Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τι τρόπος υπάρχει ώστε να ανάβουν τα φώτα ενός ορόφου -για λόγους ασφαλείας- από άλλον όροφο;

Δεν εξηγεις για τι το θες, αλλα πχ σε μεζονετα, μπορεις να βαλεις στο ενα σημειο της σκαλας αισθητηρα ωστε να αναβει ενα προσωρινο φως για να μπορεσει να δεις τον διακοπτη για το φως.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ συγνώμη. Πρόκειται για το γείτονα -από κάτω- ο οποίος επειδή θα λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ρωτάει εάν μπορώ να του ανάβω κάποια φώτα ώστε να μην φαίνεται η απουσία του. Γίνεται π.χ. με τηλεκοντρόλ ή με άλλο τρόπο να ανάβω τα φώτα στο σαλόνι του κ στην κρεββατοκάμαρα; Δεν θέλω timer, θέλω να μπορώ κατά το δοκούν να τα ανάβω εγώ!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Υπάρχει λαμπα με τηλεχειριστήριο.. Εγω πηρα μια για πλακα απ το πρακτικερ, νομιζα οτι δε θα δούλευε. Δουλεύει όμως και είναι τέλεια. Εχει πολλα χρώματα τα οποια τα ρυθμιζεις απο το τηλεχειριστήριο, ρυθμιζεις και την ένταση του φωτός. Βέβαια δεν ειναι και το πεντακάθαρο φως, αλλα εντάξει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wifi διακοπτη στα φωτα που θελει να αναβεις ή   wifi πολυμπριζο στο οποιο θα βαλει τπτ επιδαπεδια φωτιστικα ή λαμπα με  wifi.

Λυσεις με τηλεχειριστηριο πιθανον να μην δουλεψουν γτ οπως τα λες θα παρεβαλετε η "πλακα" και συνηθως απαιτουν οπτικη επαφη

Επεξ/σία από solton57010
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, solton57010 είπε

wifi διακοπτη στα φωτα που θελει να αναβεις ή   wifi πολυμπριζο στο οποιο θα βαλει τπτ επιδαπεδια φωτιστικα ή λαμπα με  wifi.

Λυσεις με τηλεχειριστηριο πιθανον να μην δουλεψουν γτ οπως τα λες θα παρεβαλετε η "πλακα" και συνηθως απαιτουν οπτικη επαφη

Oι WiFi διακόπτες που αναφέρεις πως θα λειτουργούν;
Πως μπορώ να ξέρω εάν το τηλεχειριστήρια όντως δεν "περνούν" το εμπόδιο της πλάκας του ορόφου;

28 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπριζες με τηλεχειρισμό. Κυκλοφορεί τριάδα με το τηλεχειριστήριο γύρω στο 20αρικο

Δε θέλει να βάλει μπρίζες γιατί θα του χαλάσουν την αισθητική :wacko:

Δημοσ.

Μια Xiaomi yeelight κάνει αυτό που θες.

Τη συνδέεις στο wifi και την ανοιγοκλείνεις από την άλλη άκρη του κόσμου μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σου. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ τον ενοχλούν οι μπριζες που δε φαίνονται καν άσχημες δε θα τον ενοχλήσει αυτή η μπουρουχα της itead?

hahaha! Παρεπιπτόντως προσοχή χάνει το σήμα του και αυτό και το sonoff της ίδιας εταιρείας και πολλές φορές η εφαρμογή κάνει τα δικα της. εγώ τα ξήλωσα κ πήγα στα broadlink 

Δημοσ.

Πως το χάνει το σήμα δηλαδή; Καλά έχει τέτοιο θέμα κ δεν έχει διορθωθεί από την εταιρία;
Tα broadlink που λες τι είναι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skipperas είπε

Μια Xiaomi yeelight κάνει αυτό που θες.

Τη συνδέεις στο wifi και την ανοιγοκλείνεις από την άλλη άκρη του κόσμου μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σου. 

Αυτο να του πεις, να παρει μονος του τις λαμπες να τον βοηθησεις στις ρυθμισεις και αφου δειτε πως δουλευουν ολα κανονικα ας αναβει κλεινει τις λαμπες οπως θελει ο ιδιος.
Συμβουλη δικια μου, μην μπλεξεις εσυ με τετοια ευθυνη, μπορει να μπουν και να μην το καταλαβεις καν, τι θα πεις μετα; Την ευθυνη στον ιδιοκτητη παντα, υπαρχουν πολλα αδυναμα μωρακια που παντα θα φταιει ο αλλος για τις δικες τους μαλακιες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...