nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις μου ηρθε ο διμηνιαιος λογαριασμος 80 ευρω συνολο ( τα 38 ειναι φοροι ) 1400 kwh πρωτος μηνας - χρηση σε συγκεκριμενες ωρες. συνολο 7 ωρες καθε ημερα - ποσο 25 ευρω δευτερος μηνας - συνεχομενη χρηση θερμοστατης στους 18 βαθμους συνεχεια - ποσο 17 ευρω . περιοχη παγκρατι πολυκατοικια του 70 με αλουμινια το αεριο ειναι μονο για θερμανση. για νερο εχω τον ηλιακο 17 ευρω για να εχω θερμοκρασια συνεχως στους 18 .. τι αλλο να πω .. ΕΠΟΣ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από nipoa 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρα αψογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 ναι επιτελους δε το περιμενα, αν και υψηλοι οι φοροι.. και παλι φθηνοτερο ειναι απο πετρελαιο η θερμοπομπους κλιματιστικο. και η ζεστη για το σπιτι ειναι πιο σωστα "απλωμενη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παντος φετος δεν το βλεπω να δω ζεστη . Ηρθε η προεγκριση για μετρητη , δευτερα κατατηθεντε ολα τα δικαιολογητικα και μετα περιμενω μετρητη και εργασιες ............ εχει πεσει και λαος λογω επιδοτησης & εξοικονομώ 2 ...... Next winter .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε νιωθω μαν. 3 χρονια κρυο εφαγα ( δεν βαζαν πετρελαιο στην πολυκατοικια ) μεχρι να το βαλω περισυ τον μαιο. με το εξοικονομω και εγω μου βγαλαν την πιστη μεχρι να το βαλω αστο αλλη ιστορια αυτο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από nipoa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παλι καλα χωρις εξοικονομώ , απλα με την επιδοτηση των 550€ απο την εταιρια αεριου αττικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 γινεται χαμος μου τα ελεγε ο τεχνικος οντως. αν μπορεις οικονομικα καλα κανεις φακ εμ βαλτα μονος σου ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) "θερμανση" στους 18;μαλλον εργενης....απολαυσε το οσο διαρκει..... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από dollyyy19 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ με αυτονομία πήγα από τα 10 ευρώ την ώρα (κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου) στα 10 λεπτά την ώρα κόστος θέρμανσης. Προσέξτε δεν έχω κάνει λάθος σε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, dollyyy19 said: "θερμανση" στους 18;μαλλον εργενης....απολαυσε το οσο διαρκει..... Και με ζεστό χειμώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί βρε παιδιά; Στο πατρικό μου (4 άτομα) όλα τα χρόνια ήταν γύρω στους 18,5. Ο θερμοστάτης "έπιανε" όταν κατέβαινε στους 17,8 έφτανε μέχρι 19 λίγο μετά που σταματούσε. Αν βλέπαμε κάποια μέρα πάνω από 19,5 λέγαμε "α θα έκανε μπάνιο η κόρη και το τσίμπησε λίγο". Πάντα στο 18και-κάτι-ψιλά έπαιζε. Με ψηφιακό calibrated θερμόμετρο της National Geographic ε. Ασχέτως κρύου ή ζεστού χειμώνα, αυτό επηρέαζε το κόστος, όχι την εσωτερική θερμοκρασία άλλωστε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί η "σωστή" θερμοκρασία είναι 20-21. Αν δεις πχ και το ιστορικό θερμοκρασίας που κρατάει το κλασικό παθητικό σπίτι στου Παπάγου, 21 βαθμούς κρατάει 24/7 για θέρμανση και 24 νομίζω το καλοκαίρι? Κάπου εκεί πάνω κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, φυσικά, δεν την έλεγες και ζέστη με 18,5. Αλλά άνετα κυκλοφορούσες με ένα ελαφρύ ζακετάκι χωρίς να παγώνει το χέρι ή η μύτη σου. Το point μου είναι ότι μια χαρά ζει μια οικογένεια χωρίς γκρίνια και λίγο κάτω από τους 20. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, GeorgeMan said: Ναι, φυσικά, δεν την έλεγες και ζέστη με 18,5. Αλλά άνετα κυκλοφορούσες με ένα ελαφρύ ζακετάκι χωρίς να παγώνει το χέρι ή η μύτη σου. Το point μου είναι ότι μια χαρά ζει μια οικογένεια χωρίς γκρίνια και λίγο κάτω από τους 20. Αν είχες μωρό όμως κάτω από 20 (αν όχι 21) θα έπεφτε κλάμα... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Η γκρίνια από την γυναίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα