saruman123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Τι να το κάνεις όταν σου κρατάει 2:30 ώρες sot ; Τι να προλάβεις να χαρείς; Εγώ στα λέω αυτά σαν κάτοχος, όχι σαν άκυρος που έχει διαβάσει κάτι στο ιντερνετ. Με την ΙΔΙΑ χρήση και το Galaxy S9 βγάζω 5 ώρες πλέον. Με την ίδια χρήση και το Nexus 5X έβγαζα 3.40 Τι να το κάνεις αν είναι να έχεις μόνιμα ένα powerbank πάνω σου; Ναι βρε το ξέρω ότι το είχες. Υπάρχουν μερικά θεματακια στο κινητό αλλά.....
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 minute ago, saruman123 said: Ναι βρε το ξέρω ότι το είχες. Υπάρχουν μερικά θεματακια στο κινητό αλλά..... Αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία και ήταν λιιιιιιιιιιγο πιο μικρό, θα ήταν κινητάρα πανίσχυρη σ αυτά τα λεφτά.
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία και ήταν λιιιιιιιιιιγο πιο μικρό, θα ήταν κινητάρα πανίσχυρη σ αυτά τα λεφτά. Μπορεί να κοιτάξει το mi6. Σε γερμανικό site το έχει 326€(global). Η κανένα μεταχειρισμένο. 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Έχει βγει τούτο; Θέλει ακόμα νομίζω. μολις βγηκε το εχει το eglobal central 1
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πάντως δεν παύει να είναι καλύτερο από το note 5..... Περαν της λιγο καλυτερης καμερας/επεξεργαστη και της 2κ οθονης(που λειτουργει εις βαρος της μπαταριας)και αντε πες και λιγο στον ηχο απο τα ηχεια σε τι ειναι καλυτερο απο το Note 5? Στην θυρα ακουστικων που δεν εχει? Στην μικροτερη(σε ιντσες)οθονη και μεγαλυτερο ογκο του? Στην χειροτερη μπαταρια/αυτονομια? Που ειναι χειροτερο σε updates και security patches? Που δεν εχει ραδιοφωνο και ir blaster? Καλα τα παραπανω specs αλλα οταν υστερει σε αυτονομια/μπαταρια,σε εργονομια και σε χρησιμα πραγματα οπως θυρα ακουστικων και ραδιοφωνο και αναβαθμισεις,ε τοτε δωρο αδωρο τα καλυτερα specs Γιαυτο και επεσε τοσο πολυ η τιμη του,και μιας και επεσε και το Google Pixel και G6 στα χρηματα αυτα,γιαυτο και δεν το παιρνει κανεις. Ασε που και ναυαρχιδα να θελει καποιος πλεον στα 300ευρω παιζει και το Nokia 8 με snap835,2κ οθονη και stock android+θυρα ακουστικων. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fulgore
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το mi a2 παλι γυρναμε περιπου στα ιδια, οχι θυρα ακουστικων, ιδια μπαταρία. Αλλα πιο καινουργιο με πιο καλη υποστηριξη. Το νοκια 8, καλο μεν αλλα το ματι δεν το θέλει, με ξενερωνει η ελλεψη πρωτοτυπίας σχεδιασμού, συν μερικα κολλήματα με το αναγνωστη δαχτυλικου αποτυπώματος. .
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 35 λεπτά πριν, akamar είπε Μην πάρεις το elephone . Έχει πολύ κακή ποιότητα κατασκευής Αυτο το ειχα απορριψει εξαρχης. Το θεμα το χω πολυ καιρο ανοιχτο, απλα ξαναγραφω εδω για να μην χαλαω αλλωνων θεματα.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Έχει βγει τούτο; Θέλει ακόμα νομίζω. Βρηκα αυτο εγω https://www.game-show.gr/shop/cablexpert-καλώδιο-μετατροπής-usb-3-1-type-c-σε-θύρα-3-5mm-male-υπο/?ref=bestprice.gr Δεν το λεω για το htc, γενικα απλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 10 minutes ago, Liverpool89 said: Βρηκα αυτο εγω https://www.game-show.gr/shop/cablexpert-καλώδιο-μετατροπής-usb-3-1-type-c-σε-θύρα-3-5mm-male-υπο/?ref=bestprice.gr Δεν το λεω για το htc, γενικα απλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει Αν μπορείς να πας εκεί και να το δοκιμάσεις, θα είναι καλή φάση. Πολλοί δοκίμασαν να πάρουν αρκετά τέτοια και δεν τους δούλευαν καν πάντως, οπότε προσοχή 😛 1
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Samsung galaxy A5 2017 Το καλυτερο για την τιμη του! Καλυτερο Image,καλυτερες καμερες,καλυτερη μπαταρια,χαμηλοτερο sar σε σχεση με μερικα κινεζικα και φυσικα super amoled οθονη. Το εχει μια φιλη μου και ισως το παρω και εγω.😉 Η γνωμη μου ειναι μακρια απο κινεζιες.😃 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από aggeliki 27
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Περαν της λιγο καλυτερης καμερας/επεξεργαστη και της 2κ οθονης(που λειτουργει εις βαρος της μπαταριας)και αντε πες και λιγο στον ηχο απο τα ηχεια σε τι ειναι καλυτερο απο το Note 5? Στην θυρα ακουστικων που δεν εχει? Στην μικροτερη(σε ιντσες)οθονη και μεγαλυτερο ογκο του? Στην χειροτερη μπαταρια/αυτονομια? Που ειναι χειροτερο σε updates και security patches? Που δεν εχει ραδιοφωνο και ir blaster? Καλα τα παραπανω specs αλλα οταν υστερει σε αυτονομια/μπαταρια,σε εργονομια και σε χρησιμα πραγματα οπως θυρα ακουστικων και ραδιοφωνο και αναβαθμισεις,ε τοτε δωρο αδωρο τα καλυτερα specs Γιαυτο και επεσε τοσο πολυ η τιμη του,και μιας και επεσε και το Google Pixel και G6 στα χρηματα αυτα,γιαυτο και δεν το παιρνει κανεις. Ασε που και ναυαρχιδα να θελει καποιος πλεον στα 300ευρω παιζει και το Nokia 8 με snap835,2κ οθονη και stock android+θυρα ακουστικων. Για τα specs εννοούσα. Τα "προβλήματα" που έχει τα γνωρίζουμε,αν θεωρούνται μερικά προβλήματα..... 1 ώρα πριν, aggeliki 27 είπε Samsung galaxy A5 2017 Το καλυτερο για την τιμη του! Καλυτερο Image,καλυτερες καμερες,καλυτερη μπαταρια,χαμηλοτερο sar σε σχεση με μερικα κινεζικα και φυσικα super amoled οθονη. Το εχει μια φιλη μου και ισως το παρω και εγω.😉 Η γνωμη μου ειναι μακρια απο κινεζιες.😃 Ενώ τα Samsung εεεε δεν είναι κινέζικα!!!! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από saruman123
aggeliki 27 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για τα specs εννοούσα. Τα "προβλήματα" που έχει τα γνωρίζουμε,αν θεωρούνται μερικά προβλήματα..... Ενώ τα Samsung εεεε δεν είναι κινέζικα!!!! Πισω τους ομως κρυβεται ενας κορεατικος κολοσσος!😉 Αν ηταν ετσι,δεν θα ειχαμε τους δυο κορυφαιους στο ειδος τους samsung και apple. Και οχι huawei,xiaomi και αλλες αηδιες! Eκτος αν τα εκατομμυρια του κοσμου που τα αγοραζει, υστερει απο νοημοσυνη! Καλη συνεχεια και καλη τυχη στην επιλογη του κινητου στο μελος Liverpool89. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από aggeliki 27
cloud13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, aggeliki 27 είπε Eκτος αν τα εκατομμυρια του κοσμου που τα αγοραζει, υστερει απο νοημοσυνη! Το 50-70% που τα αγοραζει τσακαλια δεν τα λες παντως αν εχεις ερευνησει εστω και 1 ωρα την τεχνολογια της εποχης και τον ανταγωνισμο. Επισης η εκφραση ειναι υστερει σε Το νοημα εν ετει 2018 ειναι να αγοραζεις κατι εν γνωσει σου για οτι σου παρεχει και κρινοντας οτι ειναι οτι καλυτερο μπορουν να αγορασουν τα χρηματα σου. Οχι ''μου πε η φιλη, μα το αγοραζουν εκατομμυρια κλπ κλπ'' . Σεβαστη η καθε αποψη αλλα σε τεχνολογικο φορουμ να πλασαρεις το Α5 του 2017 στα 220 σκρουτζατη τιμη κιολας, ειναι σαν να σου προτεινω καμπινγκ στον Καλαμο για λουξ διακοπες.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aggeliki 27 είπε Samsung galaxy A5 2017 Το καλυτερο για την τιμη του! Καλυτερο Image,καλυτερες καμερες,καλυτερη μπαταρια,χαμηλοτερο sar σε σχεση με μερικα κινεζικα και φυσικα super amoled οθονη. Το εχει μια φιλη μου και ισως το παρω και εγω.😉 Η γνωμη μου ειναι μακρια απο κινεζιες.😃 Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Για να σε διευκολυνω παντως απο αυτα που γραφεις παραπανω το A5 2017 σε σχεση με το redmi note 5 στα μονα που ειναι καλυτερο ειναι στην amoled οθονη(οχι σε αναλυση και ιντσες μιας και ειναι χειροτερο)και στο χαμηλοτερο Sar. Το πιο αστειο ειναι οτι λες καλυτερη μπαταρια το A5 2017 που εχει 3000 μπαταρια σε σχεση με το redmi note 5 που εχει 4000 μπαταρια.Δηλαδη ενταξυ ειπαμε,μην το τερματισουμε κιολας.... Τελος φιλικη συμβουλη αλλα οταν προτεινουμε σε καποιον κατι,καλο ειναι να εχουμε μια προσωπικη αποψη απο αυτα που προτεινουμε. Το να προτεινεις ενα κινητο που δεν το εχεις καν αλλα και να το συγκρινεις και να το βγαζεις καλυτερο παλι απο κινητα που δεν γνωριζεις,δεν βοηθαει καπου. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fulgore 4
Donalhioy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Το να προτεινεις ενα κινητο που δεν το εχεις καν αλλα και να το συγκρινεις και να το βγαζεις καλυτερο παλι απο κινητα που δεν γνωριζεις,δεν βοηθαει καπου. παιζει να εβγαλες εκτος το 90% του φορουμ ετσι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα