Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω μια logitech webcam c270 ή οποία εχει πρόβλημα και μιλάω με την logitech για να το επιλύσουμε , η logitech μου ζητάει και πολύ σωστά είτε απόδειξη αγοράς ειτε το serial number , το θέμα ειναι οτι την απόδειξη την έχω χάσει και δεν μπορεί να βρεθεί , οσο για το serial number ειχα την φαεινή ιδέα να το βγάλω απο πάνω το αυτοκόλλητο που ειχε ....

Η ερώτηση μου ειναι υπάρχει αλλος τρόπος να βρεθεί το serial number εφόσον δεν έχω πλέον το αυτοκόλητο ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

spank μάλλον την "πάτησες" και δεν έπρεπε να το σκίσεις/αφαιρέσεις,επάνω έχει όλα τα στοιχεία(έχω την ίδια)..οπότε δύσκολο/αδύνατο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SPANK είπε

Δεν ξέρω αν την ανοίξω με προσοχή εχει τα στοιχεία επάνω στην πλακέτα ..

Δυστυχώς εσωτερικά,δεν αναγράφει τα στοιχεία που αναζητάς.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εκεί που τη πήρες γιατί δεν ζητάς να σου στείλουν με μέιλ την απόδειξη; 100% θα την έχουν αν ήταν ηλεκτρονική αγορά.

Btw έχω την ίδια. Θες να σου δώσω το δικό μου να κάνεις τη δουλειά σου; :D

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.

Εξακολουθούν να κάνουν 2 μήνες να απαντήσουν ?  :ph34r: Ναι τόσο πήρε την τελευταία φορά από το ticket που άνοιξα μέχρι να παραλάβω. Άριστο support αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πολύ δυσκίνητο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Εξακολουθούν να κάνουν 2 μήνες να απαντήσουν ?  :ph34r: Ναι τόσο πήρε την τελευταία φορά από το ticket που άνοιξα μέχρι να παραλάβω. Άριστο support αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πολύ δυσκίνητο.

Μέχρι να πιάσουν το ticket μου έκαναν περίπου 7 ημέρες , απο εκει και πέρα όμως μου έχουν απαντήσει σε καθημερινή βάση  για το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...