SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Έχω μια logitech webcam c270 ή οποία εχει πρόβλημα και μιλάω με την logitech για να το επιλύσουμε , η logitech μου ζητάει και πολύ σωστά είτε απόδειξη αγοράς ειτε το serial number , το θέμα ειναι οτι την απόδειξη την έχω χάσει και δεν μπορεί να βρεθεί , οσο για το serial number ειχα την φαεινή ιδέα να το βγάλω απο πάνω το αυτοκόλλητο που ειχε .... Η ερώτηση μου ειναι υπάρχει αλλος τρόπος να βρεθεί το serial number εφόσον δεν έχω πλέον το αυτοκόλητο ? Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 spank μάλλον την "πάτησες" και δεν έπρεπε να το σκίσεις/αφαιρέσεις,επάνω έχει όλα τα στοιχεία(έχω την ίδια)..οπότε δύσκολο/αδύνατο.
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω αν την ανοίξω με προσοχή εχει τα στοιχεία επάνω στην πλακέτα ..
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω αν την ανοίξω με προσοχή εχει τα στοιχεία επάνω στην πλακέτα .. Δυστυχώς εσωτερικά,δεν αναγράφει τα στοιχεία που αναζητάς. 1
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από εκεί που τη πήρες γιατί δεν ζητάς να σου στείλουν με μέιλ την απόδειξη; 100% θα την έχουν αν ήταν ηλεκτρονική αγορά. Btw έχω την ίδια. Θες να σου δώσω το δικό μου να κάνεις τη δουλειά σου; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MSSB
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εξακολουθούν να κάνουν 2 μήνες να απαντήσουν ? Ναι τόσο πήρε την τελευταία φορά από το ticket που άνοιξα μέχρι να παραλάβω. Άριστο support αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πολύ δυσκίνητο.
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Εξακολουθούν να κάνουν 2 μήνες να απαντήσουν ? Ναι τόσο πήρε την τελευταία φορά από το ticket που άνοιξα μέχρι να παραλάβω. Άριστο support αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πολύ δυσκίνητο. Μέχρι να πιάσουν το ticket μου έκαναν περίπου 7 ημέρες , απο εκει και πέρα όμως μου έχουν απαντήσει σε καθημερινή βάση για το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα