Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, LLLEFTERIS said:

Πω πω λυσσα μετοχες στην μπαχατελ εχεις;

Οταν αγοραζουμε κατι δεν κοιταμε μονο τι εχει πανω αλλα και τι υποστηριξη εχει απο την καθε εκαστοτε εταιρια.

Παραδειγμα η Leeco (Letv) εβγαλε ενα δυνατο 6.4 το X910 τι να το κανω ομως αν ειναι τουμπανο αφου δεν υπαρχει καμια υποστηριξη απο την εταιρια.

Το Xiaomi redmi note 4 global 4/64 που εχω εχει βγει πανω απο εναν χρονο σαν κινητο εχει Android 7 εχει παρει miui 9 και βγαζει ολη την ωρα αναβαθμισεις και security patch

Το μπαχατελ δεν υπαρχει ακομα στα ραφια βγηκε εχθες και μου το δινει με Android 5 !!! Που αντε να του δωσει Android 6

Μην μου πει κανεις για pure Android γιατι μου εχουν φερει πολλα κινητα που σαν κοροϊδα πηγαν και τα αγορασαν με 1gb μνημη τα εχω ρουταρει εχω βγαλει ολες τις σαβουρες απο μεσα και παλι τα ζωα μου αργα ειναι.

Εσυ μπορει και να κοιτας την υποστηριξη, εννοειται παιζει ρολο (για μενα ειναι απο τους σημαντικοτερους).

Οι αλλοι κοιταζουν μονο τη RAM. Ουτε ενα σχολιο δεν διαβασα π.χ. για το chipset του Alcatel.

Το να συγκρινεις ενα κινητο μονο με τη RAM ειναι ασχετοσυνη.

Επεξ/σία από Hetfield
Δημοσ.

Ναι γιατι η μνημη χτυπαει ασχημα και DDR8 να βαλει που δεν υπαρχουν αν ειναι μονο 1GB δεν φτανει ουτε για ζητω.

Να μιλουσαμε για ενα κινητο που εχει 3gb και ενα αλλο που εχει 4gb οτι το πρωτο ειναι καλυτερο ναι αλλα οταν μιλαμε για 1gb και android 5 η συζητηση εχει τελειωσει πριν ξεκινησει.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω ενα alcatel με 512mb και ειμαι μια χαρα. Γελαω φυσικα με τα σχολια, αλλα μην ειμαστε υπερβολικοι. Μια χαρα δουλεια κανεις και με τα 50€. Για Εmail, viber, messenger, wifi-spot, φωτογραφιες (οσο καλη καμερα εχει) και φυσικα απλη χρηση τηλεφωνου ειναι κομπλε. Σερφαρισμα εχει ενιοτε τα θεματακια του, αλλα μπορεις να δεις καποιο χαρτη ή πληροφορια αν χρειαστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...