Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το elephone P8 το χει δοκιμασει κανεις? Απο καμερα τι λεει? Δεν θελω να παρω καποιο Samsung huawei, γιατι τωρα εχω το huawei p8lite 2015 και θελω να αλλαξω εταιρια.

Το χω δει απο το σκρουτζ 

https://www.skroutz.gr/s/12653657/Elephone-P8-2017-64GB.html

Οποια αλλη προταση δεχτη.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν θέμα στην rom και στην αυτονομία.

Για να μην πω για τον επεξεργαστή (mtk).

Το μόνο θετικό είναι ότι έχει καλή μπροστινή κάμερα για Selfie,ασχέτως αν είναι καλός ο αισθητήρας ή όχι. Αν είναι κακής ποιότητας πάντως, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να βγάζεις τις φωτογραφίες με καλό φως.

Βαλε αλλά 25€ και πάρε το Motorola Moto G5s Plus και θα έχεις ένα σοβαρό κινητό.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Δεν το ηξερα αυτο και πραγματικα ειναι ενα αρνητικο.

Το μοτορολα δεν το ειχα καν στο νου, πολυ ομορφο και ωραιο. Ειδα οτι βγαινει σε 3gb ram αλλα 4gb ram, λογικα βλέπω το δευτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα γιατί να πας στα 3gb αφού έχει τα ίδια λεφτά και το 4gb!

Το moto έχει stock android, έξτρα θέση για την sd χωρίς να θυσιάσεις κάποια slot sim ,διετή εγγύηση, ωραία οθόνη ,καλή κάμερα μια χαρά για τα λεφτά του.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, driverpit είπε

Υπάρχουν  αρκετές επιλογές σε αυτά τα χρήματα το Moto G5 Plus που σου πρότειναν ποιο πάνω 

xiaomi redmi note 4   4/64 

https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Εγώ του πρότεινα το G5S plus,αυτό που του λες εσύ είναι το άλλο,είναι και λίγο χοντροκομμένο (ανάλογα τα γούστα).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Εγώ του πρότεινα το G5S plus,αυτό που του λες εσύ είναι το άλλο,είναι και λίγο χοντροκομμένο (ανάλογα τα γούστα).

Αυτό εννοούσα και εγώ  G5S plus εκ παραδρομής ξέχασα να βάλω το s

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, driverpit είπε

Αυτό εννοούσα και εγώ  G5S plus εκ παραδρομής ξέχασα να βάλω το s

Ok.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.

Μεσα στην αργοπορία να παρω κινητο, ηρθανε αλλα εξοδα, εκατσα και ειδα βιντεακια με παρουσιασεις του note  4 και mi a1, εχω διαβασει πολλα θεματα με τα δυο κινητα.

Ειμαι αναμεσα στα δυο, ειδικα τωρα που στο δευτερο εχει πέσει η τιμη του. Δεν ειμαι φαν να χω μια hi tech συσκευη, απλα να κανω τα βασικα, τωρα με πολυαπασχολει η μπαταρια. Με το τωρινο huawei p8lite δεν βγαζει ουτε 4ωρο χρησης με ίντερνετ, καλα με πλοηγηση ουτε 1ωρα.

Παλια ειχα ενα coolpad που το χα περασει ρομ της xiaomi και μου φαινοταν πολυ βατη και γρηγορη. Με χρηση βιντεο και ίντερνετ εβγαζε 4 μερες, ενω η καμερα δεν ηταν τοσο καλη αλλα δεν με απασχολουσε.

Οποτε το μονο που εχω ενδιασμους ειναι αν οι δυο καμερες θα μου προσφερουν κατι, αλλιως το αφηνω και παιρνω το note 4 που στα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Καλησπερα και παλι.

Μεσα στην αργοπορία να παρω κινητο, ηρθανε αλλα εξοδα, εκατσα και ειδα βιντεακια με παρουσιασεις του note  4 και mi a1, εχω διαβασει πολλα θεματα με τα δυο κινητα.

Ειμαι αναμεσα στα δυο, ειδικα τωρα που στο δευτερο εχει πέσει η τιμη του. Δεν ειμαι φαν να χω μια hi tech συσκευη, απλα να κανω τα βασικα, τωρα με πολυαπασχολει η μπαταρια. Με το τωρινο huawei p8lite δεν βγαζει ουτε 4ωρο χρησης με ίντερνετ, καλα με πλοηγηση ουτε 1ωρα.

Παλια ειχα ενα coolpad που το χα περασει ρομ της xiaomi και μου φαινοταν πολυ βατη και γρηγορη. Με χρηση βιντεο και ίντερνετ εβγαζε 4 μερες, ενω η καμερα δεν ηταν τοσο καλη αλλα δεν με απασχολουσε.

Οποτε το μονο που εχω ενδιασμους ειναι αν οι δυο καμερες θα μου προσφερουν κατι, αλλιως το αφηνω και παιρνω το note 4 που στα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

Για μένα προσωπικά στο mi a1 αξίζει μόνο ότι έχει stock  android,σε ότι άλλο έχει σχέση πας στο note 4 .

Στην κάμερα δεν θα δεις την τρελή διαφορά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Ακομα μετα απο τοσο καιρο. Τωρα αξιώθηκα να μαζεψω κανενα παραπανισιο €.

Ειδα οτι βγηκανε πιο καινουργια κινητα. Το ποσο μενει το ιδιο.

Ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα.

Huawei mate 10 lite dual sim 64gb

Or

Xiaomi redmi note 5

Πιο απο τα δυο ειναι πιο καλο. Με ενδιαφερει η καμερα. Πηγα ειδα μερικα στο παμπλικ και ελεγα ειμαι πισω απο το θεο με το κινητο που εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...