emilinho Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, κατ'αρχήν να ζητήσω συγγνώμη αν δεν είμαι στο κατάλληλο thread, παρ' όλα αυτά νομίζω πως το ζήτημα που έχω είναι περισσότερο ζήτημα δικτύου γι' αυτό και το γράφω εδώ. Πρόσφατα έβαλα VDSL γραμμή (45/4.5 πιάνω) και κάνω δοκιμές για streaming παιχνιδιών. Σε όλα τα παιχνίδια χρησιμοποιώ ιδιαίτερα υψηλό bitrate (2200-2500 συνήθως) και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, το stream τρέχει νερό, δεν αντιμετωπίζω κανένα in-game lag σε online παιχνίδια με το ping να είναι σταθερότατο και μάλιστα βλέπω ταυτόχρονα και το stream σε 720p χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το livestream. Σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι όμως (FIFA 18) έχω σοβαρό in-game lag, παρ'ότι κατεβάζω το bitrate ακόμη και στο μισό (1000). Φυσιολογικά με την ταχύτητα που έχω στο up δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζω κανένα θέμα, γνωρίζω και φίλους που κάνουν stream του ίδιου παιχνιδιού ακόμα και με 1.5 στο up. Να τονίσω ότι επιχειρώ το stream μέσω XBOX One συνδεδεμένου με ethernet στο internet και ότι το lag που αντιμετωπίζω είναι καθαρά λόγω connection, δεν έχει καμία σχέση με game performance lag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα