Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια κάμερα gopro session 5 και ψάχνω για drone χωρίς κάμερα να προσαρμωσω την go pro. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο αξιόλογο μέχρι 150 ευρώ ? Μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση για χαβαλέ.. Θα προτιμούσα το drone να διαθέτει τηλεχειριστήριο ώστε από το κινητό να βλέπω τι τραβάει η gopro. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ναι 150 ευρω πεταμενα. Ερασιτεχνικη η οχι ληψη... χωρις gimbal, χωρις live μεταδοση εικονας... απλα θα ειναι ο ορισμος της απογοητευσης το αποτελεσμα και κανεις δεν ξερει αν θα ξαναδεις την gopro η το drone. 350 περιπου κανει ενα Xiaomi drone κομπλέ απο ολες τις αποψεις.

Εγω πηγα απευθειας σε ολοκληρωμενη λυση και δεν μετανοιωσα ουτε στιγμη τα φραγκα που εδωσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kornilios008 είπε

Καλησπέρα έχω μια κάμερα gopro session 5 και ψάχνω για drone χωρίς κάμερα να προσαρμωσω την go pro. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιο αξιόλογο μέχρι 150 ευρώ ? Μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση για χαβαλέ.. Θα προτιμούσα το drone να διαθέτει τηλεχειριστήριο ώστε από το κινητό να βλέπω τι τραβάει η gopro. Ευχαριστώ 

Φίλε προτείνω να κρατήσεις τα λεφτά σου και να μν τα πετάς σε drone.. 

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι εχεις τη μηχανη και δεν αξιζει να παρεις κατι με αλλη καμερα

αν ησουν κοντα θα σου εδειχνα τι θα μπορουσες να παρεις ....κυριως πρεπει να αντεχει στο ξυλο ..κακομεταχειρηση γιατι τα περισσοτερα οταν πεσουν μετα

η πετιουνται η επισκευαζονται .....και ειναι ακριβα ...300-350 εως 600

ριξε μια ματια αν θελεις για το f450 dji ....το οποιο ειναι πολυ στιβαρη κατασκευη.....δεν εχει εμφανιση αλλα αξιζει τα χρηματα του και ειναι

αναβαθμισημο.....βαση για τη gopro δεν θα χρειαστεις αμεσα αλλα μολις μαθεις να πετας βρισκεις μια κινεζια ευκολα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...