john_petrucci7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Μάλλον δεν θα το ρισκάρω.Μια χαρά την έβγαλα φέτος που είχε και αρκετό κρύο με πετρέλαιο και τη σόμπα υγραερίου σαν συμπληρωματική. Και από άλλους το έχω ακούσει οπότε για μονοσωλήνιο μάλλον δεν κάνει το σύστημα ΦΑ. Το μονοσωληνιο είναι γενικά για οικονομία στην οικοδομη κι εγώ τέτοιο έχω αλλά με δύο σώματα πάνω. Και το καλύτερο είναι οι πετσετοκρεμαστρας να πηγαίνουν μόνες τους λόγω κατασκευής. Για μένα το πετρέλαιο είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της θέρμανσης με ότι αρνητικό έχει (βρωμιά κλπ κλπ). Τα τελευταία συστήματα συμπύκνωσης έχουν φτάσει σε φοβερό επιπεδο. Σε σένα που έχεις επιδαπεδιο φαντάζομαι σύστημα δηλ. όχι κόμπακτ όπως οι επιτοιχοι (ξεχωριστά λέβητας-καυστήρα κλπ) με αέριο θα ήσουν και πιο αποδοτικά και πιο οικονομικά ομως Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από john_petrucci7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, villasg είπε Εγω που ξεκινησα αυτο το νημα , εβαλα τελικα τον CHAFFOTEAUX PIGMA GREEN ΕΧΤ EU , επειδη η πολυκατοικια ειναι του 1956 και τα σωματα ολα ηταν σε "στηλες" χωρις αυτονομιες κλπ κλπ , αποκοπηκα απο τις σωληνωσεις και εφτιαξα νεα εσωτερικη σωληνωση με 2 σωληνες (ζεστο και επιστροφη) Στα 65 τετραγωνικα που ειμαι εχω στην σειρα 6 συνολικα σωματα και ολα εχουν την ιδια θερμοκρασια . Απλα να σας πω οτι εχω σωθει !!! Μαγνητικό φίλτρο έχεις βάλει στο κλειστό κύκλωμα ή δεν σε υποχρεώνει η εγγύηση που συνοδεύει το λέβητα; Έχω διαβάσει οτι πολλές εταιρίες σε υποχρεώνουν να βάλεις διαφορετικά δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tarantules είπε Μαγνητικό φίλτρο έχεις βάλει στο κλειστό κύκλωμα ή δεν σε υποχρεώνει η εγγύηση που συνοδεύει το λέβητα; Έχω διαβάσει οτι πολλές εταιρίες σε υποχρεώνουν να βάλεις διαφορετικά δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Φυσικα φιλτρο Caleffi καθως και ανοδιο ( χωρις αν με υποχρεωνει η εγγυηση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, villasg είπε Φυσικα φιλτρο Caleffi καθως και ανοδιο ( χωρις αν με υποχρεωνει η εγγυηση ) Ανόδιο σαν αυτό που βαζουν εξωτερικά στον ηλιακό λες; πχ το stopcor; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, tarantules είπε Ανόδιο σαν αυτό που βαζουν εξωτερικά στον ηλιακό λες; πχ το stopcor; Αυτό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μόνο εγώ δίαβασα αστρονομία με φυσικό αέριο; (σορρυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, tarantules είπε Ανόδιο σαν αυτό που βαζουν εξωτερικά στον ηλιακό λες; πχ το stopcor; 14 λεπτά πριν, bill999r είπε Αυτό ακριβώς. Οχι το εξωτερικό το stopcor , κανονικό στο κύκλωμα ( Βαλβίδα ανοδικής προστασίας οπτικού ελέγχου) που έχει και οπτικό έλεγχο να δες : 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 8/2/2020 στις 4:49 ΠΜ, john_petrucci7 είπε Όχι δεν είμαι αυτός που κάνει τα γνωστά βίντεο... Απλή εμπειρία είναι ότι λέω.. Μήπως φαν του Γιαννούδη; Στράτος και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Στις 8/2/2020 στις 11:31 ΠΜ, villasg είπε Εγω που ξεκινησα αυτο το νημα , εβαλα τελικα τον CHAFFOTEAUX PIGMA GREEN ΕΧΤ EU , επειδη η πολυκατοικια ειναι του 1956 και τα σωματα ολα ηταν σε "στηλες" χωρις αυτονομιες κλπ κλπ , αποκοπηκα απο τις σωληνωσεις και εφτιαξα νεα εσωτερικη σωληνωση με 2 σωληνες (ζεστο και επιστροφη) Στα 65 τετραγωνικα που ειμαι εχω στην σειρα 6 συνολικα σωματα και ολα εχουν την ιδια θερμοκρασια . Απλα να σας πω οτι εχω σωθει !!! Να τος ο Γάλλος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Maurikycli είπε Μήπως φαν του Γιαννούδη; Στράτος και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Να τος ο Γάλλος!!! Και εμενα φαν μου φαινεται. Βασιλιας το πετρελαιο κτλ τα λεει ο μπαρμπα στρατος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ελαφρως off topic και long shot, αλλα μηπως εχει δοκιμασει κανεις για αυτονομια με σομπα pellet (αεροθερμη)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Αν εννοείς να αποκοπείς από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας με τη χρήση αερόθερμης πέλλετ δεν επιτρέπεται. 14 ώρες πριν, ParhsG είπε Και εμενα φαν μου φαινεται. Βασιλιας το πετρελαιο κτλ τα λεει ο μπαρμπα στρατος. Πως είπαμε ότι σε λεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, ParhsG είπε Και εμενα φαν μου φαινεται. Βασιλιας το πετρελαιο κτλ τα λεει ο μπαρμπα στρατος. Όχι δεν είμαι φαν του. Όλοι οι καυστηρατζηδες που ξέρουν στο λένε αυτό. Ισα ισα μάστορες που μηδενιζουν τους άλλους δεν τους έχω ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 On 08/02/2020 at 20:07, villasg said: Φυσικα φιλτρο Caleffi καθως και ανοδιο ( χωρις αν με υποχρεωνει η εγγυηση ) για το φιλτρο το εψαξες μονος σου η στο προτειναν απο το καταστημα που πηρες τον λεβητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, kostakiss είπε για το φιλτρο το εψαξες μονος σου η στο προτειναν απο το καταστημα που πηρες τον λεβητα? Ολα τα ειχα ψάξει απο μονος μου αλλά συνέπεσε να είναι ιδια και η πρόταση του καταστήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 58 minutes ago, villasg said: Ολα τα ειχα ψάξει απο μονος μου αλλά συνέπεσε να είναι ιδια και η πρόταση του καταστήματος με τι κριτηρια το εψαξες? εγω σε ηδη υπαρχουσα μοναδα(10ετιας?!),τι να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα