Ωραια. Τωρα που καπως ειναι υπο ελεγχο η ενταση που προκληθηκε,πιστευω πως ηρθε η ωρα να ηρεμησω περισσοτερο τα πνευματα με την παρακατω αποψη μου. Αν ειναι να διαθεσω 200 περιπου,δεν παιρνω κατευθειαν το iphone 6s απο ebay.uk με 12μηνη εγγυηση στα 180 ευρω και το φιγουραρω πολυ πιο ανετα απο καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα; Εκτος αν το xiaomi,leagoo,meizu,lenovo,cubot κλπ εχουν καλυτερη εμπειρια χρησης και φυσικα και image.😅 Στειλε μου link γιατι το θελω εγω σε αυτη την τιμη. Εξακολουθεις να μην μας εχεις αναφερει τα κριτηρια επιλογης σου στα amdroid. Βασικα οχι σε εμας. Στον ενδιαφερομενο Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα