Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάποιο διαμέρισμα δεν βάλει φυσικό αέριο, πρπει να συμμετέχει στην κατασκευή του τοιχειου που θα περάσουν οι σωλήνες των υπολοίπων διαμερισμάτων στον κοινόχρηστο χώρο; ( Αυλή);

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, villasg είπε

Για αυτονομιες με ατομικους λεβητες οχι , για την κεντρικη ναι

Θα έχει ο καθένας στο διαμέρισμα του τον λέβητα του, οι σωλήνες θα περνάνε όλοι από τον κήπο.Αρα πληρώσουμε όλοι το τοιχειο αυτό;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Demie40 είπε

Θα έχει ο καθένας στο διαμέρισμα του τον λέβητα του, οι σωλήνες θα περνάνε όλοι από τον κήπο.Αρα πληρώσουμε όλοι το τοιχειο αυτό;

Οποιος εξυπηρετειται απο το τοιχειο πληρωνει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Demie40 είπε

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί επιμένουν ότι είναι κοινόχρηστο αυτό κ πρπει να πληρώσουν όλοι.

εαν παρθει αποφαση γενικης συνελευσης με πανω απο 51% πληρωνουν ολοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι σωληνωσεις-παροχές φυσικού αεριου απαγορεύεται να καλύπτονται με κατασκευές

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

εαν παρθει αποφαση γενικης συνελευσης με πανω απο 51% πληρωνουν ολοι

Από πού προκύπτει ότι πληρώνουν όλοι...αν εγώ θέλω να βάλω αντλία θερμότητας και να αποκοπώ, και πάρω συναίνεση της Γ.Σ. με το 51%, και δεν μου φτάνει η παροχή και πάω για αύξηση ισχύος, το νέο καλώδιο θα το πληρώσουν όλοι;

Αυτό που βάζει, αυτός πληρώνει. Όλοι θα πλήρωναν, αν γινόταν μετατροπή στον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ λέβητα.

Εμείς βάλαμε στην πολυκατοικία αυτόνομα ρολόγια νερού, πριν υπήρχε μόνο κοινόχρηστο. Ο καθένας πλήρωσε το ρολόι του, και το ποσοστό που αναλογούσε στον υδραυλικό που μας σύνδεσε (πληρώσαμε όλοι έναν υδραυλικό να γίνει μια φορά η εργασία). Όποιοι δεν έβαλαν αυτόνομο, δεν πλήρωσαν. Κι επειδή είναι οι ίδιοι που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, όταν θα τους κοπεί το νερό, γιατί το κοινόχρηστο θα το αφήσουμε μέχρι να κοπεί, τότε να δούμε.

Δημοσ.

Το τοιχειο θα αποτελεσει κοινοχρηστο τμημα της οικοδομης .
Αν αυτος που δεν πληρωσει τωρα βαλει σε 2 χρονια αεριο θα πληρωσει τα αναλογουντα για το τοιχιο σε καθε εναν που πληρωσε τωρα ??

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/11/2021 στις 3:05 ΜΜ, mechpanos είπε

Από πού προκύπτει ότι πληρώνουν όλοι...αν εγώ θέλω να βάλω αντλία θερμότητας και να αποκοπώ, και πάρω συναίνεση της Γ.Σ. με το 51%, και δεν μου φτάνει η παροχή και πάω για αύξηση ισχύος, το νέο καλώδιο θα το πληρώσουν όλοι;

Αυτό που βάζει, αυτός πληρώνει. Όλοι θα πλήρωναν, αν γινόταν μετατροπή στον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ λέβητα.

Εμείς βάλαμε στην πολυκατοικία αυτόνομα ρολόγια νερού, πριν υπήρχε μόνο κοινόχρηστο. Ο καθένας πλήρωσε το ρολόι του, και το ποσοστό που αναλογούσε στον υδραυλικό που μας σύνδεσε (πληρώσαμε όλοι έναν υδραυλικό να γίνει μια φορά η εργασία). Όποιοι δεν έβαλαν αυτόνομο, δεν πλήρωσαν. Κι επειδή είναι οι ίδιοι που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, όταν θα τους κοπεί το νερό, γιατί το κοινόχρηστο θα το αφήσουμε μέχρι να κοπεί, τότε να δούμε.

Γιατί,να,βάλει,καποιος,αυτόνομο,ρολόι,νερού?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gina57 είπε

Γιατί,να,βάλει,καποιος,αυτόνομο,ρολόι,νερού?

Για προφανείς λόγους αυτονόμησης.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Για προφανείς λόγους αυτονόμησης.

Δεν,αφορά,το,κοινοχρηστο,νερό?ποτισμα,κήπου,συνεργείο,καθαρισμου?

Αυτό,αντιλαμβάνομαι,ως,κοινόχρηστο....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gina57 είπε

Δεν,αφορά,το,κοινοχρηστο,νερό?ποτισμα,κήπου,συνεργείο,καθαρισμου?

Αυτό,αντιλαμβάνομαι,ως,κοινόχρηστο....

Σε πολλές πόλεις δεν συνηθιζόταν να έχει κάθε διαμέρισμα δική του παροχή, γιατί το δίκτυο δεν σήκωνε πίεση κι έτσι υπήρχε μια κοινόχρηστη, με ντεπόζιτο και πιεστικό, με μετρητές για κάθε διαμέρισμα, οπότε το νερό του κάθε διαμερίσματος ερχόταν με τα κοινόχρηστα. Καθώς το δίκτυο εκσυγχρονίστηκε, δόθηκε η δυνατότητα αυτονόμησης χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού πιεστικού για κάθε διαμέρισμα! Και μένει ένα κοινόχρηστο μόνο για λεβητοστάσιο, καθαριορητες και για ύδρευση ο καθένας το δικό του . Είχε φτάσει η οφειλή στο νερό κάτι χιλιάρικα, επειδή μερικοί δεν πλήρωναν, με την αυτονόμηση η οφειλή του καθενός με πρακτικό ΓΣ και δικηγόρο, πήγε στο ΑΦΜ του και τέλος...

Δημοσ.

Καλησπερα παίδες , μια ερώτηση .

Υπαρχει κάπου κάποιο υπόδειγμα πως να βγάλω  μόνος την μέτρηση αερίου και το κόστος ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...