Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ad276 είπε

Δεν ηρθα σε αντιπαραθεση ομως με εσενα.

Κατι συνηθεις υποπτοι,κατι μακιαβεληδες θηχτηκαν αλλα τωρα μουγκα στη στρουγκα.......

Δεν εχει σημασια με ποιον ηρθες σε αντιπαραθεση.

Πρεπει να εχουμε πτυχια και επαγγελματικες γνωσεις για να εκφερουμε αποψη σε κατι?

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, 26ska είπε

Το LG άποψη μου είναι το πιο πλήρες και το πιο όμορφο. Ε όχι και πρόχειρο το g6. 

Το μονο καλο ειναι ότι ειναι αδιαβροχο και ενα αρνητικο δεν εχει πολυ καλη μπροστινη καμερα.

Το ασπρο οντως τα σπαει, αλλα σπανιο και για 64gb ξεφευγει η τιμη του

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν εχει σημασια με ποιον ηρθες σε αντιπαραθεση.

Πρεπει να εχουμε πτυχια και επαγγελματικες γνωσεις για να εκφερουμε αποψη σε κατι?

Οχι βεβαια απλα πρεπει να εισαι γνωστης του αντικειμενου εστω και απο χομπι.Αλλα η συμπεριφορα μερικων δειχνει οτι μιλανε εξπερτς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Το μονο καλο ειναι ότι ειναι αδιαβροχο και ενα αρνητικο δεν εχει πολυ καλη μπροστινη καμερα.

To 64gb μοντελο ειναι το Ασιατικο μοντελο που δεν το καλυπτει η Ευρωπαικη εγγυηση.

Κατα τα αλλα ηταν value for money το G6 οσο καιρο δεν εβρισκες αλλη ναυαρχιδα στα χρηματα αυτα λογω του αδιαβροχου,της wide ρης καμερας και της 2κ οθονης.

Πλεον που μπορεις να βρεις στα ιδια χρηματα Sony XZ1 compact,nokia 8,pixel xl κλπ εχασε το value for money του.

Παρα πολλοι μαλιστα το εδωσαν το G6(μεταξυ αυτων και εγω) γιατι εκανε 1.5χρονο για να παρει 1 αναβαθμιση απο την αρχικη 7.0 που ειχε περυσι τον Φεβρουαριο που βγηκε και το skin της LG γενικα(παρολο που μπορεις να κρυψεις τις εφαρμογες της)ειναι απο τα πιο χειροτερα της αγορας.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Το Nokia 8 ομως εχει κακή (για τα σημερινα δεδομενα) πισω κάμερα! Ελπιζω να το γνωριζεις αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το Nokia 8 ομως εχει κακή (για τα σημερινα δεδομενα) πισω κάμερα! Ελπιζω να το γνωριζεις αυτο.

Το 2017 βγηκε με διπλη καμερα και εχω δει φωτο που ειναι οντως πολυ καλές.

Χαλβαδιαζω και το νοκια 7+ αλλα εχει μικροτερο επεξεργαστη. Δεν ειπα οτι θελω επιδοσεις dslr, αλλα να βγαζω καλη φωτογραφια. Το g6 δεν εχει καλη μπροστινη καμερα και δεν μπορω να καταλαβω γιατί αφου βολεψε η κανερες να ναι παράλληλες, στο g7 το αλλαξανε;

Στα 300 που μπορω μα διαθεσω οι επιλογες μου ωστε να χω ενημερωσεις, καλο επεξεργαστη, 64gb, καλη σχετικα καμερα δεν είναι πολλες.

Εχουμε και λεμε επειδη μπηκε ακομα ενας υποψιφιος.

Νοκια 8 με ολα τα θετικά και ας είναι του 17, αλλα με καθαρο αντροιτ.

Νοκια 7+ λιγο πιο ακριβο, με εμφανης βελτιωμενη εμφανιση, αλλο επεξεργαστη, του 18.

Xiaomi redmi note 5 που ειναι το 18, διπλη καμερα αλλα οχι τοσο καλη οσο του νοκια, συν ολα τ αλλα θετικα που εχουν, αλλα σημερα που εκανα μια βολτα στο σκρουτζ και μπεστ πραις ανεβηκε η τιμη του, οπως ειπα απο το youhou που ηταν να το παρω δεν το εχει προς το παρων

Αλλη προταση δεκτη.

Το lg g6 δεν μου εκατσε σαν κινητο.

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις έως περίπου το τέλος Αυγούστου(τέλος εκπτώσεων), γιατί πιθανόν να βγει καμιά καλή ευκαιρία στα χρήματα αυτά. Βέβαια, καλό είναι να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις από πριν(και αν βγει κάτι εξαιρετικά καλό την τελευταία στιγμή , βλέπεις και  κάνεις) .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

To Note 5 εχει καλυτερη καμερα απο το Nokia 8.

Σιγουρα; το ενα τραβαει 4kβιντεο και εχει εστιαση με λειζερ (αν τα ειδα σωστα στις παρουσιασεις)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Σιγουρα; το ενα τραβαει 4kβιντεο και εχει εστιαση με λειζερ (αν τα ειδα σωστα στις παρουσιασεις)

Η δυνατοτητα βιντεο 4k ειναι περισσοτερο θεμα επεξεργαστη (ως ισχυ και ως εγγενη υποστηριξη). Η ποιοτητα πια του βιντεο ειναι αλλο θεμα. Οπως και η ποιοτητα των φωτο. 

Αναφερομουν παντως στην ποιοτητα των φωτο.

Τα συστηματα εστιασης και η αποδοτικοτητα του καθενος ειναι μεγαλη ιστορια για να την πιασουμε εδω.

Με αισθητηρα 13mp με μολις 1,12μm/pixel δεν μπορει εκ κατασκευης να ειναι το ιδιο καλη με αλλες μεγαλυτερης επιφανειας pixels. Το redmi note 5 φοραει samsung αισθητηρα (S5K2L7) μεγεθους pixel 1.4μm ο οποιος εχει pixels 25% μεγαλυτερα απο τον Sony IMX258 του Nokia 8. Δεν το λες και μικρη διαγορα την στιγμη που σε ιδιας τεχνολογιας αισθητηρες... το μέγεθος μετραει!

https://www.dxomark.com/nokia-8-review-nokias-return-high-end-segment/

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Τελικα πηρα  το xiaomi redmi note 5 64gb, απο σκρουτσομαγαζο. 

Πολυ καλη πρώτη αισθηση, πολυ ικανοποιητικο πιασιμο. 

Το σκαλιξα λιγο και το αφησα γιατι η δικια μου σιμ ειναι micro και αυτο παιρνει nano.

Αποριες.

Οταν παω για σιμ, να ζητησω καινουργια; 

Ποιον φορτιστη πρεπει να αγορασω για γρηγορη φορτιση.

Πως θα συγχρονισω τα δεδομενα του παλιου κινητου με το καινουργιο.

Αυτα μεχρι στιγμης. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, daPro είπε

Εγώ έκοψα μόνος μου την σιμ κ δουλεύει μια χαρά..

Η βλακεια ειναι πως σημερα ειναι κλειστα τα μαγαζια, μια στραβη να γινει θα μεινω χωρίς τηλεφωνο. Και αυριο μέρα ειναι.

Δημοσ.
5 hours ago, Liverpool89 said:

Καλημερα. Τελικα πηρα  το xiaomi redmi note 5 64gb, απο σκρουτσομαγαζο. 

Πολυ καλη πρώτη αισθηση, πολυ ικανοποιητικο πιασιμο. 

Το σκαλιξα λιγο και το αφησα γιατι η δικια μου σιμ ειναι micro και αυτο παιρνει nano.

Αποριες.

Οταν παω για σιμ, να ζητησω καινουργια; 

Ποιον φορτιστη πρεπει να αγορασω για γρηγορη φορτιση.

Πως θα συγχρονισω τα δεδομενα του παλιου κινητου με το καινουργιο.

Αυτα μεχρι στιγμης. 

Καλορίζικο !

Τσέκαρε και αυτό από ένα παιδί εδώ στο forum που το ανέβασε χθες η  προχθές.

https://imgur.com/a/48eL8nN 

Η πρώτη φωτο είναι με την stock camera του κινητού, η δεύτερη με gcam.

Το προφίλ του παιδιού είναι αυτό https://www.insomnia.gr/profile/221855-georsev/ στείλτου και πες του να σου πει τον τρόπο για να περάσεις την gcam γιατί νομίζω κάτι πρέπει να φτιάξεις πρώτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...