billiboo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Hetfield είπε Αφου ειναι ετσι πηγαινε δωστα στην Xiaomi, τι ασχολησε με Alcatel; Μιλαμε για διαφορετικα προιοντα, καλυτερα μια ποιοτικη RAM του 1GB παρα μια σαβουρα των 3GB. xaxa ελπιζω να τρολαρεις πραγματικα....... 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, Hetfield said: Αφου ειναι ετσι πηγαινε δωστα στην Xiaomi, τι ασχολησε με Alcatel; Την Alcatel σχολιάζουμε, τι λογική είναι αυτή; 1
Hetfield Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Kostasspil said: Την Alcatel σχολιάζουμε, τι λογική είναι αυτή; Ειναι η λογικη του "Η Xiaomi με τοσα δινει αυτα" που μας τα κανετε τσουρεκια σε καθε thread. Με το συμπαθιο, ενα ευστοχο σχολιο δεν ειδα παντως. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Hetfield
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Just now, Hetfield said: που μας τα κανετε τσουρεκια σε Είμαστε πολλοί με το συμπάθιο; Μας έχεις μετρήσει;
Hetfield Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Kostasspil said: Είμαστε πολλοί με το συμπάθιο; Μας έχεις μετρήσει; Ειστε αμετρητοι 5 minutes ago, billiboo said: xaxa ελπιζω να τρολαρεις πραγματικα....... Με βλεπεις να τρολλαρω; 2GB εχω στο iphone 6s, η RAM του Xiaomi ουτε καν την πλησιαζει. Ειναι προφανες οτι δεν ξερεις τι εννοουμε ποιοτικη RAM. 1
billiboo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Hetfield είπε Ειστε αμετρητοι Με βλεπεις να τρολλαρω; 2GB εχω στο iphone 6s, η RAM του Xiaomi ουτε καν την πλησιαζει. Ειναι προφανες οτι δεν ξερεις τι εννοουμε ποιοτικη RAM. για δίδαξε μας μέγα διδάσκαλε τι θα πει ποιοτική ραμ και τι μπορεί να κάνει ένα κινητό ANDROID με 1 gb ram το 2018 . και φυσικά θα πούμε για την xiaomi καθώς προς το παρόν είναι το ποιο vfm κάτω απτά 200 άρα ότι βγαίνει σε αυτη την κατηγορια θα συγκρίνετε με αυτή και γενικά με τον ανταγωνισμό. 1 1
Hetfield Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, billiboo said: για δίδαξε μας μέγα διδάσκαλε τι θα πει ποιοτική ραμ και τι μπορεί να κάνει ένα κινητό ANDROID με 1 gb ram το 2018 . και φυσικά θα πούμε για την xiaomi καθώς προς το παρόν είναι το ποιο vfm κάτω απτά 200 άρα ότι βγαίνει σε αυτη την κατηγορια θα συγκρίνετε με αυτή και γενικά με τον ανταγωνισμό. Αυτα λες οταν εχεις πιασει στα χερια σου μονο κινητα του 100ρικου. Οτι μπορει κανεις βεβαια, αλλα μη λεμε κι οτι να 'ναι. Μια χαρα ειναι το κινητακι για τα βασικα και με pure Android. Δεν σε υποχρεωσε κανεις.
billiboo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Hetfield είπε Αυτα λες οταν εχεις πιασει στα χερια σου μονο κινητα του 100ρικου. Οτι μπορει κανεις βεβαια, αλλα μη λεμε κι οτι να 'ναι. Μια χαρα ειναι το κινητακι για τα βασικα και με pure Android. Δεν σε υποχρεωσε κανεις. μάλιστα...να σε πληροφορήσω ότι έχω πιάσει στα χερια μου και iphone και samsung και είχα και galaxy s για 2-3 χρόνια . από αυτά που λες εσύ μπορώ να συμπεράνω οτι τέτοια λέει ένας άσχετος που δεν ξέρει τι του γίνεται και μασάει του πετάει το μήλο,...
Hetfield Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, billiboo said: μάλιστα...να σε πληροφορήσω ότι έχω πιάσει στα χερια μου και iphone και samsung και είχα και galaxy s για 2-3 χρόνια . από αυτά που λες εσύ μπορώ να συμπεράνω οτι τέτοια λέει ένας άσχετος που δεν ξέρει τι του γίνεται και μασάει του πετάει το μήλο,... Οτι πεις. Το οτι τα Xiaomi παντως εχουν 3GB RAM δεν μου λεει απολυτως τιποτα.
billiboo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Hetfield είπε Οτι πεις. Το οτι τα Xiaomi παντως εχουν 3GB RAM δεν μου λεει απολυτως τιποτα. εχεις πιασει ποτε android?
georgerapp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Οτι και να λεμε οσο και να το τραβαμε προς θετική πλευρά ακομη και με android go που δεν ειναι 1γιγα ραμ μα ΚΑΙ 4Χcortex A7 ειναι μια μεγάλη φάρσα ακομα και αν έκανε 80 ευρώ.ενα social app αν το πετάξεις μαζι με τους υπόλοιπους συνχρονισμους ο χρήστης θα αρχίσει να υποφέρει. Δε ξερω δε μπορώ να μπω στην λογική παρά μόνο να θέλει η εταιρία οποία και αν ειναι (κινεζικη αν δε κανω λαθος) να θέλει να δηλώσει ζημιές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, georgerapp είπε Οτι και να λεμε οσο και να το τραβαμε προς θετική πλευρά ακομη και με android go που δεν ειναι 1γιγα ραμ μα ΚΑΙ 4Χcortex A7 ειναι μια μεγάλη φάρσα ακομα και αν έκανε 80 ευρώ.ενα social app αν το πετάξεις μαζι με τους υπόλοιπους συνχρονισμους ο χρήστης θα αρχίσει να υποφέρει. Δε ξερω δε μπορώ να μπω στην λογική παρά μόνο να θέλει η εταιρία οποία και αν ειναι (κινεζικη αν δε κανω λαθος) να θέλει να δηλώσει ζημιές. Βασικα δεν υπαρχει Alcatel, η εταιρια ειναι Κινεζικη και λεγεται TLC. http://www.tclcom.com/ Και οντως σε 1g ειναι αδυνατον να κανεις κατι το 2018. Ειχα ενα Alcatel (pop 7) πριν λιγα χρονια (4) και ειχε 1 giga !! Ηταν τιμιο και γερο κινητο, που ακομα ζει στα χερια μιας φιλης σε αλλη χωρα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Οτι και να λεμε στην εποχη μας ακομα και τα 2GB ειναι εξαιρετικα οριακα. Εχω ενα tabletακι με 1GB, οκ δουλευει αλλα μην του ζητησεις να κανει 2 πραγματα ταυτοχρονα μαυριζει το συμπαν. Για καποιον που δεν ασχολειται με εφαρμογες και κανει τα βασικα ειναι ισωβς ειναι οκ παντως.
butters Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Ειστε αμετρητοι Με βλεπεις να τρολλαρω; 2GB εχω στο iphone 6s, η RAM του Xiaomi ουτε καν την πλησιαζει. Ειναι προφανες οτι δεν ξερεις τι εννοουμε ποιοτικη RAM. Δηλαδή το iPhone 6s των 2GB RAM και των €700 αρχική τιμή με iOS μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα από το Xiaomi με 3GB των €150 με Android, επειδή το 1ο έχει πιο ποιοτική RAM. Επίσης το Alcatel που μόλις ανακοινώθηκε από την εταιρεία (και αν δεν δουλεύεις στην εταιρεία ή δεν είσαι συνεργάτης δεν το έχεις δει από κοντά) και τιμή €130 έχει ποιοτική 1GB RAM και είναι καλύτερο από άλλα Android με 3GB RAM. Ok.
Dudadidos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Αν θες παραπανω RAM, τοτε πληρωσε. Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις κάτι φτηνό, πρέπει να λειτουργήσει κιόλας... Με 1 γιγα ραμ το κινητό είναι μόνο για κλήσεις και μηνύματα, δεν μπορείς να το πουλάς και να κοροϊδεύεις τον κόσμο ότι είναι φτηνό. Εκτός κ αν το κάνεις επιτηδες για να πάρουν άλλο σ ένα εξαμηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα