ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Για να μην μακρυγορώ 2 διαφορετικές εταιρίες, 2 διαφορετικοί Mail servers από την Δευτέρα δεν μπορούν να στείλουν Mail από λογαριασμούς οι οποίοι είναι σεταρισμένοι σε Outlook Και outlook express (σε 1 pc Μόνο) Με τους λογαριασμούς σεταρισμένους σε άλλο client (στην περίπτωση μας , thunderbird) ολα πάνε ρολοι Στον server δεν υπάρχει θέμα. ο ΟΤΕ δεν έχει μπλοκάρει πόρτες. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει... Αυτά
argimeg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στο outlook δηλαδή τα e-mails μένουν στο outbox? φεύγουν από το outbox και σου επιστρέφει ο server κανένα μήνυμα; Παίρνεις e-mail αλλά δεν μπορείς να στείλεις;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παίρνω mail. Δεν μπορώ να στείλω. Μένουν στο Outbox. Έχω σβήσει , έχω ξανασετάρει το account σε Outlook , έχω μετονομάσει τα παλιά dbx στο express , έχω καταργήσει τελείως το express, έχω σετάρει από την αρχή outlook. Με το που βάζω thunberbird παίζει.
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Οταν κανεις ελενχο στο μαιλ τον περναει στο σεταρισμα ? Το outgoing mail authentication το εχεις τσεκαρισμένο στον εξερχόμενο ?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, darkman είπε Οταν κανεις ελενχο στο μαιλ τον περναει στο σεταρισμα ? Το outgoing mail authentication το εχεις τσεκαρισμένο στον εξερχόμενο ? Δεν περνάει τίποτα. Δυστυχώς. Τεχνικός είμαι. Έχω κάνει άπειρα σεταρίσματα σε outlook και express τόσα χρόνια χωρίς να έχω ποτέ μα ποτέ προβλήματα. Στον Mailserver δεν υπάρχει θέμα, στα pc δεν υπάρχει θέμα, ο οτε δεν έχει θέμα, δεν υπάρχει καμια Ip να είναι μπλοκαρισμένη. Έχω δοκιμάσει authentication , χωρίς authentication, Κατέβασμα των ρυθμίσεων των accounts Μέσα από τον mailserver . Κάποιες φορές βγάζει σφάλμα ότι το Mail του παραληπτη δεν ειναι έγκυρο, κάποιες άλλες με διαφορετικές ρυθμίσεις ότι υπάρχει μεγάλο delay στον server και άλλα τέτοια Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και οι 2 Mailservers είναι στην Ιδια ip (2 διαφορετικά eshops). Τσεκαρα για τα blacklisting στο mxtoolbox και το μόνο που βγάζει και δεν ξέρω πως να το διορθώσω είναι το Anonmails DNSBL TIMEOUT . Edit Μπήκα και στο anonmails Και είδα ότι δεν είναι ο mailserver στην Μαύρη λίστα Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής. Όλοι οι πάροχοι σου λένε ότι δεν έχεις πρόβλημα και ότι έχουν γίνει όλοι οι τεχνικοι έλεγχοι από την πλευρά τους και μετά από λίγο ως δια μαγείας το πρόβλημα είναι λυμένο .... Σήμερα δεν έχω πρόσβαση στα accounts του ενός domain αλλά το απόγευμα θα καλέσω τον ΟΤΕ για να δούμε αν υπάρχει πρόβλημα στα accounts του άλλου domain. Θα ποστάρω ξανά να δούμε Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου σήμερα.... Λοιπόν. Είμαι στην μια εταιρεία τώρα στην οποία τα Mail Που είναι που ανήκουν στο εταιρικό site πχ domain1.gr δουλευουν κανονικά στην 110 και στην 25 τα Mail Που ανήκουν στο eshop της εταιρίας δεν δουλευει η αποστολή σε Outlook , Outlook express είτε στην 25, 587 με auth , χωρίς auth Κλπ κλπ αλλά....... τα συγκεκριμένα Mail του eshop δουλευουν σε thunderbird με 587 STARTTLS Και όλοι αυτοί οι υπολογιστές βγαίνουν από μια WAN IP που είναι VDSL εδώ στην εταιρία και η οποία WAN IP είναι κλειδωμένη εδώ και μέρες από τον ΟΤΕ λόγω SPAM και η οποία απ'οτι μου είπανε κανονικά δεν θα έπρεπε να φεύγουν Mails από την πόρτα 25.
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου σήμερα.... Λοιπόν. Είμαι στην μια εταιρεία τώρα στην οποία τα Mail Που είναι που ανήκουν στο εταιρικό site πχ domain1.gr δουλευουν κανονικά στην 110 και στην 25 τα Mail Που ανήκουν στο eshop της εταιρίας δεν δουλευει η αποστολή σε Outlook , Outlook express είτε στην 25, 587 με auth , χωρίς auth Κλπ κλπ αλλά....... τα συγκεκριμένα Mail του eshop δουλευουν σε thunderbird με 587 STARTTLS Και όλοι αυτοί οι υπολογιστές βγαίνουν από μια WAN IP που είναι VDSL εδώ στην εταιρία και η οποία WAN IP είναι κλειδωμένη εδώ και μέρες από τον ΟΤΕ λόγω SPAM και η οποία απ'οτι μου είπανε κανονικά δεν θα έπρεπε να φεύγουν Mails από την πόρτα 25. Εχουν static ip ? και ειναι βαναρισμενη απο οτε ?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, darkman είπε Εχουν static ip ? και ειναι βαναρισμενη απο οτε ? Dynamic IP η οποία ειναι ban από Τον ΟΤΕ και κλειδωμένη . Αλλά από την ιδια IP φεύγουν Mail και από τα άλλα PC από την 25 και από το PC που έχει πρόβλημα (από αλλο Mail account Που ανήκει σε άλλο domain) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αν ειναι dynamic και κλεισεις το ρουτερ θα παρεις αλλη ..... ετσι δεν ειναι ???? πως την κλειδώσανε ?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, darkman είπε Αν ειναι dynamic και κλεισεις το ρουτερ θα παρεις αλλη ..... ετσι δεν ειναι ???? πως την κλειδώσανε ? Την κλειδώσανε με το account της εταιρίας λογω spam για να μην την πάρει άλλος πελάτης και αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.... Πρέπει να στειλουν εγγραφο με σφραγιδα και υπογραφη στον ΟΤΕ για να την ξεκλειδώσουν Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Την κλειδώσανε με το account της εταιρίας λογω spam για να μην την πάρει άλλος πελάτης και αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.... Ωραιαααααα
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, darkman είπε Ωραιαααααα Αυτό ξεπερνιέται. Το οτι στέλνουν από την 25 από τα άλλα PC και από αυτό (στο αλλο account) είναι το ωραιααα το οποίο ουτε ο ΟΤΕ μπορεσε να το εξηγήσει
prixtis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που από Thunderbird δεν έχεις πρόβλημα, δεν τίθεται ζήτημα κάποιας black list, IP, OTE ή το τι πρωινό έφαγε ο γείτονας, εκτός και αν το Thunderbird είναι άλλο PC. Το πρόβλημα είναι στο Outlook. Να κάνεις ενα scanpst to .pst του Outlook. Επίσης πρέπει να σιγουρευτείς πως στο outbox δεν υπάρχει κάτι. Μπορείς να κάνεις ένα νέο .pst και να κάνεις import από το τρέχων. Οσο για το Outlook Express, έλεος, πετάξτε το. Χίλιες φορές καλύτερα το freemail.gr Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από prixtis
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Από το Pc Που στέλνω κανονικά μέσω thunberbird στην πόρτα 25.... εγκατέστησα για πρώτη φορά λογαριασμό στο Outlook 2007 που είχε εγκατεστημένο μέσα... Πρώτη φορά...Καλωσορίσατε στην δημιουργία νέου λογαριασμού ...νέο Pst από την αρχή... Ενώ φεύγανε κανονικά από thunder από Outlook είχα πρόβλημα ότι και αν έκανα.. Στο αλλο pc Που ξεκίνησε το πρόβλημα το προβληματικό account στο Outlook δεν στέλνει. Το αλλο account, στο ιδιο Outlook από άλλο όμως Mailserver (με άλλη Ip hosting) στέλνει... Θα κανω κάποια στιγμή ένα σχεδιάγραμμα επαγγελματικό και θα το στείλω για ύλη πτυχιακής εργασίας μιας και δεν έχει βρεθεί άκρη ακόμα γιατί συμβαίνει αυτό. Ουτε ο ΟΤΕ μπορεσε να εξηγήσει γιατί στέλνει από την πόρτα 25 και το Mailaccount1 και δεν στέλνει από την 25 από το Mailaccount2 To mailaccount1 είναι πχ στον mailserver Με ip 5.5.5.5 Το mailaccount2 είναι πχ στον Mailserver Με ip 6.6.6.6 Μήπως ο ΟΤΕ μπλοκάρει όχι μόνο την IP αλλά ότι πάει από την dynamic της εταιρίας προς την 5.5.5.5? Ναι αλλά απο τον thunderbird γιατί στέλνω? Μήπως επειδή έχει αλλο authentication όπως το STARTTLS?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το πρόβλημα μου είναι αυτό... https://community.spiceworks.com/topic/1953974-outlook-cant-send-email-but-thunderbird-can Πιθανόν έχει να κάνει με παλαιότερα πρωτόκολλα TLS τα οποία χρησιμοποιούν τα προγραμματα της Microsoft (outlook, Outlook express)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα