Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Manjaro είπε

1) δεν ζούνε όλοι για να στην φέρουν
2) τα ηλεκτρονικά κομμάτια ή θα δουλεύουν ή δεν θα δουλεύουν δεν έχει ενδιάμεση κατάσταση δηλαδή αν ήταν καμένη και την διόρθωσε πάει να πει πως θα είναι 100% σαν καινούργια και θα χαλάσει με την ίδια πιθανότητα που θα χαλάσει μια καινούργια γιατι ο μόνος τρόπος για να χαλάσει κάτι ηλεκτρονικό που δουλεύει ειναι να πέσει νερό πάνω του ή να το φθείρει σιγά σιγά η παροχή ρεύματος που του δίνεις ή λόγω θερμοκρασίας (επειδή το είχες να δουλεύει κάτω απο κουβέρτα ή το φουρφουράκι ήταν μπουκωμένο κτλ που έχει σαν αποτέλεσμα να λιώσει κάτι μέσα.. 

διορθώνοντας το σημαίνει ότι αυτό το "κάτι" ανταλλάχτηκε" με καινούργιο και τώρα όλα ήταν όπως πριν.. αν δεν επαναλάβεις το λάθος που την χάλασε ή κάνεις καινούργιο λάθος δεν θα χαλάσει πάλι.

3) Λίγοι απο αυτούς που δηλώνουν τεχνικοί υπολογιστών ξέρουν να βρίσκουν ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά σφάλματα και μάλιστα να τα επιδιορθώνουν και κατα πάσα πιθανότητα αυτός που βρήκες και να ήθελε να στο κάνει αυτό δεν μπορούσες (αλλά εκ του 2 και να στο έκανε δεν θα έβγαινες ζημιωμένος) 

4) φαίνεται βγάζει μάτι στο bios κάπου αλλά δεν μπορούμε να σου πούμε που γιατί κάθε bios είναι διαφορετικό ακόμη και στην εμφάνιση και εξαρτάται απο το μοντέλο της μητρικής οπότε αν τόσο πολύ πια δεν μπορείς να κοιμηθείς μέχρι που να βρείς αν ειναι MSI όταν κάνεις την αλλαγή πες μας ονομα μοντέλου και θα σου πούμε που να δεις για να ησυχάσεις (βασικά τώρα που το σκέφτομαι κατέβασε αυτό εδώ και θα σου πει τι μητρική έχεις https://www.ccleaner.com/speccy)

φυσικα και δε ζουν όλοι για να μου τη φερουν, δεν υποννοησα κατι τετοιο..απλα θελω κι εγω να εχω την ασφαλεια μου γιατι το να δωσω τοσα χρηματα για ενα λαπτοπ δεν ειναι και λιγο..

οσον αφορα αυτο που λες οτι με επισκευη θα γινει σαν καινουρια, δεν το ηξερα ειλικρινα..πιστευα οτι μια μητρικη εχει διαρκεια ζωης οπως ακριβως εχει μαι τηλεοραση ή ενα κινητο...αλλα η αιτία-λάθος που λες  δυστυχως δεν εντοπίζεται...δεν εκανα κανένα λάθος, σαν σταθερο το δουλευα στην ουσια..γι αυτό θεώρησα πως απλά το πήρανε τα χρόνια και ήρθε η ωρα της μητρικης να "χαιρετησει"..σε ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...