fearless Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπερα, θελω να μετανομασω ολα μου τα cover που εχω στα mp3 μου, σε ''cover.jpg'' πως μπορω να το κανω;
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εννοείς το embbeded cover art που είναι μέσα στο mp3 ή κάποια εικόνα που είναι στους φάκελους; Το 2ο το καταλαβαίνω και είναι εύκολο, το 1ο όμως δε βλέπω για ποιο λόγο να γίνει κάτι τέτοιο ούτε και νομίζω να γίνεται. Ε κάθε περίπτωση το tagscanner είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διαχείρισης mp3 id3tags και μαζική μετονομασία αρχείων και διόρθωση tags.
fearless Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, micos000 είπε Εννοείς το embbeded cover art που είναι μέσα στο mp3 Ναι εχω ενσωματωμενα cover σε καθε mp3 μου. 10 ώρες πριν, micos000 είπε ή κάποια εικόνα που είναι στους φάκελους; Δεν εχω covers στους φακελους με τα mp3. 10 ώρες πριν, micos000 είπε το 1ο όμως δε βλέπω για ποιο λόγο να γίνει Νομιζω καποιοι Music Players σε windows και linux για να δουν και να σου δειξουν cover art πρεπει τα covers να εχουν την ονομασια ''cover.jpg'' και σκεφτηκα να τα κανω πχ με το mp3tag. Τελικα πιστευω οτι τα καταφερα και τωρα τα cover με ονομα ''folder'' τα εκανα ''cover.jpg'' πηγαινοντας: Tools/Options/Tag Sources και εκει που λεει ''Default file name for cover art'' απο folder το εκανα cover.jpg και τωρα αν συρω απ τον Mp3tag ενα cover στην επ.εργασιας διχνει ''cover.jpg''. (βλεπε εικονα) Οποτε πρεπει να το εκανα αν καταλαβα καλα. Εδω η ρυθμιση Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από fearless
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που έκανες είναι να ορίσεις στο mp3tag να ονομάζει το cover art στα νέα mp3 που θα εισάγεις στο πρόγραμμα να ψάχνει στον φάκελο ένα αρχείο με το όνομα cover.jpg (αντί folder.jpg που ήταν default) για να το ενσωματώσει στο id3tag. Δε νομίζω να άλλαξες κάτι στα ήδη υπάρχοντα mp3 που έχεις επιλέξει. 1 ώρα πριν, fearless είπε Νομιζω καποιοι Music Players σε windows και linux για να δουν και να σου δειξουν cover art πρεπει τα covers να εχουν την ονομασια ''cover.jpg'' Αυτό δε νομίζω να ισχύει. Όταν ένας player που θέλει να προβάλει το cover art θα το ψάξει στο ανάλογο tag του mp3 ασχέτως ονομασίας. 1
fearless Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό που έκανες είναι να ορίσεις στο mp3tag να ονομάζει το cover art στα νέα mp3 που θα εισάγεις στο πρόγραμμα να ψάχνει στον φάκελο ένα αρχείο με το όνομα cover.jpg (αντί folder.jpg που ήταν default) για να το ενσωματώσει στο id3tag. Δε νομίζω να άλλαξες κάτι στα ήδη υπάρχοντα mp3 που έχεις επιλέξει. Μμ ειχα την εντυπωση οτι μετανομαστηκαν μονιμα σε cover.jpg. Αν χρειαστει (μιας και δεν εχω προβλημα τωρα) θα βγαλω Mp3tag και θα βαλω Tagscanner για να ψαχτω και εκει. Ο foobar2000 που κακοσ ειχα αδικησει (για το interface) χρονια τωρα, προβαλει τα cover λιγο μπερδεμενα μερικες φορες, και σε σε σχεδον ολα τα mp3 δειχνει το ιδιο cover. Σκεφτηκα να μπως σε linux και να στειλω απο εκει την μουσικη μου στα windows και τωρα βλεπει κανονικα τα cover. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο! (Τωρα δεν μου το κανει, ισως να ελειπε καποιο .dll) Παντος τωρα που το γνωριζω ειναι ο καλυτερος Music Player (σε ολα τα λειτουργικα) που εχω δει και μου κανει εντυπωση που δεν βλεπω καποιο προσφατο θεμα εδω στο φορουμ να συζητητε για το Foobar2000. Πολυ δυνατος και τον κανεις οτι θες αρκει να εχεις υπομονη και γνωση φυσικα. Εχω καποια απορια σχετικα με τα Lyrics που δεν δειχνει, και με τις Playlist που δεν μπορει να τις αποθηκευει μεσα στον Player, και οχι να τις κανω Save as πχ στον File Explorer. Το δευτερο ειναι ενοχλητικο γιατι μολις ανοιξω ενα mp3 εξω απ τον foobar (δηλαδη απο φακελο) τοτε χανονται οι Playlists που εχω στον foobar. 47 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό δε νομίζω να ισχύει. Όταν ένας player που θέλει να προβάλει το cover art θα το ψάξει στο ανάλογο tag του mp3 ασχέτως ονομασίας. Οκ μαλλον λαθος θα καταλαβα εγω.
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ο foobar είναι ο αγαπημένος μου player όταν πρόκειται για μαζική αναπαραγωγή. Σαν default music player για μεμονωμένα αρχεία έχω το mpc-hc. Πάντως είναι παραμετροποιήσημος ο fb και κάπου θα πρέπει να έχει επιλογή για να διορθώνει το θέμα με τις playlists. ΄Όσον αφορά το tagscanner, έχει portable έκδοση για κατέβασμα οπότε δε χρειάζεται να στήσεις τίποτα, απλά αποσυμπιέζεις και δοκιμάζεις.
fearless Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, micos000 είπε ΄Όσον αφορά το tagscanner, έχει portable έκδοση για κατέβασμα οπότε δε χρειάζεται να στήσεις τίποτα, απλά αποσυμπιέζεις και δοκιμάζεις. Θα τον κατεβασω portable και θα τον δοκιμασω. Θυμαμαι μου τον ειχες συστησει και παλια απλα τοτε μου φανηκε ποιο ευκολος ο Mp3tag και για αυτο τον χρησημοποιω ως τωρα. 37 λεπτά πριν, micos000 είπε Ο foobar είναι ο αγαπημένος μου player όταν πρόκειται για μαζική αναπαραγωγή. Και για μενα πλεον! Ειναι χασιμο ο foobar, περνει πολλα κολπακια και αυτο ειναι που αρεσει σε μενα. 1 βδομαδα με τον foobar ασχολουμε μονο. 53 λεπτά πριν, fearless είπε Το δευτερο ειναι ενοχλητικο γιατι μολις ανοιξω ενα mp3 εξω απ τον foobar (δηλαδη απο φακελο) τοτε χανονται οι Playlists που εχω στον foobar. Ακυρο, αυτο δεν με ενοχλει τοσο τωρα που το σκεφτομαι. Οι στοιχοι ειναι το προβλημα μου μονο. Θελω να τους δειχνει σε ολα τα τραγουδια αλλα τους διχνει ουτε στα μισα. Θελω μονο να ρωτησω κατι για να μην ψαχνομαι αδικα. Παιζει να μην βρισκει στοιχους σε ολα τα τραγουδια αν αυτα ειναι παλια και αγνωστα η μου λειπουν plugins; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από fearless
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Για δες αυτό... http://www.crintsoft.com/
fearless Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο Προγραμματακι για Lyrics, δεν το ηξερα και ανοιγει με τον Player που θες. Οσα δεν βρισκει μονο του, τα κανεις search/open εσυ και τα περισσοτερα τα βρισκει. Lyrics στην επ.εργασιας εμφανιζει και το foo_uie_eslyric αν το προσθεσεις στα components του foobar2000. Ευχαριστω. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από fearless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα