thunderstorm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Bspus είπε Για windows ισως. Για office εχω διαβασει για μικρη επιχειρηση στο εξωτερικο που εφαγε προστιμο επειδη ειχε αγορασει και χρησιμοποιουσε office home and student εκδοση και τη χρησιμοποιουσε για επαγγελματικη χρηση. Και έκατσε δλδ ο ελεγκτής και διάβασε το user’s agreement και του είπε “Επ, Μπάμπη. Μλκ έκανες! Αυτά στο σπίτι σου...” :-S Και αφού είναι για non-commercial use, πώς θα εκδοθεί τιμολόγιο??? Όσο δεν υπάρχει ΦΕΚ που να λέει ότι το user’s agreement πρέπει να τηρείται, εγώ για ότι έχω τιμολόγιο δεν σηκώνω κουβέντα.
Bspus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, thunderstorm είπε Και έκατσε δλδ ο ελεγκτής και διάβασε το user’s agreement και του είπε “Επ, Μπάμπη. Μλκ έκανες! Αυτά στο σπίτι σου...” :-S Και αφού είναι για non-commercial use, πώς θα εκδοθεί τιμολόγιο??? Όσο δεν υπάρχει ΦΕΚ που να λέει ότι το user’s agreement πρέπει να τηρείται, εγώ για ότι έχω τιμολόγιο δεν σηκώνω κουβέντα. Δεν ηταν στην Ελλαδα. Πριν χρονια το ειχα διαβασει, νομιζω στο slashdot αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
camel555 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, kormos είπε Εννοείς απο του TS? Γιατί στην περιγραφή αναγράφει ξεκάθαρα Που αν αυτό ισχύει νομίζω είναι πάρα πολλά αυτά που ζητάνε... Εννοώ από το κατάστημα που αναγράφεται στο πρώτο νήμα, το οποίο αναγράφει ακριβώς τι αγοράζεις. Το ότι δεν έχω δικαίωμα update σε future version, το γνωρίζω. Επίσης γνωρίζω και την σημασία ύπαρξης δελτίου αποστολής-τιμολογίου και την καταχώρηση αυτού στις "δαπάνες" του βιβλίου ενός ελ. επαγγελματία κλπ. Για οικιακή χρήση, ναι, θα συμφωνήσω ότι είναι πολλά. Εκεί βάλε σπασμένα ή εαν είσαι large, πέτα 5 ευρώ και πάρε κλειδιά από το ebay (ομιλώ ως παθών....).
kormos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, camel555 είπε Εννοώ από το κατάστημα που αναγράφεται στο πρώτο νήμα, το οποίο αναγράφει ακριβώς τι αγοράζεις. Το ότι δεν έχω δικαίωμα update σε future version, το γνωρίζω. Επίσης γνωρίζω και την σημασία ύπαρξης δελτίου αποστολής-τιμολογίου και την καταχώρηση αυτού στις "δαπάνες" του βιβλίου ενός ελ. επαγγελματία κλπ. Για οικιακή χρήση, ναι, θα συμφωνήσω ότι είναι πολλά. Εκεί βάλε σπασμένα ή εαν είσαι large, πέτα 5 ευρώ και πάρε κλειδιά από το ebay (ομιλώ ως παθών....). Βάση περιγραφής όμως αυτό βλέπω πως κάνουν. Σου δίνουν ένα κλειδί σε ηλεκτρονική μορφή... Εκτός αν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα