Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει και μια πολυ αγαπητη εταιρεια με το ονομα LeEco που πουλαει κινητα φτηνοτερα απο αυτο με 4gb ram snaprdragon 820 2k οθονες δακτυλικα αποτυποματα +++  πιαστε αλλον κοροιδο alcatel οχι εμας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hetfield είπε

Αφου ειναι ετσι πηγαινε δωστα στην Xiaomi, τι ασχολησε με Alcatel;

Μιλαμε για διαφορετικα προιοντα, καλυτερα μια ποιοτικη RAM του 1GB παρα μια σαβουρα των 3GB.

Ειναι κριμα που τετοια σχολια γραφονται και δεν σβηνονται ή διορθωνονται προς αποφυγη παραπληροφορισης και ειμαστε και σε τεχνολογικο forum τρομαρα μας.

Τι παει να πει ποιοτικη ram αγαπητε συμφορουμιτη οταν μιλαμε για κινητα?Για ποιο λογο συγκρινεις μετα ενα διαφορετικο λειτουργικο οπως το Ios το οποιο αλλιως αξιοποιει την μνημη ram και αλλιως το android?

Και εστω οτι δεν γνωριζεις το γιατι,τετοια σχολια που πας ''να την πεις''στον αλλο οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν γνωριζεις γιατι τα κανεις?Για να επιβεβαιωσεις το γνωστο ρητο οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας?

Ξερεις γιατι το Iphone 6s σου με τα 2gb ram πεταει?Γιατι το Ios ειναι κομμενο στα μετρα του και οι εφαρμογες πιανουν λιγοτερο χωρο απο την μνημη ram σε σχεση με το Android.

Ελεος δηλαδη,ακους εκει πιο ποιοτικη Ram,τι αλλο θα διαβασουμε πια εδω μεσα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paragontikos είπε

thanks but no thanks, αν ειχε κανα 50ρι ισως να αξιζε

Καλα κατω απο 100μονο και μονο λογω της οθονης δεν παιζει να εβγαινε.Απλα ειναι τραγικο(αν ισχυει)να βγαινει με Android 5 lollipop εν ετη 2018 και καλυτερα θα ηταν να εβαζαν ενα snapdragon 435 μεσα ξερω γω,αλλα οπωσδηποτε παραπανω ram.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Ειναι κριμα που τετοια σχολια γραφονται και δεν σβηνονται ή διορθωνονται προς αποφυγη παραπληροφορισης και ειμαστε και σε τεχνολογικο forum τρομαρα μας.

Τι παει να πει ποιοτικη ram αγαπητε συμφορουμιτη οταν μιλαμε για κινητα?Για ποιο λογο συγκρινεις μετα ενα διαφορετικο λειτουργικο οπως το Ios το οποιο αλλιως αξιοποιει την μνημη ram και αλλιως το android?

Και εστω οτι δεν γνωριζεις το γιατι,τετοια σχολια που πας ''να την πεις''στον αλλο οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν γνωριζεις γιατι τα κανεις?Για να επιβεβαιωσεις το γνωστο ρητο οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας?

Ξερεις γιατι το Iphone 6s σου με τα 2gb ram πεταει?Γιατι το Ios ειναι κομμενο στα μετρα του και οι εφαρμογες πιανουν λιγοτερο χωρο απο την μνημη ram σε σχεση με το Android.

Ελεος δηλαδη,ακους εκει πιο ποιοτικη Ram,τι αλλο θα διαβασουμε πια εδω μεσα.

Μετα απο τετοιο σχολιο, θα επρεπε να σε συλλαβει η αστυνομια της τεχνολογιας και να σου ριξει ισοβια.

Μια ποιοτικη RAM (ειτε μιλαμε για κινητα, ειτε για PC και καρτες γραφικων) εχει υψηλη συχνοτητα και καλυτερη κατασκευαστικη μεθοδο. Χωρια η ενεργειακη αποδοση.

Δες π.χ. τις RAM στις καρτες γραφικων οπου η Samsung πρωτοπορει, η παρακατω RAM ειναι κατωτερη απο τα 4GB της καρτας μου επειδη και μονο η χωριτικοτητα περιοριζεται π.χ. στα 2GB;

https://www.engadget.com/2018/01/18/samsung-starts-producing-gddr6-ram-for-next-gen-graphics-cards/

Στα εξηγω ωραια; Μαθε μπαλιτσα αγορι μου πριν μιλησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Μια ποιοτικη RAM (ειτε μιλαμε για κινητα, ειτε για PC και καρτες γραφικων) εχει υψηλη συχνοτητα και καλυτερη κατασκευαστικη μεθοδο. Χωρια η ενεργειακη αποδοση.

Δες π.χ. τις RAM στις καρτες γραφικων οπου η Samsung πρωτοπορει, η παρακατω RAM ειναι κατωτερη απο τα 4GB της καρτας μου επειδη και μονο η χωριτικοτητα περιοριζεται π.χ. στα 2GB;

Επειδή σε  βλέπω και παπαγαλίζεις τόση ώρα το "ποιοτική" ram θέλω να πω ότι ναι έχεις δίκαιο αλλά όλα είναι θέμα "balance" μεταξύ 4-6gb  στο android θα προτιμούσα τα 4gb με πολύ καλύτερα timings/mhz όπως λες άλλα με 1gb μαγικά να κάνεις δεν το σώνεις....

Επεξ/σία από Psaris
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο την μνημη ram των android κινητων στα 120-150ευρω,πηγαμε στην μνημη ram του iphone  6s και τωρα πιασαμε και τις high end καρτες γραφικων.

Κριμα πραγματικα,δεν εχω να πω κατι παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Fulgore said:

Απο την μνημη ram των android κινητων στα 120-150ευρω,πηγαμε στην μνημη ram του iphone  6s και τωρα πιασαμε και τις high end καρτες γραφικων.

Κριμα πραγματικα,δεν εχω να πω κατι παραπανω...

Μα δεν ειπες και κατι ουσιαστικο :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hetfield είπε

Μα δεν ειπες και κατι ουσιαστικο :lol:

μπορείς να πεις και σε εμάς που δεν ξέρουμε γιατί η 1 gb μνήμη που θα βάλει η alcatel είναι καλύτερη και πιο ποιοτική απτα 3 της xiaomi ?και που θα με οφελησει αυτή η ποιότητα στην καθημερινή μου χρήση με τη συσκευή?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hetfield είπε

Αν θες παραπανω RAM, τοτε πληρωσε.

6 ώρες πριν, billiboo είπε

στην ιδια τιμη υπαρχει το xiaomi με 3 gb ram γτ πιο σωστο θα ηταν ''alcatel αν θες τα λεφτα μας βαλε ραμ''

Αφου ειναι ετσι πηγαινε δωστα στην Xiaomi, τι ασχολησε με Alcatel;

Μιλαμε για διαφορετικα προιοντα, καλυτερα μια ποιοτικη RAM του 1GB παρα μια σαβουρα των 3GB.

Ειπε το ατομο που θεωρει διαφορετικα προιοντα 2 smartphone στα ιδια χρηματα διαφορετικων εταιρειων ....Το παρτυ συνεχιζεται.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Hetfield είπε

Ειστε αμετρητοι :lol:

Με βλεπεις να τρολλαρω;

2GB εχω στο iphone 6s, η RAM του Xiaomi ουτε καν την πλησιαζει.

Ειναι προφανες οτι δεν ξερεις τι εννοουμε ποιοτικη RAM.

τι δουλεια εχει η αλκατελ με την apple τρεχει η αλκατελ ios ? μπουρδολογεις ακαταπαυστα απο οτι ειδα και στα αλλα σου μηνυματα τι ποιοτικη ραμ και μπαρμπουτσαλα?

η ραμ της κινεζιας αμφιβαλλω αν ειναι χρονισμενη ψηλοτερα απο την ραμ της αλλης κινεζιας (χιαομι) και αν ναι θα ειναι ελαχιστα οποτε ποιο το ποιντ 1 ραμ δεν κανει ουτε για πεταμα πλεον οσο "ποιοτικο'' και αν ειναι οταν μιλαμε για αντροιντ ,επισης αν ηταν 6 το ενα και 8 ραμ  το αλλο οκ εκει να διαλεγες να μια γρηγοροτερη ραμ.

Εδω μιλαμε για 1 ραμ το 2018 και την εχεις πει στο μισο φορουμ συγκρινεις την αλκατελ με την apple η apple εχει γρηγορα κινητα λογω ios που λειτουργει εντελως διαφορετικα και καταναλωνει λιγοτερους πορους επισης συγκρινεις παλιοτερη ναυρχιδα της apple με σαπιο μοντελο σαπιας εταιριας κοινως μηλα με αεροπλανα λογικο ειναι να το συγκρινουν  με το χιαομι που ειναι ιδιας αξιας αλλα 10 φορες καλυτερο

• Like 2
Δημοσ.
On 1/18/2018 at 11:54 PM, geoeva01 said:

τι δουλεια εχει η αλκατελ με την apple τρεχει η αλκατελ ios ? μπουρδολογεις ακαταπαυστα απο οτι ειδα και στα αλλα σου μηνυματα τι ποιοτικη ραμ και μπαρμπουτσαλα?

η ραμ της κινεζιας αμφιβαλλω αν ειναι χρονισμενη ψηλοτερα απο την ραμ της αλλης κινεζιας (χιαομι) και αν ναι θα ειναι ελαχιστα οποτε ποιο το ποιντ 1 ραμ δεν κανει ουτε για πεταμα πλεον οσο "ποιοτικο'' και αν ειναι οταν μιλαμε για αντροιντ ,επισης αν ηταν 6 το ενα και 8 ραμ  το αλλο οκ εκει να διαλεγες να μια γρηγοροτερη ραμ.

Εδω μιλαμε για 1 ραμ το 2018 και την εχεις πει στο μισο φορουμ συγκρινεις την αλκατελ με την apple η apple εχει γρηγορα κινητα λογω ios που λειτουργει εντελως διαφορετικα και καταναλωνει λιγοτερους πορους επισης συγκρινεις παλιοτερη ναυρχιδα της apple με σαπιο μοντελο σαπιας εταιριας κοινως μηλα με αεροπλανα λογικο ειναι να το συγκρινουν  με το χιαομι που ειναι ιδιας αξιας αλλα 10 φορες καλυτερο

Το οτι το Xiaomi εχει 3GB RAM δεν μου λεει τιποτα. Και χεστηκαμε κιολας.

Τσουρεκια σε καθε topic να συγκρινετε με Xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι το Xiaomi εχει 3GB RAM δεν μου λεει τιποτα. Και χεστηκαμε κιολας.

Τσουρεκια σε καθε topic να συγκρινετε με Xiaomi.

Πω πω λυσσα μετοχες στην μπαχατελ εχεις;

Οταν αγοραζουμε κατι δεν κοιταμε μονο τι εχει πανω αλλα και τι υποστηριξη εχει απο την καθε εκαστοτε εταιρια.

Παραδειγμα η Leeco (Letv) εβγαλε ενα δυνατο 6.4 το X910 τι να το κανω ομως αν ειναι τουμπανο αφου δεν υπαρχει καμια υποστηριξη απο την εταιρια.

Το Xiaomi redmi note 4 global 4/64 που εχω εχει βγει πανω απο εναν χρονο σαν κινητο εχει Android 7 εχει παρει miui 9 και βγαζει ολη την ωρα αναβαθμισεις και security patch

Το μπαχατελ δεν υπαρχει ακομα στα ραφια βγηκε εχθες και μου το δινει με Android 5 !!! Που αντε να του δωσει Android 6

Μην μου πει κανεις για pure Android γιατι μου εχουν φερει πολλα κινητα που σαν κοροϊδα πηγαν και τα αγορασαν με 1gb μνημη τα εχω ρουταρει εχω βγαλει ολες τις σαβουρες απο μεσα και παλι τα ζωα μου αργα ειναι.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...