Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα.. περνώ αφορμή Κ στέλνω εδώ που έχω κάποιες απορίες.. είχα να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου μια 10ετια. Πήρα λοιπόν ryzen 3 1200 μητρική asrock ab350 pro 4,κάρτα Nvidia 1050ti 4gb oc windforce,μνήμη ram ddr4 2400 crusial..Τροφοδοτικό κράτησα το παλιό λόγο χρημάτων ένα 500w windmil pro .Θέλω να ρωτήσω το pc μετά από 5 με 10 λεπτά φριζαρι Κ θέλει επανεκκίνηση...Τι φταίει;;τροφοδοτικό παλιό η η ραμ ισως;;;παιχνίδι δεν έχω βάλει ακόμα γτ φοβάμαι λογο τροφοδοτικό ...όποιος μπορεί ας βοηθήσει 

Επεξ/σία από dimitrismt09
Δημοσ.

μετα απο 5 λεπτα idle ? δηλαδη ακηνισιας η λειτουργεις καποιο προγραμμα και σου κολαει ;.

αν οχι τοτε αρχισε να τεσταρεις μηπως ειναι καποια απο τα ντιμακια των μνημων.

βαλε ενα απο τα 2 ντιμακια και δες αν κολαει το μηχανημα.

οπα σορρυ ποσα ντιμακια μνημες εχεις;

αν λειτουργουν σωστα οι μνημες πιθανον να φταει το τργοδοτικο ομως η λογική λεει πως αν σου κολαγε λογω τροφοδοτικου αυτο θα γινοτανε κατα την διαρκεια full load που το τροφοδοτικο τα δινει ολα.

οποτε πιθανον η μνημη να φταιει αν ονυος το προβλημα εντοπιζετε στο hardware.

παντα ψαχνουμε δια τις αφσιρετικξς μεθοδου οοτε αν μπορουσες να δανειστήςκαποιο τροφοδοτικο θα ηξερε πιο σίγουρα τι παιζει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παγώνει Κ σταματάει εκεί.4 slots εχω αλλά πήρα μνήμη ραμ που δεν υπήρχε στα qvl της asrock (δεν ξέρω  εάν παίζει ρόλο).5 με 10 λεπτά παγώνει μ μένει εκεί.. δεν έχω βάλει καν παιχνίδι να παίξω.. Θα έχω θέμα καψίματος κάρτας με τόσο παλιό τροφοδοτικό;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπορω να ξερω αν ειναι θεμα συμβατοτητας τις μνημης.

τωρα να σου καψει κατι το τροφοδοτικο .... πιστευω θα στο ειχε κανει ηδη δεν θα περιμενε να αναβαθμησεις.

επισης μεγαλη προσοχη οταν βαζεις και βγαζεις μνημες και λοιπα απο το κουτι του υπολογιστη ( tower )

να μην εχεις ποτε πανω σου στατικο ηλεκτρισμο.

πριν οποιαδηποτε επαφη να εχεις γηωθη πιο πριν για να μην εχεις στατικο ηλεκτρισμο και καψεις τιποτα.

Επεξ/σία από mesfigas
  • Like 1
Δημοσ.

4 κ πάνω φοράω μια 4g ..επισης δεν μπορώ να ενημερώσω την κάρτα γραφικών μου βγάζει η εγκατάσταση δεν είναι συμβατή με την έκδοση windows 

Δημοσ.

έχεις windows 10; γιατί αν έχεις 7 λογικό να υπάρχει θέμα συμβατότητας. επίσης ίσως σου φανεί χαζό αλλά πάστα στον επεξεργαστή έβαλες; επίσης δοκίμασε να δεις αν κούμπωσες καλά τα κομμάτια στη μητρική και ναι είναι πάρα πολύ πιθανό να φταίει το τροφοδοτικό και να μη δίνει το ρεύμα που χρειάζεται λόγω παλαιότητας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=5088&title=asrock-ab350m-pro4-ram-problems-could-use-advice

οι ryzen εχουνε θεμα με τις μνημες.

αυτο που θα προτεινα μπας και στρωσουν τα πραγματα ειναι να βαλεις την μνημη σε διπλανο σλοτ.

κανε αυτο και φωρτοσε οποιο παιχνιδη

θες και πες μου αποτελεσματα

Επεξ/σία από mesfigas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάστα είχε πάνω η ψύχτρα του ryzen ..windows 10 εχω βάλει..Να αγοράσω άλλη μια μνήμη λες ;;;παιχνίδι δεν έχω βάλει καν.εδω κολαει σε 5 λεπτά ίντερνετ. Αυτό δεν καταλαβαίνω 

Δημοσ.

σου ειπα αλλαξε σλοτ πρωτα

μετεφερε την μνημη σε διπλανο σλοτ.

αν ειναι θεμα συμβατοτητας motherboard kai memory θα πρεπει να βρεις ποιες ειναι συμβατες μνημες μρ το δικο σου motherboard.

Δημοσ.

ειναι πιθανο οι crucial μνημες που πηρες να μην ειναι συμβατες με την motherboard.

οποτε αν εντοπιστη στη μνημη το προβλημα τοτε παιρνεις διαφορετικη μαρκα μνημη.

δες στο σαιτ της asrock ποιες ειναι οι συμβατες μαρκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τις έχω δει ήδη. Το θέμα είναι πως θα το σιγουρεψω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...