Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι αφορα γερμανικα προιοντα τα εχω κοψει εδω και παρα πολυ καιρο. Δεν τους δινω ουτε σεντ. 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για το λιντλολαδο μου χε πει καποιος ισως ειναι και μουφα οτι ειναι της General motors παιζει και να ισχυει γιατι τοσο εχει και αυτο το 5ο κιλο 16-20ε

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Amsoil βαζει κανεις ή μονο εγω? :P

amsoil-asl-5w-30.jpg

Ειναι πιο ψiλα απο τα castrol και στα πατηματα μου εκαψε 150ml

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Προσωπικά δε θα έβαζα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους :P

Αλλά σίγουρα δε θα απέτρεπα κάποιον.

Και εγώ είχα τα ψυχολογικά μου μέχρι που είδα την τελευταία φορά που σε εξειδικευμένο opel που πλήρωνα 30 ευρώ αλλαγή λαδιών φίλτρο να μου βάζει ένα  λάδι 10-40 μάρκας που δεν την ήξερε ούτε η μάννα τους.Μάλλον κάπου του τα βάζαν σε 4λιτρα με δική του παραγγελία  με κανένα 10άρικο το 4λιτρο.Ξαφνικά τα ψυχολογικά πήγαν περίπατο καθώς διαπίστωσα ότι όλα είναι θέμα μάρκετινγκ.

Και επειδή κάνω πολλά χιλιόμετρα (2.500 το μήνα) και κάθε 3  μήνες θέλω αλλαγή λαδιών δεν μου περισσεύουν 30άρια τα αλλάζω μόνος με λαδάκι του lidl πάνω από 5 χρόνια με λιγότερα από 15 ευρώ μαζί με το φίλτρο.

Ο άλλος από την πίσω μεριά του συνεργείου είχε άδεια κουτιά castrol (λέγοντας ότι μόνο αυτό εμπιστεύεται στο συνεργείο του) στα οποία το πρωί  είχε ρίξει λάδι  mastakol :lol: το έβγαζε με επίδειξη να το δει ο πελάτης και να ικανοποιηθεί έκανε πως ζοριζόταν και έβαζε δύναμη να ξεσφίξει την τάπα και ήταν όλοι ικανοποιημένοι.:P

6 ώρες πριν, Mesqal είπε

Amsoil βαζει κανεις ή μονο εγω? :P

Αυτό αποσύρθηκε μπορείς να βάλεις από τώρα και στο εξής το εξαιρετικό και ισάξιο .....................:D

https://www.skroutz.gr/s/9488116/Tamoil-100-Sint-5W-30-1lt.html

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp123 είπε

Οτι αφορα γερμανικα προιοντα τα εχω κοψει εδω και παρα πολυ καιρο. Δεν τους δινω ουτε σεντ. 

Για ποιο λογο;Δεν εμεινες ευχαριστημένος από την ποιότητα τους;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Για ποιο λογο;Δεν εμεινες ευχαριστημένος από την ποιότητα τους;

Βρισκω οικονομικοτερα, σε καλυτερη ποιοτητα, συν οτι αρκετα τα δινουμε σε γερμανους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Royal purple,amsoil redline κ λοιπα αμερικανικα αν θυμαμαι καλα δεν εχουν ευρωπαικες πιστοποιήσεις για τα αυτοκινητα σας..   η amsoil εχει σειρα european formula;)

Αν παιρνετε ποσοτητα κοιταξτε για κανα ευρωπαικο στον reifenexpress24

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Βρισκω οικονομικοτερα, σε καλυτερη ποιοτητα, συν οτι αρκετα τα δινουμε σε γερμανους. 

Ποια λάδια βάζεις και σε τι αμάξι;Εγώ προσωπικά έβαζα και βάζω castrol ή mobil ή Aral.Το σημαντικότερο είναι να έχει τη πιστοποίηση του κατασκευαστή.Τα λάδια τα αλλαζω μόνος μου ή τα πάω εγώ στο συνεργειο.50λιτρο λάδι παίρνω, βαρέλι.

Όσο για το τι δίνεις, πιο πολλά δίνεις στο κράτος για να συντηρεί τις στρατιές κομμάτοσκυλων και αργοσχολων παρά στους γερμανους.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmmys είπε

Για τι αμάξι μιλάς;

Γενικα μιλαω . Αποφευγω τα τελευταια χρονια να παιρνω καθε τι γερμανικο. Αρκετα δεν τους δωσαμε; 

Δημοσ.

Α κατάλαβα,είσαι και εσύ απο εκεινους που νομίζεις οτι για την κρίση στην Ελλάδα φταινε οι Γερμανοί.Οκ.Και μετα απορουμε γιατί πάμε καρφί για τέταρτο μνημόνιο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και εγώ είχα τα ψυχολογικά μου μέχρι που είδα την τελευταία φορά που σε εξειδικευμένο opel που πλήρωνα 30 ευρώ αλλαγή λαδιών φίλτρο να μου βάζει ένα  λάδι 10-40 μάρκας που δεν την ήξερε ούτε η μάννα τους.Μάλλον κάπου του τα βάζαν σε 4λιτρα με δική του παραγγελία  με κανένα 10άρικο το 4λιτρο.Ξαφνικά τα ψυχολογικά πήγαν περίπατο καθώς διαπίστωσα ότι όλα είναι θέμα μάρκετινγκ.

Και επειδή κάνω πολλά χιλιόμετρα (2.500 το μήνα) και κάθε 3  μήνες θέλω αλλαγή λαδιών δεν μου περισσεύουν 30άρια τα αλλάζω μόνος με λαδάκι του lidl πάνω από 5 χρόνια με λιγότερα από 15 ευρώ μαζί με το φίλτρο.

Ο άλλος από την πίσω μεριά του συνεργείου είχε άδεια κουτιά castrol (λέγοντας ότι μόνο αυτό εμπιστεύεται στο συνεργείο του) στα οποία το πρωί  είχε ρίξει λάδι  mastakol :lol: το έβγαζε με επίδειξη να το δει ο πελάτης και να ικανοποιηθεί έκανε πως ζοριζόταν και έβαζε δύναμη να ξεσφίξει την τάπα και ήταν όλοι ικανοποιημένοι.:P

Αυτό αποσύρθηκε μπορείς να βάλεις από τώρα και στο εξής το εξαιρετικό και ισάξιο .....................:D

Για τι αυτοκινητο μιλας?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, papoys1 είπε

Προσωπικά λάδι για το κινητήρα απο σούπερ μάρκετ δέν θα αγόραζα.

Και εγω κάνω πολλά χιλιόμετρα και αλλάζω ανα 8500χλμ στους 2.5 μήνες.

Βάζω της Feg ή Havoline Texaco  ημισυνθετικά 10-40 μαζι με φίλτρο μου βγαίνει στα 30 ευρώ.

9 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Εδω λαδια σε καλη τιμη μαζι με την αλλαγη! http://www.car-e.gr/lipantika-chimika/elf.html

Και ο Λαμπριανίδης (http://www.trade-wind.gr/) έχει καλές τιμές και σωστή εξυπηρέτηση

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...