mge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια...πριν λιγο καιρο (ουτε 2 βδομαδες ) αγορασα μια rx560 της sapphire και το προβλημα μου ειναι το εξης: Καμια φορα (δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη συμπεριφορα που το προκαλει) η gpu παθαινει frame drops σε ασχετα χρονικα διαστηματα τα οποια κρατανε αλλες φορες 2-3 δευτερολεπτα και αλλες φορες καμια δεκαρια... τι μπορει να φταιει? ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο rx560 fx6300 8gb ddr3 1600Mhz 530w psu απο την thermaltake
g8anos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εμένα η 970 άρχισε να μου το κάνει απο οταν έβαλα windows 10. Τι λειτουργικό έχεις? Εγώ έβγαλα τελείως το msi command center (oc για cpu ηταν αυτο, καμία σχεση με την gpu) και έστρωσαν κάπως τα πράγματα.
mge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 windows 7. αλλα δεν εχω overclock πουθενα
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κατέβασε το msi afterburner και δες in game stats της κάρτας. Μήπως ανεβάζει θερμοκρασία. Επίσης κοίτα την υγεία του δίσκου σου. Καμιά φορά δεν είναι η κάρτα αλλά όλο το σύστημα τρώει σκαλωμα.
mge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το εχω το afterburner...η θερμοκρασια ειναι φυσιολογικη...οταν γινονται τα frame drops βλεπω το gpu usage να πεφτει... η υγεια του δισκου μ ειναι 96%...με την προηγουμενη καρτα που ειχα (gtx 580) δεν ειχα κανενα θεμα...αλλα καηκε γ αυτο πηρα αυτην...οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο κατι αλλο...νομιζω ειναι θεμα της gpu Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από mge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα