kostastnt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ούτε εναλλακτικές τύπου ubuntu, openoffice κτλ.. Ψάχνω καταρχήν κάτι 100% νόμιμο. Από ότι ξέρω σε επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιείται έκδοση pro για windows και business για office. Επίσης ξέρω ότι σε έλεγχο εκτός από το audit στο pc ζητάνε και τιμολόγιο αγοράς, οπότε αποκλείουμε κλειδιά μέσω ebay κτλ.. Για office που με ενδιαφέρει βρήκα το εξης κατάστημα μέσω σκρουτζ: https://www.specialprice.gr/el/microsoft-office-professional-plus-2016-kleidi-energopoiisis Έχει δοκιμάσει κανείς πριν μιλήσω μαζί τους? Έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση? Με ενδιαφέρει για 1-2 άδειες, όχι για VL.
raptorx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη λύση είναι η αγορά τους από κατάστημα λιανικής ώστε να υπάρχουν τιμολόγια σε περίπτωση ελέγχου(μιλώντας πάντα για επαγγελματικό περιβάλλον). Η σελίδα πάνω μου θυμίζει τα κλειδιά που πέρναμε από κλειδάδικα(όχι νόμιμα).Δύσκολο μια τόσο μεγάλη "επίσημη" έκπτωση,ειδικά στην Professional έκδοση.Ειδικά όταν η Microsoft στην σελίδα της τα κοστολογεί 539 ευρώ(440+ στο Skroutz) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από raptorx
Phant0m7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, έχω αγοράσει κλειδί για Win10 από κατάστημα εξωτερικού με 12 euros (!!!!), και λειτουργεί κανονικά στον Η/Υ μου (τα βλέπει κανονικά γνήσια, χωρίς σπασίματα κλπ). Αν θυμαμαι καλα πουλουσε τοσο retail οσο και oem εκδοσεις. Δε ξέρω βέβαια αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο ως επιχείρηση.... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Phant0m7
Dr_73 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Οι πωλητές του ebay δεν είναι σε θέση να κόψουν τιμολόγιο ; Φίλος μηχανικός που χρησιμοποιεί αρκετούς υπολογιστές, αγοράζει από γερμανία με τιμολόγιο και hardware αλλά και software . Και οι περισσότεροι που πουλάνε κλειδιά στο ebay , πουλάνε pro εκδόσεις.
camel555 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/18/2018 στις 5:26 ΜΜ, kostastnt είπε ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ούτε εναλλακτικές τύπου ubuntu, openoffice κτλ.. Ψάχνω καταρχήν κάτι 100% νόμιμο. Από ότι ξέρω σε επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιείται έκδοση pro για windows και business για office. Επίσης ξέρω ότι σε έλεγχο εκτός από το audit στο pc ζητάνε και τιμολόγιο αγοράς, οπότε αποκλείουμε κλειδιά μέσω ebay κτλ.. Για office που με ενδιαφέρει βρήκα το εξης κατάστημα μέσω σκρουτζ: https://www.specialprice.gr/el/microsoft-office-professional-plus-2016-kleidi-energopoiisis Έχει δοκιμάσει κανείς πριν μιλήσω μαζί τους? Έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση? Με ενδιαφέρει για 1-2 άδειες, όχι για VL. Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει win 10 pro για γραφείο, στο mail σου στέλνουν τον κωδικό ενεργοποίησης και το link για να κατεβάσεις το αρχείο. Εγώ ζήτησα ΑΠΥ, λογικά δίνουν και τιμολόγιο. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την άδεια εδώ και 1 χρόνο. Το site το πρότεινε φίλος που είχε αγοράσει το ίδιο, προχώρα άφοβα κατ' εμέ.
kormos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 On 18/1/2018 at 5:26 PM, kostastnt said: ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ούτε εναλλακτικές τύπου ubuntu, openoffice κτλ.. Ψάχνω καταρχήν κάτι 100% νόμιμο. Από ότι ξέρω σε επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιείται έκδοση pro για windows και business για office. Επίσης ξέρω ότι σε έλεγχο εκτός από το audit στο pc ζητάνε και τιμολόγιο αγοράς, οπότε αποκλείουμε κλειδιά μέσω ebay κτλ.. Για office που με ενδιαφέρει βρήκα το εξης κατάστημα μέσω σκρουτζ: https://www.specialprice.gr/el/microsoft-office-professional-plus-2016-kleidi-energopoiisis Έχει δοκιμάσει κανείς πριν μιλήσω μαζί τους? Έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση? Με ενδιαφέρει για 1-2 άδειες, όχι για VL. Επικοινώνησε με την Microsoft να πάρεις κλειδιά από εκεί
kostastnt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Λέω να μιλήσω με το κατάστημα και αν κόβουν τιμολόγιο, εγώ ειμαι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου.. Ας κυνηγήσουν το κατάστημα. Δεν έχω τη δυνατότητα να ελέγχω τι πουλάει ο καθένας. Επίσης αν υπάρχει κανά λινκ από αυτόν τον γνωστό από Γερμανία, θα με ενδιέφερε κι αυτό. @kormos εσύ είσαι μεγάλη διάνοια..
thunderstorm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το εχουμε πει ξανα. ΔΕΝ ειναι απαραίτητο να έχεις pro εκδόσεις. Αυτο είναι "οδηγία" της microsoft (κ καθε microsoft). Βάζεις οτι θες, οπου θες αρκεί να εχει τιμολόγιο. Αγοράζεις απο όποιον μπορεί να σου κόψει τιμολόγιο και να το περάσεις στα έξοδα (Πλαίσιο, μαγαζάκι γειτονιά, απο την καντίνα του Αμπντουλ που μαζί με τα φαλαφελ δίνει και κλειδιά). Ebay κλπ αν έχεις ενδοκοινοτικο ΑΦΜ και μπορούν παλι να σου κόψουν τιμολογιο. Ακόμα κ για τον περιορισμό των OEM (οτι πρέπει να πωληθεί μαζι με hardware) δεν εχω βρει κάποιο νόμο στον οποίο να μπορεί να βασιστεί ο έλεγχος που θα σου γίνει απο την αρμόδια υπηρεσία. Η καθε εταιρία σου πουλάει την χρήση. Οι όροι χρήσης που ορίζει αφορά εσενα και την εταιρία, όχι το κράτος.
kormos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kostastnt said: Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Λέω να μιλήσω με το κατάστημα και αν κόβουν τιμολόγιο, εγώ ειμαι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου.. Ας κυνηγήσουν το κατάστημα. Δεν έχω τη δυνατότητα να ελέγχω τι πουλάει ο καθένας. Επίσης αν υπάρχει κανά λινκ από αυτόν τον γνωστό από Γερμανία, θα με ενδιέφερε κι αυτό. @kormos εσύ είσαι μεγάλη διάνοια.. Φυσικά και είμαι και δεν ψάχνω όπως εσύ φθηνή λύση (με ρισκο) όταν πρόκειται για εταιρία... Σ αυτή που εργάζομαι περνούμε από Microsoft ΜΦΧ Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από kormos
kostastnt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kormos είπε Φυσικά και είμαι και δεν ψάχνω όπως εσύ φθηνή λύση (με ρισκο) όταν πρόκειται για εταιρία... Σ αυτή που εργάζομαι περνούμε από Microsoft ΜΦΧ Ε, ναι.. Αν περνάτε από Microsoft και είναι στο δρόμο σας βολεύει.. Εμάς λέμε να παίρνουμε από αλλού φθηνότερα και χωρίς ρίσκο, για αυτό το συζητάω το θέμα..
kormos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, kostastnt said: Ε, ναι.. Αν περνάτε από Microsoft και είναι στο δρόμο σας βολεύει.. Εμάς λέμε να παίρνουμε από αλλού φθηνότερα και χωρίς ρίσκο, για αυτό το συζητάω το θέμα.. Συγχαρητήρια (υπάρχουν και τα email/τηλεφωνική επικοινωνία) ΜΦΧ
camel555 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 @kostastntΑγόρασα το Office από το κατάστημα που αναγράφεται παραπάνω, κόπηκε τιμολόγιο, μια χαρά όλα!
kostastnt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, camel555 είπε @kostastntΑγόρασα το Office από το κατάστημα που αναγράφεται παραπάνω, κόπηκε τιμολόγιο, μια χαρά όλα! Τέλεια! Κι εγώ αυτές τις μέρες θα προχωρήσω σε αγορές από αυτούς.. Ευχαριστώ για την απάντηση!
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, camel555 είπε @kostastntΑγόρασα το Office από το κατάστημα που αναγράφεται παραπάνω, κόπηκε τιμολόγιο, μια χαρά όλα! Εννοείς απο του TS? Γιατί στην περιγραφή αναγράφει ξεκάθαρα Που αν αυτό ισχύει νομίζω είναι πάρα πολλά αυτά που ζητάνε... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από kormos
Bspus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/21/2018 στις 5:45 ΜΜ, thunderstorm είπε Το εχουμε πει ξανα. ΔΕΝ ειναι απαραίτητο να έχεις pro εκδόσεις. Αυτο είναι "οδηγία" της microsoft (κ καθε microsoft). Βάζεις οτι θες, οπου θες αρκεί να εχει τιμολόγιο. Αγοράζεις απο όποιον μπορεί να σου κόψει τιμολόγιο και να το περάσεις στα έξοδα (Πλαίσιο, μαγαζάκι γειτονιά, απο την καντίνα του Αμπντουλ που μαζί με τα φαλαφελ δίνει και κλειδιά). Ebay κλπ αν έχεις ενδοκοινοτικο ΑΦΜ και μπορούν παλι να σου κόψουν τιμολογιο. Ακόμα κ για τον περιορισμό των OEM (οτι πρέπει να πωληθεί μαζι με hardware) δεν εχω βρει κάποιο νόμο στον οποίο να μπορεί να βασιστεί ο έλεγχος που θα σου γίνει απο την αρμόδια υπηρεσία. Η καθε εταιρία σου πουλάει την χρήση. Οι όροι χρήσης που ορίζει αφορά εσενα και την εταιρία, όχι το κράτος. Για windows ισως. Για office εχω διαβασει για μικρη επιχειρηση στο εξωτερικο που εφαγε προστιμο επειδη ειχε αγορασει και χρησιμοποιουσε office home and student εκδοση και τη χρησιμοποιουσε για επαγγελματικη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα