splanis Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τρεξε το install οπως πριν και εκει που θα βγαλει ερρορ ΜΗΝ πατησεις τιποτα, πηγαινε εκει που εχει κανει το install κανε copy-paste τα αρχεια που εχει εγκαταστήσει σε εναν άλλο φάκελο, μετα πατα οκ, και μετα πηγαινε εκει που εκανες το paste και τρεξε αυτο το αρχειο X:\YYY\Launcher\Portal\Binaries\Win32 or Win64\EpicGamesLauncher.exe 44 λεπτά πριν, VaggelisIoan είπε Δεν βρισκω πουθενα λυση στο συγκεκριμενο. Και τα Αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα για νακαταλαβω λεπτομεριες Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από splanis
Vaggelisioan Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, splanis είπε τρεξε το install οπως πριν και εκει που θα βγαλει ερρορ ΜΗΝ πατησεις τιποτα, πηγαινε εκει που εχει κανει το install κανε copy-paste τα αρχεια που εχει εγκαταστήσει σε εναν άλλο φάκελο, μετα πατα οκ, και μετα πηγαινε εκει που εκανες το paste και τρεξε αυτο το αρχειο X:\YYY\Launcher\Portal\Binaries\Win32 or Win64\EpicGamesLauncher.exe Χίλια ευχαριστω φιλαρακι. Εκανα οτι ειπες και δουλεψε κανονικα
dimitris21gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 3 solo wins σήμερα, τα 2 σε blitz. Από τις καλύτερες μέρες! Φτάσαμε αισίως τις 43 solo wins!
splanis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 πρώτο win στο duo(με μουγκο randomα) με 6 κιλλακια στην 4η μερα που παιζω ! συνεχιζουμε δυναμικα 😂 οποιος ειναι καλος δασκαλος add: Splanis
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Σου έστειλα. Δεν είμαι δάσκαλος σε καμία περίπτωση αλλά ψάχνω για σοβαρή παρεά για χαλαρά duos!
splanis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Σου έστειλα. Δεν είμαι δάσκαλος σε καμία περίπτωση αλλά ψάχνω για σοβαρή παρεά για χαλαρά duos! απλα οπως ειπα την κυριακη ξεκινησα
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, splanis είπε απλα οπως ειπα την κυριακη ξεκινησα np man, ο AimovorosGR είμαι. Δεν ψάχνω partner για τουρνουά! 1
kaklikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 @dimitris21gr @splanis Σας εκανα add για χαλαρα ματς. Ονομα LaMoyoX. 1
SpAcE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πω ρε φίλε!!Μόλις πήρα τo καλύτερο ranking στα 4 παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι στιγμής.Βγήκα 3ος!(2 kills)(στο Solo) Πωω ρε ..Μπορούσα άνετα να βγώ δεύτερος αν του έριχνα καταριπάς του άλλου.Για λίγο ρε... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από SpAcE_PaNtHeR
splanis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 σας δεχτηκα παιδια ερωτηση: εχει κανεις αλλος μικρα freezάκια; όχι ακριβώς stuttering σαν το pubg που πεφτουν τα fps τρελα απλα μερικές φορές κάνει ένα πάγωμα η οθόνη για μισό δευτερόλεπτο, μπορεί να το κάνει καθε 30' ή 1 λεπτό ξερω γω
kaklikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, splanis είπε σας δεχτηκα παιδια ερωτηση: εχει κανεις αλλος μικρα freezάκια; όχι ακριβώς stuttering σαν το pubg που πεφτουν τα fps τρελα απλα μερικές φορές κάνει ένα πάγωμα η οθόνη για μισό δευτερόλεπτο, μπορεί να το κάνει καθε 30' ή 1 λεπτό ξερω γω Αυτο σου το κανει in-game? Δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο. Απο θερμοκρασιες καρτα και επεξεργαστη πως εισαι;
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, kaklikos είπε Αυτο σου το κανει in-game? Δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο. Απο θερμοκρασιες καρτα και επεξεργαστη πως εισαι; Η GPU μ φτάνει αρκετά ψηλά κοντά στους 74c αλλά δεν ξέρω αν κάνει throttling. Είδα σε φόρουμ ότι και άλλοι το παθαίνουν μετά από κάποιο update
splanis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 γιατι ειναι τοσο δυσκολο να παιξεις duo σ αυτο το γκειμ; ενταξει και στο pubg πολλες φορες ειναι μουγκοι οι άλλοι αλλά στο φορτναιτ παραπαει, ζητημα να χω πετυχει άτομο με μικρόφωνο μια η δυο φορες
Gogogogoggo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ρε παιδια εχω κατεβασει το game και καθως παιζω μετα απο λιγη ωρα κολλαει και βγαζει οτι δεν ανταποκρινεται. Δεν βγαζει καποιο error απλα μου εμαφνιζει την επιφανεια εργασια ενω ο η χος του game ακουγεται αλλα δεν μπαινει. Το pc ειναι καλο και σε αλλα Game δεν βγαζει προβληματα. Ξερετε τι φταιει;
Stavros_98 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, έχω κατεβάσει εδω και καμια βδομαδα το παιχνιδι και μου βγαζει το παρακατω σφαλμα και με πεταει αυτο γινεται καπου στο 80% των παιχνιδιων που θα παιξω an unreal process has crashed ue4-fortnite https://i.ytimg.com/vi/scjLQy_wG9I/hqdefault.jpg intel i3 4170 8gb ram gtx 950
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα