najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε Καλά, δεν παίζει κανείς fortnite; Δεν μπορώ να βλέπω άδειο το thread.. Νομιζω παιζει ολος ο πλανητης εκτος απο το ινσομνια Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από najinblue3 1
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, najinblue3 said: Νομιζω παιζει ολος ο πλανητης εκτος απο το ινσομνια έχουμε ΑΣΧΗΜΑ γούστα εδώ στο Insomnia..
najinblue3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, seithan είπε έχουμε ΑΣΧΗΜΑ γούστα εδώ στο Insomnia.. ποτε δεν ειπα κατι τετοιο, μην παρεξηγηθουμε κ ολα
solidsnake222 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παίζω από την αρχή που βγήκε το fortnite br και ακόμα με διασκεδάζει απίστευτα Αν θέλει κανένας μπορούμε να μπούμε να πάρουμε μερικές νίκες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από solidsnake222
YMIB Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ξεκίνησα κι εγώ αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου. Έξυπνη ιδέα, πολύ μέτρια υλοποιημένη. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, YMIB είπε Ξεκίνησα κι εγώ αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου. Έξυπνη ιδέα, πολύ μέτρια υλοποιημένη. πολυ μετρια, να φανταστεις τοσος κοσμος παιζει για χαβαλε αλλο να μη σου αρεσει κατι γιατι δεν ειναι του γουστου σου, και αλλο να το λες μετριο χωρις καν να ειναι
YMIB Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε πολυ μετρια, να φανταστεις τοσος κοσμος παιζει για χαβαλε αλλο να μη σου αρεσει κατι γιατι δεν ειναι του γουστου σου, και αλλο να το λες μετριο χωρις καν να ειναι Δεν έχω μέτρο σύγκρισης άλλων παιχνιδιών σε παρόμοιο μοτίβο, εγώ το βρήκα μέτριο και αυτό δεν είναι λόγος να μη το παίζει και όλος ο πλανήτης άμα θέλει. Δεν το διέγραψα γιατί μπορεί να μπω με φίλους που παίζουν αλλά δεν ψήθηκα να πορωθώ παρ' όλο που δεν τα πήγα και άσχημα για αρχάριος. Θεωρώ ότι ως παιχνίδι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, από χειρισμό μέχρι και την υλοποίηση των mechanics του. Τώρα άμα προσβάλλεσαι προσωπικά, πρόβλημα σου. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 δε προσβαλλομαι που λες, απλα βρισκω αυτο που εγραψες αστειο και τζαμπα προσπαθησα να βγαλω ακρη
Akisnarasiani205 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλησπέρα εμένα μου εμφανίζει αυτό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω έχω κάνει ενημέρωση και επανεκκίνηση αλλά τίποτα γνωρίζει κάποιος κάτι?
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Κάτι γίνεται απο το πρωί και δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc βγάζει error ο launcher
solidsnake222 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, SPANK είπε Κάτι γίνεται απο το πρωί και δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc βγάζει error ο launcher https://status.epicgames.com/ Έχουν εδώ και 9 ώρες που ειναι down οι server τους Κάποια μ@λ@κια θα παίχτηκε
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, najinblue3 είπε πολυ μετρια, να φανταστεις τοσος κοσμος παιζει για χαβαλε αλλο να μη σου αρεσει κατι γιατι δεν ειναι του γουστου σου, και αλλο να το λες μετριο χωρις καν να ειναι Και εγω μετριο το βρισκω. Επαιξα ιδια μερα και pubg και fortnite. Αγορασα το pubg τελικα. Το παιζει ο μισος κοσμος γιατι ειναι τσαμπα.Αν ειχε εστω ενα 10αρικο,θα εβλεπες ποσοι θα παιζαν. Περα απο αυτο,προσωπικα τα καρτουνιστικα γραφικα δε τα μπορω κιολας,ενω ειναι και αρκετα πιο arcade απο το pubg. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Εγώ πάλι που εχω και τα 2 παιχνίδια καλύτερα μου αρέσει το Fortnite λόγω των γραφικών , απο εκει και πέρα αυτο που εχω καταλάβει με αυτα τα παιχνίδια ειναι να έχεις παρέα να παίξεις αλλιώς μόνος σου ειναι βαρετό , μιλάω πάντα προσωπικά για εμένα 3
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Εγώ πάλι που εχω και τα 2 παιχνίδια καλύτερα μου αρέσει το Fortnite λόγω των γραφικών , απο εκει και πέρα αυτο που εχω καταλάβει με αυτα τα παιχνίδια ειναι να έχεις παρέα να παίξεις αλλιώς μόνος σου ειναι βαρετό , μιλάω πάντα προσωπικά για εμένα Καλα ναι,χωρις παρεα δε παιζονται.Σπανια μπαινω και εγω μονος μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα