Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι γεράκος ο καημένος και ζεί με τη γυναίκα του, θέλω να τον εξυπηρετήσω... τι να κάνω!

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πως το χάνει το σήμα δηλαδή; Καλά έχει τέτοιο θέμα κ δεν έχει διορθωθεί από την εταιρία;
Tα broadlink που λες τι είναι;

Αποσυνδέεται από το WiFi κ θέλει σεταρισμα από το μηδέν. Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις πρόσβαση στο Κουμπί του

Broadlink είναι μάρκα που έχει αντίστοιχες συσκευές (όχι ντουι)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Κάθε πότε πρέπει να το κάνει αυτό; Μήπως να ανεβαίνεις να τα ανάβεις με το χέρι; Να ανοίγεις και κανέναν παράθυρο, καμιά τηλεόραση, γενικά να μη φαίνεται κλειστό το σπίτι.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αποσυνδέεται από το WiFi κ θέλει σεταρισμα από το μηδέν.

Moυ φαίνεται λίγο περίεργο που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό θέμα... το έχεις ψάξει να βρεις τι φταίει; Ίσως να χρειάζεται κάποιο update;

Δημοσ.

Είναι τόσο φθηνά που δεν έχει νόημα να τρως την ψυχή σου. Τα broadlink είναι σούπερ όποτε έχω πάρει καμία δεκαριά από αυτά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zoranb είπε

Δε θέλει να βάλει μπρίζες γιατί θα του χαλάσουν την αισθητική :wacko:

θα του χαλαν την αισθητηκη οταν δε θαναι μεσα?

πατε να κανετε τα ευκολα δυσκολα. ας βαλει ενα timer σε ενα φωτιστικο με μια λαμπα λεντ ναναβει 2 ωρες τη μερα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Αποσυνδέεται από το WiFi κ θέλει σεταρισμα από το μηδέν. Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις πρόσβαση στο Κουμπί του

Broadlink είναι μάρκα που έχει αντίστοιχες συσκευές (όχι ντουι)

Σε ποιο sonoff αναφερεσαι συγκεκριμενα?

Παντως εγω εχω 8 sonoff διακοπτες που χειριζομαι φωτισμο, γκαραζοπορτες, θερμοσιφωνα και δεν ειχα καποιο θεμα εδω και παρα πολλους μηνες που τα χω στην δουλεψη μου. Και απο οτι βλεπω εχουν και μεγαλο fan base...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Σε ποιο sonoff αναφερεσαι συγκεκριμενα?

Παντως εγω εχω 8 sonoff διακοπτες που χειριζομαι φωτισμο, γκαραζοπορτες, θερμοσιφωνα και δεν ειχα καποιο θεμα εδω και παρα πολλους μηνες που τα χω στην δουλεψη μου. Και απο οτι βλεπω εχουν και μεγαλο fan base...

Αυτο που πουλανε στο Banggood. Πληρως απογοητευτικό, ομοίως και το αντιστοιχο στο ντουι. Τι να πω μπορει να μη συμπαθούν το ΖΤΕ ρουτερ μου αλλα και σε άλλο πουυ τα εβαλα μετα απο εμενα (ενα technicolor) τα ιδια έκανε το sonoff

Δημοσ.

Ο τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό είναι με έξυπνες λάμπες, εμένα μου έρχεται στο μυαλό το σύστημα philips hue. Εγώ αυτό που συμβουλεύω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να του ανάβεις τα φώτα από το δικό σου σπίτι. Ας πάρει μία πρίζα με χρονοπρογραμματισμό να την προγραμματίσει να ανάβει το φώς το διάστημα που θέλει.

Δημοσ.

Βασικά κάποια από αυτά που αναφέρθηκαν (πχ πι broadlink που το ξέρω σίγουρα) έχουν λειτουργία για random άναψε σβήσε φώτων το οποίο είναι με διαφορά το καλύτερο και δε θα παιδευτεί κ ο ts

4060C7DE-ACD6-4AC5-9C87-6716CBE51F33.png

• Like 1
Δημοσ.

Από όλα αυτά παιδιά ποιό έχει το πιό εύχρηστο interface για να το σετάρει κάποιος; Έχετε γνώμη επαυτού;

3 ώρες πριν, manolis115 είπε

Ο τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό είναι με έξυπνες λάμπες, εμένα μου έρχεται στο μυαλό το σύστημα philips hue. Εγώ αυτό που συμβουλεύω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να του ανάβεις τα φώτα από το δικό σου σπίτι. Ας πάρει μία πρίζα με χρονοπρογραμματισμό να την προγραμματίσει να ανάβει το φώς το διάστημα που θέλει.

Mε χρονο προγραματισμό όμως θα ανάβουν οι λάμπες τα ίδια χρονικά διαστήματα κάθε μέρα, εάν κάποιος παρακολουθεί κ βλέπει πως ανάβουν τα συγκεκριμένα διαστήματα οι λάμπες νομίζω θα ψυλιαστεί πως υπάρχει timer. Ενώ εάν του της ανάβω εγώ κατά το δοκούν νομίζω πως αυτό θα δώσει μια καλύτερη ασφάλεια... τι λέτε;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Βασικά κάποια από αυτά που αναφέρθηκαν (πχ πι broadlink που το ξέρω σίγουρα) έχουν λειτουργία για random άναψε σβήσε φώτων το οποίο είναι με διαφορά το καλύτερο και δε θα παιδευτεί κ ο ts

Βρε φίλε μπορείς να ποστάρεις συγκεκριμένο link με τα προϊόντα της brodlink που προτείνεις για να ξέρω για ποιά ακριβώς λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...