mdr21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Σε ενα καταστημα εχουμε 3 wifi ip καμερες που συνδεονται με καταγραφικο. Συχνα ομως μπουκωνει το συστημα με αποτελεσμα ειτε να χανει την εικονα το καταγραφικο , ειτε να την καταγραφει διακεκομενα με απωλειες. Οσο και να ριξουμε την ποιοτητα στις καμερες, το προβλημα παραμενει. Αν συνδεσουμε τις καμερες με ethernet καλωδιο το προβλημα εξαλειφεται. Οποτε δεν αρκει το bandwidth του wifi router φανταζομαι. Επειδη η λυση του καλωδιου μονιμα δεν ειναι εφικτη, εχετε να μου προτεινετε καποιο ρουτερ με wifi που θα σηκωνει τις καμερες? Η γραμμη ειναι ISDN ADSL.
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, mdr21 είπε Σε ενα καταστημα εχουμε 3 wifi ip καμερες που συνδεονται με καταγραφικο. Συχνα ομως μπουκωνει το συστημα με αποτελεσμα ειτε να χανει την εικονα το καταγραφικο , ειτε να την καταγραφει διακεκομενα με απωλειες. Οσο και να ριξουμε την ποιοτητα στις καμερες, το προβλημα παραμενει. Αν συνδεσουμε τις καμερες με ethernet καλωδιο το προβλημα εξαλειφεται. Οποτε δεν αρκει το bandwidth του wifi router φανταζομαι. Επειδη η λυση του καλωδιου μονιμα δεν ειναι εφικτη, εχετε να μου προτεινετε καποιο ρουτερ με wifi που θα σηκωνει τις καμερες? Η γραμμη ειναι ISDN ADSL. Του Wifi του ρουτερ η η καμερες ειναι τιποτα κινεζικες και το wifi τους ειναι σουπα ? ποιο ρουτερ εχεις ? και ποιες καμερες ?
jkoukos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή η ασύρματη κάρτα των καμερών δεν αλλάζει, αναγκαστικά θα παίξεις στην μπάντα των 2,4Gz που είσαι τώρα, οπότε το καλύτερο που μπορώ να προτείνω είναι ένα Unifi AP. Δες το απλό, το Long Range ή το Mesh. To τελευταίο κάνει και για εξωτερική χρήση, ενώ παίζει ταυτόχρονα και στους 5GHz (αν χρειαστεί στο μέλλον). Πρότασή μου πάντως είναι να περάσετε καλώδιο και να ξενοιάσετε διαπαντός. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από jkoukos
mdr21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι κινεζικες ειναι οι καμερες, το προβλημα υπαρχει και σε 2-3 διαφορετικα καταστηματα φιλων με ιδιο σεταρισμα αλλα διαφορετικα ρουτερ, ειτε παλια ειτε καινουρια του ΟΤΕ. Οπου βαλαμε καλωδιο ξεγνοιασαμε, αλλα δεν γινεται παντου. Αν βλεπεις την καθε καμερα μονη της απο app κινητου δεν κολλαει. Η λυση του AP τι ακριβως προσφερει? Γιατι απο τιμες βλεπω παιζει στις τιμες ενος καλου ρουτερ. edit: αοφυ το γκουγκλαρα καταλαβα οτι δινει δικο του εξτρα bandwidth και συνδεεται με ethernet πανω στο ρουτερ. Δηλ θα κανω ενα δευτερο ασυρματο δικτυο για τις καμερες αποκλειστικα με το ΑΡ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από mdr21
darkman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, jkoukos είπε Επειδή η ασύρματη κάρτα των καμερών δεν αλλάζει, αναγκαστικά θα παίξεις στην μπάντα των 2,4Gz που είσαι τώρα, οπότε το καλύτερο που μπορώ να προτείνω είναι ένα Unifi AP. Δες το απλό, το Long Range ή το Mesh. To τελευταίο κάνει και για εξωτερική χρήση, ενώ παίζει ταυτόχρονα και στους 5GHz (αν χρειαστεί στο μέλλον). Πρότασή μου πάντως είναι να περάσετε καλώδιο και να ξενοιάσετε διαπαντός. Δεν πρεπει να ειναι το wifi αλλα η καμερες εγω εχω δυο κινεζικες και μου κανουν τα ιδια στο wifi, και AP να παρει παλι τα ιδια θα εχει 6 λεπτά πριν, mdr21 είπε Ναι κινεζικες ειναι οι καμερες, το προβλημα υπαρχει και σε 2-3 διαφορετικα καταστηματα φιλων με ιδιο σεταρισμα αλλα διαφορετικα ρουτερ, ειτε παλια ειτε καινουρια του ΟΤΕ. Οπου βαλαμε καλωδιο ξεγνοιασαμε, αλλα δεν γινεται παντου. Αν βλεπεις την καθε καμερα μονη της απο app κινητου δεν κολλαει. Η λυση του AP τι ακριβως προσφερει? Γιατι απο τιμες βλεπω παιζει στις τιμες ενος καλου ρουτερ. ποιες εχεις foscam starcam tsintsoun tsan ?? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα