bilxas13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Πριν λίγες μέρες αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό. CORSAIR RMx Series RM750X 750W 80 PLUS GOLD Από το το κατάστημα μου είπαν ότι έχει 10 χρόνια εγγύηση.. 2-3 σ αυτούς και τα υπόλοιπα από την εταιρεία... Μπαίνω στο Σιτέ της Corsair Αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... Μπορεί να με βοηθήσει κανείς.. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, bilxas13 είπε Πριν λίγες μέρες αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό. CORSAIR RMx Series RM750X 750W 80 PLUS GOLD Από το το κατάστημα μου είπαν ότι έχει 10 χρόνια εγγύηση.. 2-3 σ αυτούς και τα υπόλοιπα από την εταιρεία... Μπαίνω στο Σιτέ της Corsair Αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... Μπορεί να με βοηθήσει κανείς.. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Δεν μας εξηγεις όμως τι θέλεις ακριβώς,
bilxas13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Δεν μας εξηγεις όμως τι θέλεις ακριβώς, Τι πρέπει να κάνω για να είμαι σωστά κατοχυρωμένος για την εγγύηση... Θέλει εγγραφη? Θέλει να βάλω κάποιο σειριακό αριθμό? Δεν ξέρω την διαδικασία
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, bilxas13 είπε Τι πρέπει να κάνω για να είμαι σωστά κατοχυρωμένος για την εγγύηση... Θέλει εγγραφη? Θέλει να βάλω κάποιο σειριακό αριθμό? Δεν ξέρω την διαδικασία Όχι δεν χρειάζεται κάτι, αν σου χαλάσει και είσαι εκτός εγγύησης καταστήματος, μπαίνεις στη σελίδα της corsair ανοίγεις rma case και σου εξηγούν μετά τι χρειάζεται για να τους το στείλεις
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ότι είπε ο κύριος από πάνω και συμπληρώνω, να έχεις την απόδειξη αγοράς ηλεκτρονικά στο email σου γιατί θα σου χρειαστεί για το rma της Corsair. Ποιο κατάστημα; ekos;
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Την απόδειξη σκανάρισε(μην σβήσουν/ξεθωριάσουν τα στοιχεία αγοράς) και είσαι οκ. δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα