Johnboy21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να αγορασω μια καρτα ηχου για τον υπολογιστη μου εχω ενα συστημα ηχου που απαρτιζεται απο ενα ενισχυτη και 2 ηχεια 350 watt rms θα ηθελα να παρω μια καρτα ηχου γιατι η on board καρτα ηχου δν μου δινει την δυναμη που θελω αλλα και την ποιοτητα ηχου θα ηθελα να με βοηθησετε με τισ γνωμες σας ευχαριστω ..
aetos1988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Έχω την Asus Xonar d1 σε ενισχυτή Yamaha a5 και ηχεία Sound System saxo 1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
Johnboy21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Έχω την Asus Xonar d1 σε ενισχυτή Yamaha a5 και ηχεία Sound System saxo 1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ωραια φιλε μου θα το κοιταξω σε ευχαριστω πολυ !
marina180 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Γεια και χαρά σε όλες και σε όλους. Να πω κάτι και εγώ; Ενας φίλος έχει μια καρτα lexicon Alpha. Την συνδέω με το laptop την βρίσκει αλλά αφενος με μου βγάζει μονοφωνικό σε ένα κανάλι όταν κάνω εγγραφή, αφ ετέρου και έναν θόρυβο και βεβαίως δεν γνωρίζω αν έχει κάποιες ρυθμίσεις για να λειτουργεί και ως επεξεργαστής. Εχετε κατι για βοήθεια; Με την εκτίμηση μου
Johnboy21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα με τα drivers εαν εχει καποιο softoware μετα απο εκει και περα για τον ηχο δοκιμασε να βαλεις την καρτα ηχου οταν ο υπολογιστης ειναι στην πριζα και οταν δν ειναι αν δν σου κανει θορυβο οταν δν ειναι στο ρευμα παει να παει πως κατι γινετε εκει εγω προσωπικα το ελυσα με μια μονοτικη ταινια πανω στο σουκο
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις την δύναμη που θέλεις άλλαξε ενισχυτή αυτός δίνει την δύναμη (εφόσον τον σηκώνουν τα ηχεία, αν ο ενισχυτής που έχεις ειναι οριακός για τα ηχεία τότε θες και άλλα ηχεία ή μεγαλύτερα ηχεία) . Όσο για ποιότητα ήχου μην αγοράσεις κάρτα ήχου πεταμένα λεφτά πάρε ένα εξωτερικό USB dac πχ αυτό https://www.amazon.de/SMSL-Sanskrit-Bluetooth-Unterstützung-Decodierung/dp/B06XDKWPFN/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1517034925&sr=8-1&keywords=SMSL%2BSanskrit%2BPRO&th=1που έχει και bluetooth (για να παίζεις πχ ασύρματα μουσική απο το playlist του κινητού σου κτλ) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα