trelaras22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Έχοντας δεινοπαθήσει πραγματικά με το razer blackwidow που του έσκασα πριν 3 χρόνια ένα σωρό λεφτά και αποφάσισε ξαφνικά να γραφεί όλα τα γράμματα διπλά κ αφού δε βρήκα τρόπο, είτε καθαρίζοντας το, είτε αλλάζοντας διακόπτες μιας κι άλλαζα τον έναν και χαλούσε άλλος, ψάχνω πληκτρολόγιο. Θα χρησιμοποιείται για εργασίες office και πολύ γράψιμο σε καθημερινή βάση. Πραγματικά θέλω κάτι μέχρι 50 ευρώ αν είναι δυνατόν που να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή αίσθηση στο γράψιμο, να είναι άνετο κλπ κλπ. Διθύραμβοι έχουν γεμίσει το internet για το motorspead ck104. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση που δίνει το μηχανικό, αλλα φοβάμαι να μην την ξανα πατήσω, οπότε.. Αξίζει να επενδύσω και πάλι σε μηχανικό και μάλιστα κινέζικο, ενώ ζητάω αξιοπιστία; Αν όχι υπάρχει κάποια καλή κ αξιόπιστη πρόταση, ας είναι και μεμβράνη που να πληρεί οσο δυνατόν τις προυποθέσεις μου; Δε μ ενδιαφέρει το gaming , απλά τα μηχανικά μου αρέσουν ειν η αλήθεια, ωστόσο δεν είναι βασικό κριτήριο αυτό, αλλα η αξιοπιστία κ η άνεση στο γράψιμο. Και μ όλη την επίγνωση της εμπάθειας που με διακατέχει... Μακριά απο razer. . Ευχαριστώ...
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, trelaras22 είπε Καλησπέρα, Έχοντας δεινοπαθήσει πραγματικά με το razer blackwidow που του έσκασα πριν 3 χρόνια ένα σωρό λεφτά και αποφάσισε ξαφνικά να γραφεί όλα τα γράμματα διπλά κ αφού δε βρήκα τρόπο, είτε καθαρίζοντας το, είτε αλλάζοντας διακόπτες μιας κι άλλαζα τον έναν και χαλούσε άλλος, ψάχνω πληκτρολόγιο. Θα χρησιμοποιείται για εργασίες office και πολύ γράψιμο σε καθημερινή βάση. Πραγματικά θέλω κάτι μέχρι 50 ευρώ αν είναι δυνατόν που να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή αίσθηση στο γράψιμο, να είναι άνετο κλπ κλπ. Διθύραμβοι έχουν γεμίσει το internet για το motorspead ck104. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση που δίνει το μηχανικό, αλλα φοβάμαι να μην την ξανα πατήσω, οπότε.. Αξίζει να επενδύσω και πάλι σε μηχανικό και μάλιστα κινέζικο, ενώ ζητάω αξιοπιστία; Αν όχι υπάρχει κάποια καλή κ αξιόπιστη πρόταση, ας είναι και μεμβράνη που να πληρεί οσο δυνατόν τις προυποθέσεις μου; Δε μ ενδιαφέρει το gaming , απλά τα μηχανικά μου αρέσουν ειν η αλήθεια, ωστόσο δεν είναι βασικό κριτήριο αυτό, αλλα η αξιοπιστία κ η άνεση στο γράψιμο. Και μ όλη την επίγνωση της εμπάθειας που με διακατέχει... Μακριά απο razer. . Ευχαριστώ... Αυτο εχω αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι και κατι σουπερ λιγο μικρο ειναι και δεν ξερω αν στο γράψιμο θα σε βολέψει, δεν εχει παθει κατι μεχρι στιγμης μια φορα μονο μου εκανε μια κουτσουκελα παταγα το Α και αυτο εκανε backspace το εβγαλα το ξανα εβαλα και ολα οκ η αισθηση του ειναι αρκετα καλη παντα μιλαμε για τα λεφτα που εχει ετσι και αν ηταν να παρω ενα razer η το ck104 θα επερνα το motospeed Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από darkman
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Πάρτο, το χω κ εγώ αρκετό καιρό. Στις αρχές μου έκανε κάτι περίεργα με το tab αλλά το έβγαλα το ξανά έβαλα και όλα οκ τώρα. Και είναι MOTOSPEED χωρίς το r 1
trelaras22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ.. Μάλλον ρος τα εκεί θα κινηθώ, έχω το φόβο γατί την πάτησα μια φορά με τα μηχανικά, γι αυτό κ είμαι διστακτικός. Γενικότερα για όποιον γνωρίζει... Τα μηχανικά θεωρούνται το ίδιο αξιόπιστα στο χρόνο όσο τα μεμβράνης, κ εμένα μου έτυχε το στραβό, ή όντως βγάζουν προβλήματα.. Γιατί καλό χρυσό το μηχανικό, αλλα αν είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να τρέχω πάλι να τ αλλάζω μέσα στο χρόνο να κοιτάξω ποιο σοβαρά τα μεμβράνης. Εξάλλου το gaming δε μ ενδιαφέρει, αν και στο typing ακόμη η αίσθηση είναι ανώτερη στα μηχανικά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, trelaras22 said: Σας ευχαριστώ πολύ.. Μάλλον ρος τα εκεί θα κινηθώ, έχω το φόβο γατί την πάτησα μια φορά με τα μηχανικά, γι αυτό κ είμαι διστακτικός. Γενικότερα για όποιον γνωρίζει... Τα μηχανικά θεωρούνται το ίδιο αξιόπιστα στο χρόνο όσο τα μεμβράνης, κ εμένα μου έτυχε το στραβό, ή όντως βγάζουν προβλήματα.. Γιατί καλό χρυσό το μηχανικό, αλλα αν είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να τρέχω πάλι να τ αλλάζω μέσα στο χρόνο να κοιτάξω ποιο σοβαρά τα μεμβράνης. Εξάλλου το gaming δε μ ενδιαφέρει, αν και στο typing ακόμη η αίσθηση είναι ανώτερη στα μηχανικά. Άμα θες για typing πάρε αυτό με τους μπλε διακόπτες, λένε πως είναι πολύ καλύτερη η αίσθηση στο typing μ αυτούς. Εγώ έχω με τους κόκκινους. 1
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Σας ευχαριστώ πολύ.. Μάλλον ρος τα εκεί θα κινηθώ, έχω το φόβο γατί την πάτησα μια φορά με τα μηχανικά, γι αυτό κ είμαι διστακτικός. Γενικότερα για όποιον γνωρίζει... Τα μηχανικά θεωρούνται το ίδιο αξιόπιστα στο χρόνο όσο τα μεμβράνης, κ εμένα μου έτυχε το στραβό, ή όντως βγάζουν προβλήματα.. Γιατί καλό χρυσό το μηχανικό, αλλα αν είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να τρέχω πάλι να τ αλλάζω μέσα στο χρόνο να κοιτάξω ποιο σοβαρά τα μεμβράνης. Εξάλλου το gaming δε μ ενδιαφέρει, αν και στο typing ακόμη η αίσθηση είναι ανώτερη στα μηχανικά. Αν μπορεις να πας να το δεις πριν το παρεις να εισαι 100% σιγουρος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δές κι αυτό με μεγαλύτερο κενό μεταξύ των fkeys και των αριθμητικών. https://www.skroutz.gr/s/10840289/Motospeed-CK108.html Τους μπλέ διακόπτες ή θα τους λατρέψεις ή θα τους σιχαθείς.
Shyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, trelaras22 είπε Ειχα και εγω προβληματα με Razer και double tapping. Aλλαζαν τα switches και εμφανιζε το προβλημα σε αλλα πληκτρα. Καθε φορα ηταν κανα μηνα στην αντιπροσωπεια. Μετα απο 1000 email και posts στο Reddit, επικοινωνησε μαζι μου η ιδια η Razer και μου εστειλαν ενα καινουργιο. Οπως το πηρα, το πουλησα κατευθειαν. Το επομενο μου keyboard ηταν το CK 104, ευχαριστημενος στο θεμα τιμης/αποδοσης αλλα το εδωσα και αυτο καθως δεν εχει wrist rest και αρχισε να ποναει ο καρπος. Θα προτεινα να πας σε καποιο με wrist rest εαν ειναι για αρκετες ωρες γραψιμο. Εγω τωρα χρησιμοποιω το K70 RGB για Typing και gaming. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Shyn 1
prixtis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αν όντως θέλεις μηχανικό, να προτιμήσεις κάποιο πληκτρολόγιο με διακόπτες Cherry, ούτε Outemu ούτε Kailh. Είναι όλοι φτηνοί κλώνοι των Cherry και υποδεέστεροι. Δεν θα σου κάνει νερά όπως να σου βγαζει ένα γράμμα 2 φορές. Εχουν ζωή 50εκ. clicks. Οι μεμβράνες (rubber domes) έχω διαβάσει έχουν 5εκ, πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω, και άσε που μετά απο μερικές μόνο χιλιάδες πατήματα τα πλήκτρα νομίζεις πως πατάς ζυμάρι. Πληκτρολόγιο με διακόπτες Cherry δεν θα βρεις φτηνό. Στην καλύτερη περίπτωση αγοράζοντας το πληκτρολόγιο να σου βγει ο κάθε διακόπτης 75 cents * 105 keys = 78,75 ευρώ. Και πάνω σε αυτό πρόσθεσε πλαστικα, καλώδια, πλακέτα, key caps και branding. Αλλά το είπες και μόνος σου, σαν την αίσθηση του μηχανικού δεν έχει. Και αφού θέλεις πιο πολύ να γράφεις, συνιστώ ανεπιφύλακτα Cherry Blue διακόπτες. Αν είσαι τυχερός και βρεις με Gateron διακόπτες πάρτο. Είναι εφάμιλλοι με τους Cherry και μερικοί λένε πως είναι και ανώτεροι. 1
billiboo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 καλο το ck104 προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ομως εαν εχεις και μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα καλυτερα προτιμησε ενα πιο ποιοτικο καθως και κυριως με μεγαλυτερα πληκτρα
Runner25 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχουν περασει πολλα πληκτρολογια απο τα χερια μου, συνηθως επαιρνα ακριβα και καλα πληκτρολολγια απο μηχανικα ειχα 4 για μενα οτι καλυτερο εχω δουλεψει ηταν με διαφορα το razer blackwidow απο μηχανικα θα σου λειψει πολυ το μοναδικο κλικαρισμα των razer switches ανταποκρινονται πολυ καλα στο πατημα με ακριβεια και χωρις να πατιουνται απο διπλα εγω διαβαζοντας εδω μεσα εμπειριες απο αλλα μελη πουλησα το παλιο μου razer black widow tournament 2014 edition και ολοκληρωσα το εγκλημα αγοραζοντας τη βαλουτα korsair k70 rgb γενικα ενα χαλι ενα χαλι μαυρο, τα πληκτρα πατιωταν με ενα απλο αγγιγμα σε κειμενο απλα καθε 1 γραμμα εσβηνες αλλα 3 γιατι συνεχεια πατιουνταν τα διπλανα ασε αισχος σου λεω, εδινε την αισθηση οτοσο μαλακο που ητανε τι πατας κουρ@δ@ δεν ξερω αν με τους μπλε διακοπτες ειναι κοντα στην εμπειρια της razerπιστευω παντως το κλικαρισμα τους θα σου λειψει και δεν ειναι καθολου ασχημο η αχρηστο χαρακτηρικο ουτε ειναι καποιου ειδους gimmingτο κλικαρισμα τους προσφερει ηχιτικη επιβεβαιωση και ειναι απολαυστικο στο γραψιμο κειμενων, για παιχνιδια δεν ειδα κατι για να σου πω, ισως φταινε και τα παιχνιδια που παιζω Υ.Γ:ευτυχως την προηγουμενη βδομαδα τιναξε τα πεταλα, δοξα το θεο εντος εγγυσης και μου ειπαν να παρω οτι θελω και πηρα το razer blackwidow chrome v2 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Runner25
benign Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αυτο το πηραν καμμια εκατοσταρια και παραπανω μελη εδω στο ινσομνια,στις γιορτες αν θυμαμαι καλα, απο νημα στις προσφορες (e-shop στα 30 ευρω τοτε)και ηταν ολοι ενθουσιασμενοι.Το εχω αγορασει και εγω και το βρισκω πολυ καλο.(Αν και εγω πηρα αυτο που ειναι με κοκκινους διακοπτες.) http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0945-thor-300-tkl-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573686
cpttony Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, benign είπε Αυτο το πηραν καμμια εκατοσταρια και παραπανω μελη εδω στο ινσομνια,στις γιορτες αν θυμαμαι καλα, απο νημα στις προσφορες (e-shop στα 30 ευρω τοτε)και ηταν ολοι ενθουσιασμενοι.Το εχω αγορασει και εγω και το βρισκω πολυ καλο.(Αν και εγω πηρα αυτο που ειναι με κοκκινους διακοπτες.) http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0945-thor-300-tkl-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573686 Και αυτό ήταν/είναι σε προσφορά. Ίδιοι διακόπτες με το CK10x. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, cpttony είπε Και αυτό ήταν/είναι σε προσφορά. Ίδιοι διακόπτες με το CK10x. Στα 30 καραξίζει στα 50 όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα