Lalakis1975 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bwaaah είπε Πολύ κόλλημα με τα cosmetics.... Τι τα έχει πιάσει όλα? Που να ξέρω ρε συ, έμπλεξα άγρια μιλάμε....
Boubis1411 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μάγκες αν έχει κάποιος παιδάκι 7-9 ετών και ψάχνει παρέα να παίξει ας μου στείλει, ο δικός μου είναι 7.5 και βαριέται με τους ξένους δεν ξέρει κ αγγλικά κ χάνεται.
Boubis1411 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Νέα ερώτηση... Απο ps 4 μπορούμε να μεταφέρουμε σe xbox one X το λογαριασμό του fortnite και να παίζει 4Κ στο xbox X;
Boubis1411 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Παιδιά πως θα γίνει να βρούμε παίκτες από 8 έως 11 ετών για τον γιο μου; Είχε κάποιους αλλά μάλωσε και τους έσβησε.
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Ban στο hardware από Epic Games σε καινούργιο PC Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση εκ μέρους φίλου για PC που πήρε στον γιο του. Η ιστορία έχει ως εξής: αγορά BTO desktop από γνωστό μαγαζί, καθαρή εγκατάσταση όλα, και εγκατάσταση Fortnite. Παίζει ο μικρός 3-4 φορές, και μετά σταμάτησε να δουλεύει, πετάγοντάς τον έξω από το παιχνίδι. Στέλνουν mail στο support και τους απαντούν ότι λόγω εγκατάστασης cheat engine (που δεν έγινε ποτέ), δεν μπορεί να τρέξει ξανά το συγκεκριμένο παιχνίδι στον συγκεκριμένο υπολογιστή (hardware ban). Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο; Να σημειώσω ότι από οποιονδήποτε άλλη συσκευή, μπορεί να παίξει κανονικά με τον λογαριασμό του.
splanis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 21 ώρες πριν, BritGreek είπε Ban στο hardware από Epic Games σε καινούργιο PC Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση εκ μέρους φίλου για PC που πήρε στον γιο του. Η ιστορία έχει ως εξής: αγορά BTO desktop από γνωστό μαγαζί, καθαρή εγκατάσταση όλα, και εγκατάσταση Fortnite. Παίζει ο μικρός 3-4 φορές, και μετά σταμάτησε να δουλεύει, πετάγοντάς τον έξω από το παιχνίδι. Στέλνουν mail στο support και τους απαντούν ότι λόγω εγκατάστασης cheat engine (που δεν έγινε ποτέ), δεν μπορεί να τρέξει ξανά το συγκεκριμένο παιχνίδι στον συγκεκριμένο υπολογιστή (hardware ban). Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο; Να σημειώσω ότι από οποιονδήποτε άλλη συσκευή, μπορεί να παίξει κανονικά με τον λογαριασμό του. δοκιμασατε να πειτε οτι αγοραστηκε μεταχειρισμενο το πσ, να στειλετε καμια αποδειξη κλπ; 1
BritGreek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, splanis είπε δοκιμασατε να πειτε οτι αγοραστηκε μεταχειρισμενο το πσ, να στειλετε καμια αποδειξη κλπ; To PC είναι καινούργιο και αμεταχείριστο, ενώ σε mail που τους στείλαμε, η απάντηση ήταν ότι η απόφασή τους είναι τελική. Απίστευτα πράγματα.
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Πάντως για να λένε ότι χρησιμοποιήθηκε cheat program, αυτό έγινε. Είτε ο μικρός δεν σας λέει όλη την αλήθεια, είτε είχε κάποιο cheat πρόγραμμα για κάποιο άλλο παιχνίδι, ή είχε τροποποιήσει κάποιο αρχείο, γενικά τρέχει anti-cheat system την ώρα που παίζει και βλέπει αν γίνουν αλλαγές, οπότε δύσκολα να είναι άδικο το ban.
totalius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Ρεεεεε τι τραβάμε . Γυρνώντας τη προηγουμενη εβδομαδα απο λίγες ημερες διακοπές χωρίς Fortnite k γενικά gaming αρχίζει τα παραπονα ο μικρός που εχει μείνει στο 80 lvl κ θα τελειώσει η σεζόν κ δε θα εχει φτάσει στο 100 κ θα χάσει κατι σκινς και με τη μια ώρα που τον αφήνουμε να παίζει δε θα προλάβει και δε πήρε το Batman και γενικά γκρίνια . Οποτε για να γλυτωςω απο τη γκρίνια και το ξεζουμισμα της prepaid του είπα οτι στη δίκο μου 2ωρο για gaming οπου ειχα ξεκινήσει το Borderlands 2 θα παίζω κ εγω fortnite αν και σιχαίνομαι το ύφος νηπιαγωγείου που εχει . Η πλάκα ειναι οτι πυρώθηκα το φτάσαμε το 100 και τωρα με τη νέα σεζόν με εχω πιάσει να μπαίνω κ να παίζω κάθε τοσο κανα σόλο μόνος μου .
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, totalius είπε Ρεεεεε τι τραβάμε . Γυρνώντας τη προηγουμενη εβδομαδα απο λίγες ημερες διακοπές χωρίς Fortnite k γενικά gaming αρχίζει τα παραπονα ο μικρός που εχει μείνει στο 80 lvl κ θα τελειώσει η σεζόν κ δε θα εχει φτάσει στο 100 κ θα χάσει κατι σκινς και με τη μια ώρα που τον αφήνουμε να παίζει δε θα προλάβει και δε πήρε το Batman και γενικά γκρίνια . Οποτε για να γλυτωςω απο τη γκρίνια και το ξεζουμισμα της prepaid του είπα οτι στη δίκο μου 2ωρο για gaming οπου ειχα ξεκινήσει το Borderlands 2 θα παίζω κ εγω fortnite αν και σιχαίνομαι το ύφος νηπιαγωγείου που εχει . Η πλάκα ειναι οτι πυρώθηκα το φτάσαμε το 100 και τωρα με τη νέα σεζόν με εχω πιάσει να μπαίνω κ να παίζω κάθε τοσο κανα σόλο μόνος μου . Πόσο ετών είναι ο μικρός σου; ψάχνει ο δικός μου άτομο να παίξει.
totalius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 12 είναι αλλά παίζουν 5-6 άτομα μαζί από το σχολείο . Στείλε μου όμως αν θες το name να του κάνουν πρόσκληση . 1
lambros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Fortnite και vbucks από πού συμφέρει?? Παιχνίδι σε υπολογιστή
Lioioannis84 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Γτ τρώει σκάλωμα στο squads.δεν μπορώ να συνδεθώ.
panagioticz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Πάνω σε έναν E7500 και 4GB Ram χωρίς GPU θα τρέχει σε performance mode;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα